کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

سرپرست حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد:

وظیفه انسان ها در روز جهانی حیات وحش چیست

12 اسفند 1400 ساعت 11:04

سرپرست حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد گفت: افزایش آگاهی و احیاء گونه های کلیدی که در یک جامعه ارتباط مستقیم با هم دارند باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.


سرپرست حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد گفت: افزایش آگاهی و احیاء گونه های کلیدی که در یک جامعه ارتباط مستقیم با هم دارند باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
به گزارش کبنانیوز به نقل از روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد، با هدف بزرگداشت و افزایش آگاهی از وضعیت جانوران و گیاهان 12 اسفند مصادف با سوم مارس روز جهانی حیات وحش نامگذاری شده است.
براساس این گزارش، سرپرست حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد ، صبح امروز 12 اسفند 1400 در این خصوص گفت: روز جهانی حیات وحش هر سال توسط تمامی کشورهای عضو سازمان ملل متحد در جهت بالا بردن سطح آگاهی مردم دنیا گرامی داشته می شود.
اسلام جاودان خرد گفت: امسال روز جهانی حیات وحش با شعار "احیای گونه های کلیدی برای باز سازی بوم سازگان" نامگذاری شده تا خطراتی که حیات وحش را تهدید می کند مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: هر سال، تمامی کشورهایی که به عضویت سازمان ملل متحد در آمده اند این روز را جشن می گیرند و مهم ترین قصد و نیتشان از این کار این است که آگاهی مردم کشورشان و در نهایت دنیا از وضعیت گیاهان و جانوران وحشی بالاتر برود.

سرپرست حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد افزود: جزیره ای شدن زیستگاه، تلفات جاده ای،عدم دفن بهداشتی پسماند کشتارگاه ها و  زباله ها،تعارض با جوامع محلی،کمبود شدید محیط بان،آتش سوزی و تخریب زیستگاه ها،خشکسالی ها،بیماری ها،رشد و پراکندگی جمعیت ،آلودگی ها ی منابع آبی، عدم مراکز تیمار داری تخصصی،چرای دام و عدم تعادل دام و مراتع از عواملی هستند که می توانند زندگی حیات وحش را تهدید کنند.
جاودان خرد تصریح کرد: اهمیتی که این روز دارد بیشتر در آن است که به مقابله با جنایات پیدا و پنهانی که در حق حیات وحش اتفاق می افتد، اطلاع رسانی و مبارزه شود.البته نباید تاثیر حیات وحش بر روی گستره های اجتماعی، اقتصادی و محیط زیستی نادیده بگیریم.
منطقه حفاظت شده دنا یکی از غنی ترین مناطق زیستی از لحاظ تنوع گیاهی و جانوری در ایران و جهان محسوب می شود که در سال ۲۰۱۰ میلادی برابر با سال ۹۰ از سوی سازمان یونسکو به عنوان دهمین ذخیره گاه بیوسفری ایران و پانصد و پنجاهمین ذخیره‌گاه دنیا به ثبت رسیده است.
هم اینک هفت منطقه حفاظت شده دنا با وسعت ۹۳ هزار و ۶۶۰ هکتار، دنای شرقی با وسعت ۲۸ هزار و ۲۰۲ هکتار، خاییز سرخ با مساحت ۳۳ هزار و ۲۳۵ هکتار، خامی با وسعت ۲۵ هزار و ۶۷۱ هکتار، دیل با ۱۰ هزار و ۳۸۱ هکتار، سولک با ۲ هزار ۴۲۸۷ هکتار و سیوک با ۱۲ هزار ۸۵۸ هکتار در این استان زیبای طبیعی وجود دارد.
کهگیلویه وبویراحمد همچنین دارای پنج منطقه شکار ممنوع شامل پادنای سمیرم، خرم ناز، لار و ماغر، حاتم و کوه تلرش است.
 


کد مطلب: 445350

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/445350/وظیفه-انسان-روز-جهانی-حیات-وحش-چیست

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1