کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کبنا گزارش می‌دهد

مدیرعامل بنیاد برکت کشور با نماینده رهبر انقلاب در استان کهگیلویه و بویراحمد دیدار کرد / آیت‌الله‌ حسینی: در شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد کارها با تدبیر انجام نگرفت /میلیاردها پول که بی‌نتیجه رها شده‌اند

22 دی 1400 ساعت 18:58

محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت کشور با حضرت آیت‌الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد دیدار کرد.


محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت کشور با حضرت آیت‌الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد دیدار کرد.
به گزارش کبنا، شامگاه (چهارشنبه 22 دی ماه 1400) محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت کشور که به منظور سفر دو روزه و افتتاح پروژه‌های این بنیاد به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است، با حضرت آیت‌الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد دیدار کرد.
در این نشست گزارشی از آخرین اقدامات بنیاد برکت در سطح کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد به نماینده ولی فقیه در استان ارائه شد.
آیت‌الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با اشاره به اهمیت اشتغالزایی در جامعه، اظهار داشت: سرزمین ما از جهات مختلف غنی است و در دورانی ما اقتصاد غنی داشتیم، اما چه شد که ما از نظر رشد اقتصادی عقب افتادیم. قطعاً دست‌هایی پشت پرده بوده که نمی‌خواست نظام ما رشد کند.
وی به خدمات نظام اسلامی به استان کهگیلویه و بویراحمد گریزی زد و گفت: بدخواهان و دشمنان ایران اسلامی به دنبال این بودند که این پیشرفت‌ها حاصل نشود. در جایی بدخواهان این نظام می‌گفتند که اگر تحریم‌های سنگین را بر این کشور اعمال نکنیم، شاهد گشایش اقتصادی در آن هستیم و تمام قله‌های موفقیت را فتح خواهند کرد. تحریم‌ها به این دلیل است.
وی افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد طبیعت چهار فصل دارد و آب و هوای بسیار خوبی دارد و یقیناً می‌توانستند از این ظرفیت‌ها بسیار استفاده کرد.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگر مدیریت‌ها بهتر شود و برنامه‌های منسجم باشد، مشکلات برطرف می‌شود.
وی با اشاره به هزینه‌های سنگین و میلیاردی در شهرک‌های صنعتی، گفت: چرا این همه واحدهای صنعتی تعطیل و رها شده‌اند. فقط دو یا سه واحد تولیدی فعالیت دارند. خوب، این مشخص است که مدیریت مناسب وجود ندارد. وقتی یک واحد تولیدی را دست کسی می‌دهند، اول باید فردی که این واحد را به دست می‌گیرد، بررسی شود که آیا اهلیت و صلاحیت دارد. مشخص است که کارها در شهرک‌های صنعتی با تدبیر انجام نگرفته است.
امام جمعه یاسوج گفت: باید در پرداخت تسهیلات و پول بیت‌المال و اراضی ملی به افراد برای سرمایه‌گذاری دقت شود.
آیت‌الله حسینی با اشاره به اهمیت مشاغل خانگی و زود بازده گفت: گاهاً می‌بینی که این مشاغل خانگی بهتر در جامعه جواب می‌دهد و حتی سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
 آیت الله سید نصیر حسینی اظهار داشت: بنیاد برکت تاکنون در زمینه‌های عمرانی و زیرساختی کارهای بسیار خوب و ارزنده در سطح کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد انجام داده است.
وی گفت: نظام اسلامی آرمان‌هایی دارد و ظرفیت‌هایی که باید مشکلات مردم محروم را برطرف کند تا بیکار نداشته باشیم فقیری در کشور نباشد و در مسائل اجتماعی انسان گرفتار در نظام اسلامی نباید وجود داشته باشد.
حسینی بیان کرد: نظام هم ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد تا مشکلات را از بین ببرد خوشبختانه کشور و استان را که نگاه می‌کنیم پیشرفت‌های چشمگیری داشته و امکانات آن بسیار خوب بوده است به همین شهر یاسوج نگاه کنیم در قبل از پیروزی انقلاب فقط یک روستای بزرگ بود و اکنون خدمات بسیار زیادی در این شهر دیده می‌شود.
وی گفت: بعد از انقلاب تحول عظیمی در استان کهگیلویه و بویراحمد شکل گرفته در حوزه خدمات آب و برق و جاده به هیچ وجه قابل مقایسه با گذشته نیست باید پیشرفت‌ها ادامه پیدا کند تا بعضی‌ها نظام را به ناکارآمدی متهم نکنند.
حسینی با بیان اینکه تحریم‌های سنگین دشمنان برای ایجاد وقفه در خدمت به مردم بوده است گفت: مسئولان همگی دست در دست هم توطئه‌های دشمنان در تحریم‌ها را خنثی کنند.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: استانی با طبیعت بسیار زیبا و زمین‌های حاصلخیز داریم و می‌توانیم از ظرفیت‌های خود برای اشتغال و تولید به خوبی استفاده کنیم.
حسینی به برخی از مشکلات استان اشاره کرد و گفت: در اشتغال شهرک‌های صنعتی بسیاری داریم اما وقتی که از تولید سؤال می‌کنیم از بیش از هزار واحد بسیاری از آنها تعطیل هستند و واحدهای تولیدی که ۱۰ تا ۲۰ سال در حال کار باشند تعداد آنها به دو یا سه واحد تولیدی نمی‌رسد که دلیل آن سوء مدیریت و سوء تدبیر است.
وی با بیان اینکه بانک‌ها نیز وام‌های خود را به صورت برنامه‌ریزی شده ارائه نمی‌دهند گفت: مشورت و نظارتی در کار نبوده و هر کسی آمده وامی گرفته بدون از اینکه اولویت‌ها در نظر گرفته شود و اهلیت افراد را بسنجند.
وی بیان کرد: در حوزه صنعت و کشاورزی و دامپروری خروجی خوبی هم نداشته‌ایم چرا که وام‌ها و تسهیلات را به افراد دارای اهلیت نداده‌اند.
نماینده ولی فقیه با بیان اینکه در صنایع دستی می‌توان اشتغال بسیار زیادی در استان ایجاد کرد گفت: به جای اینکه کارخانه تولیدی راه بیندازیم که ۱۵ هکتار زمین نیاز داشته باشد و آب و برق و گاز و سایر مصارف و انرژی هم مورد نیاز باشد و دست آخر هم به جایی نرسیم لازم است که همین واحدهای خرد را حمایت کنیم مشاغل خانگی که می‌توانند هزاران شغل برای مردم محروم استان ما ایجاد کنند.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد روزانه تعداد زیادی به ما مراجعه می‌کنند که دچار آسیب اجتماعی شده و به دنبال طلاق هستند که علت بسیاری از طلاق‌ها نیز همین بیکاری در استان است.
وی گفت: بنیاد برکت و سایر نهادها می‌بایست خدمات را به روستاها و مناطقی ببرند که پایداری سکونت در آنها وجود دارد و به یکباره روستا را رها نکنند.
حسینی ادامه داد: اکنون معضل بزرگی در حاشیه شهر یاسوج و در مناطقی مثل مادوان داریم که هیچ نقشه و طرحی برای آن نداشتند فضای سبز و مکان‌های آموزشی و سایر فضاها در آن تدارک دیده نشده و اکنون معضل بسیار بزرگی در حوزه شهر یاسوج داریم.
وی افزود: باید فرهنگ کار و مشارکت مردم را در اشتغال پایدار گسترش داده شود. باید به روستائیان توجه بیشتری شود و می‌تواند ظرفیت‌ها را شناسایی کرد و اقتصاد را در روستاها رونق داد.
حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به اقدامات غیرکارشناسی در برخی از مناطق گفت: بعضاً آب، برق و خدمات را به روستاهایی می‌برند که جمعیتی وجود ندارد، لذا باید خدمات را به مناطقی برد که پایداری جمعیت باشد.
امام جمعه یاسوج به اهمیت مسائل فرهنگی در کنار کارهای عمرانی و اقتصادی اشاره کرد و گفت: بعضی وقت‌ها آدم‌هایی صاحب همه چیز می‌شوند، اما شرور هستند. مثل صدام و هیتلر، لذا کار فرهنگی برای تربیت انسان‌ها بسیار حائز اهمیت است. بنیاد برکت می‌باید در حوزه فرهنگی هم اقدام کند و همه کارها تنها در حوزه عمرانی و زیرساختی نباشد. ساخت خانه عالم در نقاط حاشیه نشین شهرها بسیار مهم است  همچنین بنیاد برکت می‌تواند ساخت مساجد در مناطق محروم و روستایی را نیز مد نظر قرار دهد.



اقدامات بزرگ عمرانی و زیرساختی توسط بنیاد برکت تنها با 40 نفر نیروی پرسنلی/ ترکمانه: 171 هزار طرح اشتغال اجرا کردیم
 مدیرعامل بنیاد برکت در این دیدار اظهار داشت: بنیاد برکت با عنایت مقام معظم رهبری تشکیل شد بعد از انقلاب همه نهادها به فرمان حضرت امام تشکیل شده بودند و تنها نهادی که با تاکید مقام معظم رهبری به همراه بسیج سازندگی راه اندازی شد بنیاد برکت بود.
 ترکمانه گفت: از همان ابتدا رهبری معظم انقلاب فرمودند هزار منطقه در کشور باید آباد شود بنیاد برکت هم مبنای خود را بر محرومیت‌زدایی در مناطق محروم گذاشت چرا که امام هم فرموده بودند که منابع باید برای محرومین باشد.
 وی تصریح کرد: در این 14 سال کارهایی بزرگی در زمینه‌های مختلف عمرانی و زیرساختی شکل گرفت ۱۸۰۰ مدرسه در کشور ساخته شد که برنامه ساخت ۲۵۰۰ مدرسه در دستور کار است در حوزه بهداشت و درمان کارهای بزرگی انجام شد تعداد زیادی راه، جاده و قنات ساخته شد کار دیگری که به صورت ویژه داریم اشتغالزایی است زیرا نیاز اصلی کشور هم در کلام رهبری همین بوده و ۵ سالی هست که به صورت ویژه در حوزه اشتغال‌زایی فعال هستیم.
 ترکمانه افزود: گزارش‌هایی که به مقام معظم رهبری رسیده مایه خوشحالی ایشان بوده امروز در طرح اشتغال ۱۷۱ هزار طرح اشتغالزایی اجرایی شده برای مثال امروز به کارگاهی رفتیم که ۱۶ نفر ناشنوا در یاسوج کیف و چرم تولید می‌کردند که آثار اجتماعی بسیار بالایی داشته و علاوه بر اینکه خودشان از بیکاری نجات یافته‌اند خانواده‌های آنها نیز مشکلات بسیاری را پشت سر می‌گذارند.
 وی گفت: در اشتغال فقط دنبال وام دادن نیستیم بلکه پیشرفت مناطق مد نظر ماست و در بنیاد برکت در زمینه اشتغال به دنبال تسهیلگری و ارائه خدمات در کنار آن هستیم اهلیت‌سنجی کرده آموزش‌های لازم را می‌دهیم و تا ۳ سال چتر حمایتی خود را بالای سر آنها نگه می‌داریم تا امروز ۹۵ درصد از طرح‌های اشتغالزایی پایدار بوده که بیشتر آنها مورد بررسی قرار گرفته است که حاصل یک تلاش و مطالعه بوده مطالعه طرح‌های اشتغال از سراسر دنیا که مورد بررسی قرار داده‌ایم که کشورها در اشتغالزایی خرد و متوسط چه کاری انجام داده‌اند کمیته‌ای تشکیل شده که کار مطالعه و به روز رسانی در آنها صورت گرفته و تبدیل به مدل شده‌اند.
 این مسئول افزود: کار را از روستاها شروع کرده‌ایم امروز کشور دچار یک معضل بزرگ شده و رهبری از حاشیه نشینی و بی رونق شدن روستاها بسیار متأثر هستند زیرا به روستاها توجهی نکرده‌ایم امروز روستاییان به حاشیه شهرها آمده‌اند و باید خدمات زیادی به آنها ارائه شود و علاوه بر آن باید شغلی نیز داشته باشند آن‌ها اکثراً دچار آسیب‌های اجتماعی شده و برخی به زندان می‌روند که باید هزینه زندان آنها را هم بدهیم و اگر یک دهم پول‌ها را در روستاها هزینه می‌کردیم کمک بزرگی به کشور می‌شد.
 وی با بیان اینکه مناطق کم‌برخوردار ما مورد توجه قرار گرفته و طرح به روستا برمی‌گردیم در بنیاد برکت در دستور کار است گفت: تا الان ۵ هزار نفر از آن استفاده کرده و به روستاها برگشته‌اند و امیدواریم بتوانیم در سال آینده تعداد بسیار زیادی از حاشیه نشینان را به روستاها برگردانیم.
 ترکمانه با اشاره اینکه در استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه اشتغال هم کارهای بسیار خوبی انجام شده و در ۵۷ روستا یک نفر نیست که تقاضای شغل داشته باشد گفت: طرح به روستا برمی‌گردیم را در استان اجرا می‌کنیم و معتقدیم که در شهر سی سخت می‌توان به گونه‌ای عمل کرد که هیچ فردی نیاز به اشتغال نداشته باشد.
وی با بیان اینکه مجموعه بنیاد برکت چابک بوده و کلاً ۴۰ نفر نیروهای پرسنلی و سازمانی آن هستیم و ۸۰۰ نفر هم تسهیل‌گر در کنار ما بوده که رابطه ساختاری و سازمانی با ما ندارند یادآور شد: رهبری معظم انقلاب هم از این چابکی بنیاد برکت بسیار خوشحال هستند.


کد مطلب: 443434

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/443434/مدیرعامل-بنیاد-برکت-کشور-نماینده-رهبر-انقلاب-استان-کهگیلویه-بویراحمد-دیدار-آیت-الله-حسینی-شهرک-های-صنعتی-کارها-تدبیر-انجام-نگرفت-میلیاردها-پول-بی-نتیجه-رها-شده-اند

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1