کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تشریح کرد؛

آشنایی با اهمیت میکروبیولوژی در صنایع غذایی

22 آذر 1400 ساعت 19:36

مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در دنیای اندیشه ها و مشاهده های آدمی، قلمرو میکرو ارگانیسم ها بسیار گسترده است.


مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در دنیای اندیشه ها و مشاهده های آدمی، قلمرو میکرو ارگانیسم ها بسیار گسترده است.
به گزارش کبنانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، امروز دوشنبه (22 آذرماه 1400) دکتر امیر پیکر اظهار کرد: میکروارگانیسم ها در همه جا حضور دارند، در محیط زیست، در اندام های انسان ها و سایر موجودات زنده و سطوح در تماس با موجودات زنده و چنانچه شرایط مساعد باشد، رشد و نمو و تکثیر نموده و موجب بیماری های عفونی و مسمومیت مصرف کننده از یک طرف و فساد مواد غذایی از طرف دیگر می شوند.
وی ادامه داد: از اوایل قرن بیستم و پیدایش و گسترش صنایع غذایی و تولید انبوه، امکان به خطر افتادن سلامت مردم در ارتباط با میکرو ارگانیسم ها قوت گرفت. از سویی از آغازه هزاره سوم با ظهور فناوری های نوین در عرصه های گوناگون و از جمله علوم زیستی و صنایع غذایی و روش های مدرن ارزیابی، دگرگونی های زیادی در سیستم نظارت و کنترل بوجود آورده است که برای انطباق با آنها لازم است هرآزمون کننده به مسئولیت ها و وظایف خود در این ارتباط آگاه باشد.
پیکر خاطر نشان کرد: مباحث میکروب شناسی غذایی دو بخش عمده را در بر می‌گیرد که شامل بررسی نقش میکرو ارگانیسمها در فساد مواد غذایی و نقش میکرو ارگانیسمها در فرایندهای تهیه و تولید مواد غذایی است. امروزه بیشترین پژوهش های میکروب شناختی غذایی جدید پیرامون نقش مثبت میکروبها در تهیه و تولید مواد غذایی انجام می‌شود.
وی شناسایی انواع میکروارگانیسم های عامل فساد مواد غذایی و تعیین دقیق شرایط رشد و تکثیر آنها، ارزیابی تعیین نحوه اثر مواد غذایی فاسد شده و میکروب های عامل این فساد بر بدن انسان، شناسایی و تعیین مواد غذایی فاسد و قابل انهدام از طریق بررسی و تشخیص میکروب ها وسموم میکروبی در مواد غذایی و بررسی و مطالعه امکان آلوده شدن مواد غذایی در حین تولید در کارخانه‌های تولید کننده مواد غذایی و ادامه روش های مناسب به منظور کاهش میزان آلودگی و تولید مواد غذایی به روش بهداشت را از اهداف میکروبیولوژی مواد غذایی عنوان کرد.


کد مطلب: 442340

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/442340/آشنایی-اهمیت-میکروبیولوژی-صنایع-غذایی

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1