این آقا به عنوان رئیسجمهوری سابق ایران گویی متوجه جایگاه خود نیست و در ترکیه، رو در روی مجری تجزیهطلب و فراری نشسته و در کمال وقاحت از ملت ایران بد میگوید! تا امروز همه در برابر خودنماییهای دیوانهوار آقای احمدینژاد سکوت پیشه کردهاند از نهادهای امنیتی گرفته تا تحلیلگران و مردم، بالاخره کیست که نداند سراسر وجود او را عقده دیده شدن فرا گرفته و هر دمی به بهانهای خودش را به تیتر اخبار تبدیل میکند.
این آقا به عنوان رئیسجمهوری سابق ایران گویی متوجه جایگاه خود نیست و در ترکیه، رو در روی مجری تجزیهطلب و فراری نشسته و در کمال وقاحت از ملت ایران بد میگوید! تا امروز همه در برابر خودنماییهای دیوانهوار آقای احمدینژاد سکوت پیشه کردهاند از نهادهای امنیتی گرفته تا تحلیلگران و مردم، بالاخره کیست که نداند سراسر وجود او را عقده دیده شدن فرا گرفته و هر دمی به بهانهای خودش را به تیتر اخبار تبدیل میکند.
به گزارش کبنانیوز، آرمان ملی نوشت: حالا اما داستان متفاوت است، این آقا به عنوان رئیسجمهوری سابق ایران گویی متوجه جایگاه خود نیست و در سفری به ترکیه که اصلا معلوم نیست با چه هدفی صورت گرفته رو در روی مجری تجزیهطلب و فراری نشسته و در کمال وقاحت از ملت ایران بد میگوید! اگر آقای احمدینژاد و کسانی که وی از آنها خط میگیرند نمیدانند، من به آنها میگویم که مجری این برنامه شخصی به نام طاها کرمانی است که در سال 94 به همراه دوستش پرچم ایران را در مقابل دانشگاه علمی کاربردی تبریز به آتش کشیدند. این فرد چندی بعد به ترکیه گریخت و حالا در لباس مثلا روزنامهنگار برای ارباب پانترکها دم تکانی میکند.
حالا اگر احمدینژاد بدون اینکه این آقا را بشناسد مقابل دوربیناش نشسته است که وای به حال ما و اگر میدانسته و باز نشسته که به نظر هم محتملتر میرسد وای بر ایشان! احمدینژاد در پاسخ به سوال مجری در مورد اقدامات ایران در سوریه صراحتا ایران را یکی از عوامل بدبختی سوریه و آوارگی مردم میداند، انگار نه انگار که ترکیه همیشه مامن اصلی تروریستهای تکفیری سوری بوده و هست! در ادامه گفتوگو نیز مجری که به شدت از خطاب کردن جمهوری آذربایجان به باکو ناراحت است این ناراحتی را با آقای احمدینژاد در میان میگذارد و وی نیز به مجری دلداری میدهد و میگوید که این جریان در ایران عددی نیستند! مجری در قسمتی دیگر نیز از واکنش رسانههای ایران نسبت به اظهارات ضد ایرانی علیاف و اردوغان گلایه میکند و آقای احمدینژاد در سکوتی کامل آن را تایید میکند آن هم بدون اینکه هیچ اشارهای به تحریکات این دو داشته باشد! واقعا شرم بر شما آقای احمدینژاد که روزی رئیسجمهور این کشور بودید و حالا این چنین وقیحانه برای دیده شدن دست به هر کاری میزنید، حرفتان در داخل که خریدار ندارد به همین خاطر رو به روی دوربین امثال این تجزیهطلب و امثال کاملیا انتخابیفر وابسته به سعودی مینشینید! کار را به جایی رسانده که او نه تنها در داخل ایران، بلکه برای قرار گرفتن در کانون توجهات؛ پا را فراتر گذاشته و به جذب مخاطب در آنسوی مرزها میاندیشد. او این روزها راحتتر از قبل به خارج از کشور سفر میکند، امارات و ترکیه دو مقصد سفرهای خارجی او طی چندماه اخیر بودهاند. سفرهایی که امیریفر از چهرههایی که زمانی در دولت او سابقه حضور داشته معتقد است باید از سوی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی مورد بررسی قرار گیرد تا مشخص شود هزینههای آن از کجا تامین میشود. جواد آرینمنش، فعال سیاسی اصولگرا اما نظر دیگری دارد و معتقد است؛ در جامعهای که ادعای دموکراسی دارد، نباید رفتارهای شخصی یک فرد سیاسی مورد حمله و قضاوت قرار بگیرد.
البته او نیز معتقد است احمدینژاد رفتارهای نابهنجار زیادی تا کنون انجام داده، اما با همه این تفاسیر نیز میتوان از تجارب ۸ ساله حضور او در جایگاه ریاست جمهوری و حضور مستمر در مجمع تشخیص مصلحت نظام بهره گرفت. رئیسجمهور متهم میشود جواد آرینمنش فعال سیاسی و نماینده پیشین پارلمان در خصوص اقدامات جدید محمود احمدینژاد در فضـــای سیاســـی - رسانهای، از سفرهای خارجی تا مصاحبههای جنجالیاش، اظهار داشت: در کشـــــورهای پیشرفته برای رؤسای جمهور پس از پایان دوران مسئولیت یک جایگاه مشخص درشان و شخصیت فردی که زمانی رئیس دولت بوده، در نظر میگیرند. وی ادامه داد: گاهی مشاهده میشود که از ظرفیت رؤسای جمهوری سابق علاوه بر مسائل داخلی، در اجلاسهای بینالمللی نیز به عنوان سفیر و نماینده آن کشور نیز استفاده میشود. اما متاسفانه در ایران وقتی که فرد مسئولیت ریاستجمهوری را به پایان میرساند، در جایگاه متهم قرار میگیرد و تبدیل به فردی میشود که باید مورد غضب قرار بگیرد. آرینمنش با تشریح اقداماتی که ضد رؤسای جمهور پیشین در ایران انجام میشود، عنوان داشت: شاهد هستیم رسانهملی حتی تصویری از روزگار رؤسای جمهور پیشین به نمایش نمیگذارد. علاوه بر این نه تنها از ظرفیت این افراد در بخشهای مختلف استفاده نمیشود، بلکه از آنها تصویری مخابره میشود که انگار در جایگاه «اپوزیسیون» قرار دارند. این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت محمود احمدینژاد پس از دوران ریاستجمهوری، گفت: اتفاقی که درباره احمدینژاد رخ داد این بود که هیچ تصویری از او دیگر از طریق رسانههای حاکمیتی پخش نشد و علاوه بر آن او در دو انتخابات ریاستجمهوری نتوانست تأیید صلاحیت شود.