تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۵۴
کد مطلب : ۴۴۲۳۰۱
وزارت بهداشت؛

آمار فوتی‌های کرونا در ایران یکشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۰

۰
آمار فوتی‌های کرونا در ایران یکشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۰
کبنا ؛از دیروز تا امروز ۲۱ آذر ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۸۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۵۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.
به گزارش کبنا، بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۲۸۹ مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۶۱ تن نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
از دیروز تا امروز ۲۱ آذر ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۸۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۵۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۵۴ هزار و ۸۱۳ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۰ هزار و ۷۲۲ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۹۶۹ هزار و ۵۹۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.
سه هزار و ۱۰۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۰ میلیون و ۵۴ هزار و ۷۷۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۰ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد و ۳۲۱ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1