کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

رفتار دوگانه تاجگردون و سید قدرت حسینی در پیدا و پنهان؛

بازی این دو نفر

8 فروردين 1401 ساعت 19:45

اخیراً فیلمی در فضای مجازی منتشر شده است که در آن غلامرضا تاجگردون و سید قدرت حسینی در یک فضای صمیمانه کنار هم هستند. از نحوه دست دادن و روبوسی آنها مشخص است که فبلم مربوط به دوره پیش از شیوع کرونا و دوره دوم حضور تاجگردون در انتخابات مجلس است.


فضای رقابت انتخاباتی در استان کهگیلویه و بویراحمد بیش از آنکه گفتمانی و جریانی و بر اساس جبهه‌گیری‌های سیاسی و حزبی باشد، شخص‌محور است. این رقابت‌های شخصی در هر سه حوزه انتخاباتی در استان وجود دارد و صرفاً مربوط به یک شهرستان و حتی یک دوره انتخاباتی نیست. شواهد بسیاری وجود دارد که رقابت‌های شخصی را تأیید می‌کنند. نکته مهم آن است که رقابت‌های گفتمانی و جریانی نتیجه‌بخش هستند و سرجمع آنها منجر به خیر عمومی در جامعه می‌شود. حتی تجارب دموکراسی‌ها هم نشان داده است که در چنین رقابت‌هایی علاوه بر اینکه منافع مردم بیشتر تأمین می‌شود، مؤلفه‌های اخلاقی نیز پایمال نمی‌شوند. اما در مقابل، در رقابت‌های شخصی، افزون بر اینکه هیچ اصل اساسی به جز منفعت شخصی تعیین‌کننده نیست، هم منافع مردم نادیده گرفته می‌شود و هم اخلاق ذبح می‌شود.   
اخیراً نیز فیلمی در فضای مجازی منتشر شده است که در آن غلامرضا تاجگردون و سید قدرت حسینی در یک فضای صمیمانه کنار هم هستند. در این فیلم آنچنان که مشخص است بین این دو توافقاتی صورت گرفته است. افرادی که در این فیلم حضور دارند، هیچکدام ماسک نزده و از نحوه دست دادن و روبوسی آنها مشخص است که فبلم مربوط به دوره پیش از شیوع کرونا است. به همین خاطر حدس زده می‌شود که متعلق به دوره دوم حضور تاجگردون در رقابت‌های انتخاباتی مجلس شورای اسلامی باشد.
در این فیلم که تاجگردون و سید قدرت حسینی در یک فضای دوستانه کنار هم قرار دارند، حدس زده می‌شود که بین آنها مناسباتی شکل گرفته باشد. بدیهی است که این دو خود را از دو جریان متقابل هم می‌دانند؛ در حالی که تاجگردون به اصلاح‌طلب مشهور است، سید قدرت خود را اصولگرا می‌داند. اما با این حال این دو در خفا و دور از چشم مردم کنار هم در این فیلم حضور دارند و به اصطلاح برای یکدیگر پپسی باز می‌کنند. با این حال باید پرسید این دو که خود را نماینده دو جریان خاص می‌دانند بر چه اساس و منطبق بر چه اصولی اینگونه در کنار هم قرار گرفته‌اند؟ بدیهی است که مقصود این پرسش دامن زدن به تقابل بین شخصیت‌های سیاسی در استان نیست. هدف تنها این است که گفته شود احتمالاً چیزی بیش از مناسبات جریانی، این دو را در کنار هم قرار داده است.
         
در همین دور دوم تاجگردون که حدس می‌زنیم فیلم مربوط به آن دوره باشد، سید قدرت حسینی کاندیدای انتخابات نمی‌شود. از سوی دیگر علی فولادی وندا که او هم اصولگرا است، در رقابت با تاجگردون در انتخابات شرکت می‌کند. نکته مهم این است که حسینی در این دوره از فولادی وندا که در جریان اصولگرا قرار می‌گیرد، حمایتی نمی‌کند. همین رفتار سیاسی سید قدرت نشان می‌دهد که احتمالاً او از پیروزی تاجگردون منتفع می‌شده، اما از پیروزی فولادی وندا نه. اما اینکه این توافق چه بوده و بر اساس چه شناختی و حول چه مناسباتی صورت گرفته، مشخص نیست.
از سوی دیگر، در دور سوم حضور تاجگردون در انتخابات، سید قدرت حسینی هم کاندیدا می‌شود. در این دوره، آنچنان علیه یکدیگر فعالیت می‌کنند، که گویی هیچ توافقی از پیش بین آنها نبوده و این دو از اساس با هم مخالف هستند. بازخوانی رقابت‌ها و فعالیت‌های این دو در آن دوره خود گویای همه چیز است. اما حال که این فیلم در فضای مجازی منتشر شده، حدس زده می‌شود که تاجگردون و سید قدرت در یک مقطعی با یکدیگر توافقاتی می‌کنند، اما در ادامه که دلایل آن معلوم نیست، از یکدیگر بریده و علیه هم فعالیت می‌کنند.
به نظر می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی بیش از همه بر اساس منافع شخصی پیش می‌رود. اما در این میان، هواداران و طرفداران آنها بی آن که خود بدانند در بازی این دو نفر می‌افتند. در واقع در حال حاضر و با فضای موجود، رقابت‌های انتخاباتی بیش از همه به یک بازی دو نفره شبیه است که منافع شخصی نقش تعیین‌کننده و پیش‌برنده آن را دارند و متأسفانه در این میان، بسیاری از رأی‌دهندگان که هدفی جز توسعه حوزه انتخاباتی خود ندارند، بازی داده می‌شوند. در نهایت منافع مردم و حوزه انتخاباتی نیز اغلب نادیده گرفته می‌شوند.


کد مطلب: 446195

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/446195/بازی-این-دو-نفر

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1