نانواییها هیچ بهانهای ندارند، برای پایین بودن کیفیت نان؛
نان در کهگیلویه و بویراحمد کیفیت ندارد
9 آذر 1400 ساعت 2:03
افزایش قیمت نان در کهگیلویه و بویراحمد سبب نگرانی مردم این استان شده زیرا معتقد هستند با این افزایش قیمت هنوز کیفیت تغییری نکرده است.
افزایش قیمت نان در کهگیلویه و بویراحمد سبب نگرانی مردم این استان شده زیرا معتقد هستند با این افزایش قیمت هنوز کیفیت تغییری نکرده است.
به گزارش کبنا، موضوع قیمت نان و کمبود آن در استان کهگیلویه و بویراحمد چند وقتی بوده که به یکی از چالشهای مهم در بازار تبدیل شده و قبل از کمبود نان با توجه به رشد قارچگونه واحدهای نانوایی در شهر یاسوج، حتی تا پاسی از شب برخی از نانواییها نان مورد نیاز را در دسترس مردم قرار میدادند.
در دو ماهه گذشته واحدهای نانوایی در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد به بهانههای مختلف از جمله کمبود آرد، قیمت پایین نان بعضاً تعطیل یا نیمه فعال شده بودند و نرسیده به تاریکی شب پیدا کردن نان جلوی نانوایی به زحمت محقق میشد.
در چند مرحله سازمان، صنعت، معدن و تجارت استان نسبت به برخورد با واحدهای متخلف وارد عمل شد، اما انگار این نانواییها بودند که در این جدل موفق شدند و قیمت انواع نان طبق مصوبه سازمان، صنعت، معدن و تجارت استان افزایش پیدا کرد.
نرخ نان سنگک قیمت قبل 10 هزار ریال بوده که هم اکنون با قیمت 14 هزار ریال و نان بربری 9000 ریال بود که هم اکنون 13 هزار ریال و نان تافتون 2 هزار و 900 ریال بوده که 4000 ریال نرخ گذاری شده است.
نان لواش نیز قیمت قبل 2 هزار و 300 ریال بوده که هم اکنون به 3 هزار و 300 ریال تغییر پیدا کرده است.
در خصوص نان های آزاد پز سنگگ 16 هزار ریال،بربری 14 هزار ریال، تافتون آزاد پز 4 هزار و 200 ریال ،لواش آزاد پز 3 هزار و 500 ریال و قیمت نان های فانتزی ساندویچی از 5000 هزار ریال به 600 هزار ریال افزایش یافت.
معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد این را گفته که قیمت نان نوع یک یا دولتی، سنگک مصوب جدید در سال 1400 مبلغ 1400 تومان، نان بربری 1300 تومان، تافتون 400 تومان، لواش 330 تومان، لواش سنتی 400 تومان، نان خشک بلوری بستهای 7 هزار تومان، نان محلی نرم دانهای 700 و خشک دانهای 800 تومان مصوب شده است.
باقری با اشاره به اینکه قیمت مصوب نان نوع (2) یا همان نیمه دولتی نیز بدین گونه که سنگک 1600 تومان، تافتون 420 تومان، بربری 1400 و لواش نیز 350 تومان است، افزود: نوع گندم و آرد، زمان خواب خمیر، زمان پخت نان، استفاده از مایه خمیر استاندارد و بهداشتی، مهارت شاتر نانواییها موثرترین موارد در کیفیت نان هستند که در صورت رعایت، شاهد افزایش کیفیت نیز هستیم.
وی با بیان اینکه در کارگروه آرد و نان نیز بر رعایت این 5 مورد به صورت ویژه تاکید شده است، یادآور شد: با توجه به اصلاح قیمت نان بنابراین دیگر نانواییها هیچ بهانهای برای پایین بودن کیفیت ندارند و هر واحد خبازی 5 مورد گفته شده را رعایت نکند به مقام قضایی معرفی میشود.
کد مطلب: 441823