در آستانه سال تحصیلی جدید؛
زمستان سرد و مدارس فاقد وسایل گرمایشی در بخش «لوداب»
29 شهريور 1400 ساعت 10:31
بخشدار لوداب تعداد مدارس اجارهای در این بخش را 13 مورد عنوان کرد و افزود: همچنین 20 مدرسه سنگی و فرسوده وجود دارد که نیازمند تعمیر یا احداث ساختمان جدید است که باید در این زمینه مسئولان و متولیان امر چاره اندیشی کنند.
حضور دانش آموزان در کلاس های درس باید با حداقل رفاه و بدون دغدغه باشد تا بتوانند ساعتی، مزه درس خواندن در آرامش خاطر را بچشند ولی متأسفانه روستاهای محروم و کم برخوردار به دلیل غیراستاندارد بودن، نداشتن وسایل گرمایشی یا نبود مدرسه در روستا، تحصیل دانش آموزان را سخت می کنند. به گزارش کبنانیوز، در همین خصوص، بخشدار لوداب تعداد مدارس اجارهای در این بخش را 13 مورد عنوان کرد و افزود: همچنین 20 مدرسه سنگی و فرسوده وجود دارد که نیازمند تعمیر یا احداث ساختمان جدید است که باید در این زمینه مسئولان و متولیان امر چاره اندیشی کنند.
دانش آموزان بخش محروم لوداب در حالی به استقبال مهر و بازگشایی مدارس میروند که هنوز زمستان نرسیده سرما بر تن نحیف آنان لرزه انداخته است.
بخش لوداب از توابع شهرستان بویراحمد با 128 روستا در130 کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده که آخرین روستای این بخش با مرکز استان نزدیک به 4 ساعت مسافت دارد.
در حالی در روزهای آینده شاهد بازگشایی مدارس در بخش محروم لوداب از توابع شهرستان بویراحمد هستیم که در برخی روستاها به دلیل نبود مدرسه و استقرار در مدارس استیجاری و غیر استاندارد بدون وسایل گرمایشی باید از هم اکنون خود را برای یک زمستان سرد و سخت آماده کنند.
بدون شک برای فراگیری علم و دانش در مناطق کمتربرخوردار از جمله بخش لوداب باید تدبیری اندشیده شود تا به بهترین شکل ممکن این مهم اجرایی شود نه اینکه در برخی روستاهای کوچک به دلیل نبود مدرسه در دوره متوسطه اول و دوم، کودکان بعد از تحصیل در دوره ابتدایی عطای ادامه تحصیل را به لقایش ببخشند.
کم نبوده کودکانی که در روستاهای مناطق محروم لوداب، سیلاب و کلوار، زیلایی، دیشموک و قلعه رئیسی کهگیلویه، پیچاب باشت، بهمئی، لنده و ...به دلیل نبود مدرسه در دوره متوسطه اول و دوم ترک تحصیل کردهاند زیرا دیگر مدارس شبانه روزی به عنوان تنها تکیه گاه مردم محروم این مناطق وجود ندارد.
نماینده عالی دولت در بخش لوداب میگوید: این بخش دارای 140 مدرسه بوده که از این تعداد 35 مدرسه پیش ساخته هستند و در مجموع 5 مدرسه آن در روستاهای شهدالی، علی آباد پشت توت، پاتخت گلال، کلاجیکی و آبکاسه غیر استاندارد است.
کوروش بینیاز تعداد مدارس اجارهای در بخش لوداب را 13 مورد عنوان کرد و افزود: همچنین 20 مدرسه سنگی و فرسوده بوده که نیازمند تعمیر یا احداث ساختمان جدید است که باید در این زمینه مسئولان و متولیان امر چاره اندیشی کنند.
وی با اشاره به اینکه 8 مدرسه در بخش لوداب در حال ساخت است، ادامه داد: از این تعداد 5 مدرسه بالای 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تنها نیازمند تجهیزات آموزشی بوده و 3 مورد دارای پیشرفت بیش از 90 درصد است.
بینیاز بیان کرد: 5 روستای بخش لوداب با توجه به جمعیت دانش آموزی نیازمند احداث ساختمان جدید بوده و مابقی با توجه به تعداد دانش آموزان نیازمند مدارس پیش ساخته و استاندارد هستند که ضروری است برای تکمیل آنها تدبیری اندیشیده شود.
منبع: تسنیم
کد مطلب: 439214