کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

برنامه‌ای دو ساله با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی دیشموک مطرح شد

 کمبود اعتبار در حوزه‌های فرهنگی و عمرانی اصلی‌ترین مشکل دیشموک

26 آذر 1400 ساعت 17:20

یکی از کارهای ماندگار رسانه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد توجه به مسائل مختلف بخش دیشموک بود که سال‌ها زیر سایه بی‌توجهی مسئولان گم شده بود. در سال‌های اخیر با ورود رسانه‌ها به این حوزه و تهیه، تولید و انتشار مشکلات این بخش، دیشموک مورد توجه مسئولان، مردم، خیرین کشوری و استانی قرار گرفت. اخیراً برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در دیشموک برنامه‌ی دو ساله‌ای تدوین شد.


یکی از کارهای ماندگار رسانه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد توجه به مسائل مختلف بخش دیشموک بود که سال‌ها زیر سایه بی‌توجهی مسئولان گم شده بود. در سال‌های اخیر با ورود رسانه‌ها به این حوزه و تهیه، تولید و انتشار مشکلات این بخش، دیشموک مورد توجه مسئولان، مردم، خیرین کشوری و استانی قرار گرفت. اخیراً برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در دیشموک برنامه‌ی دو ساله‌ای تدوین شد.
به گزارش کبنا و به نقل از صدا و سیما؛ برنامه‌ای دو ساله با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی با استفاده از ظرفیت ریش سفیدان و معتمدان و نخبگان محلی در دیشموک طراحی شد.
اسفندیار مختاری مدیر بنیاد علوی با اشاره به برگزاری جلسه مقابله با آسیب‌های اجتماعی با حضور متنفذین، ریش سفیدان، معتمدان، فرهنگیان و مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در امور زنان در مصلی امام خمینی (ره) گفت: این جلسه با هدف ارائه راهکارها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی بخش دیشموک و استفاده از ظرفیت متنفذین، ریش سفیدان و معمتمدان برگزار شد.
 وی افزود: در این جلسه خانم عطایی مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی مسائل و آسیب‌های اجتماعی را بررسی کردند.
 مختاری ادامه داد: در این جلسه با همفکری برنامه‌هایی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی با تشکیل شبکه و کار گروه‌هایی متشکل از معتمدان، ریش سفیدان، فرهنگیان و جوانان طی برنامه‌ای دوساله طراحی شد تا با نظارت مجلس شورای اسلامی و بنیاد علوی گام‌های مثبتی برای کاهش آسیب‌ها برداشته شود.
 مختاری گفت: هدف از این برنامه‌ها راه اندازی کارگاه‌های تاب آوری، ارائه آموزش‌های تحکیم خانواده و سبک زندگی اسلامی که توسط کارگروه‌ها به جامعه هدف شهری و روستایی بخش دیشموک ارائه می‌شود.
 تا کنون بودجه‌ای برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در دیشموک اختصاص نیافته است
حجت الاسلام علی اکبر راوند با اشاره به ضرورت عادلانه بودجه برای توسعه بخش دیشموک گفت: از تیم اعزامی و مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار انعکاس مشکلات اقتصادی بخش دیشموک هستیم.
 وی افزود: انتظار هست مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر بر بودجه‌های اختصاص داده شده برای کاهش آسیب‌های اجتماعی بخش دیشموک و اعلام اختصاص بودجه سیزده میلیارد تومانی توسط برخی از رسانه‌ها توجه ویژه کند، زیرا اعتباری در این زمینه به دیشموک اختصاص داده نشد، اما برخی از رسانه‌ها مدعی اختصاص بودجه هستند.
 راوند ادامه داد: بهزیستی به عنوان متولی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی عملکرد خود را ارائه دهد.
 امام جمعه دیشموک با اشاره به دلایل قتل نفس در دیشموک گفت: در منطقه دیشموک دلایل قتل نفس طبق بررسی روحانیون و آموزش و پرورش و جلسات با نیروی انتظامی شامل عدم همزمانی سنت با مدرنیته، برجسته سازی فضای مجازی بوده است.
 وی افزود: هیچ قتل نفسی در دیشموک رخ نداده مگر اینکه متولی مراسم و مجری برنامه فرهنگیان بومی بوده‌اند.
 راوند حضور روحانیون را زمینه‌ای برای کاهش آسیب‌ها دانست و گفت: مردم این منطقه روحانیون را احترام و خواستار فعالیت روحانیون و ترویج مسائل دینی هستند.
 کمبود اعتبار در حوزه‌های فرهنگی و عمرانی اصلی‌ترین مشکل بخش دیشموک
صفا حبیبی فر بخشدار دیشموک گفت: بخش دیشموک دارای پتانسیل‌های مناسب همچون آب فراوان، خاک مستعد، نیروی انسانی متعهد بوده که خواستار تخصیص اعتبار بیشتر برای رونق اشتغال در منطقه و کارهای عام المنفعه هستیم.
 وی افزود: در حوزه اعتبارات فرهنگی و عمرانی بخش دیشموک با کمبود مواجه بوده که انتظار هست در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اعتبار ویژه‌ای به بخش دیشموک داده شود.
حبیبی فر ادامه داد: انتظار هست تا مشکلات و آسیب‌ها بر اساس فعالیت‌های علمی، حضور نخبگان دانشگاهی و کارشناسی شدن مشکلات است.
 صاحب مجاوند رئیس شورای اسلامی شهر دیشموک با اشاره به ضرورت اختصاص اعتبار به شهرداری برای ساخت پارک گفت: شهر دیشموک نیازمند پارک برای ایجاد اوقات و فراغت شهروندان بوده که این مهم نیازمند اختصاص اعتبار است.
 وی افزود: بارها برای این مهم خواستار رفع این مشکل بوده، ولی به دلیل عدم اختصاص بودجه تاکنون برطرف نشده است.
 گفتنی است در این جلسه معتمدان مسائل، مشکلات و عمده آسیب‌های اجتماعی را با مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در امور زنان در میان گذاشتند.


کد مطلب: 442484

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/442484/کمبود-اعتبار-حوزه-های-فرهنگی-عمرانی-اصلی-ترین-مشکل-دیشموک

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1