گفت و گو در کلاب هاوس
احمدینژاد: لاریجانی ها بیشترین کارشکنی را علیه دولت من داشتند
3 خرداد 1400 ساعت 9:35
تعیین سرنوشت حق تکتک انسانها است و هیچکس حق بیشتری ندارد و جامعه ایدهآل جامعهای است که همه بتوانند از آن استفاده کنند. این حلقه بسته مدیریت باید باز شود و نیازمند بازگشت به ساختارها است. دیدن منابع طبیعی یا همان ثروت طبیعی یکی از همین زیرساختها است. از زمانی که نفت استخراج شده، پول آن در بودجه آمده و هر کسی که دسترسی بیشتری داشته، بیشتر برده است. فاصله طبقاتی به صورت تصاعدی در حال افزایش است؛ زیرا از ثروت طبیعی به صورت تبعیضی استفاده میشود.
محمود احمدینژاد شبها حضور خبرسازی در کلابهاوس دارد.
به گزارش کبنا به نقل از آرمان ملی، او در یک اتاق گفتوگو در کلابهاوس به سوالات خبرنگاران و حاضران پاسخ داد. همچنین در اتاق دیگری نیز مصاحبه اقتصادی از پیشضبطشدهای منتشر شد که آن هم حاشیهساز شد. احمدینژاد که نامزد انتخابات ریاستجمهوری شده است در شبکه اجتماعی کلابهاوس و اتاق گفتوگویی با عنوان «نقد ساختار فعلی جمهوری اسلامی و چرایی عدمتحقق آرمانها» حضور یافت و به سوالات پاسخ داد. سوالات چالشبرانگیز بیشتر درباره حوادث سال 88 بود. او درباره کشته شدن ندا آقاسلطان در اعتراضات پس از انتخابات 88 گفت: «قتل ندا آقاسلطان برای خراب کردن چهره ملت ایران بود و آن یک توطئه بود و از قوه قضائیه خواستم که به طور جد رسیدگی کند و فکر نمیکنم کار بدی کردم و اگر رسیدگی شده بود و افرادی که این کار را کرده بودند مجازات شده بودند امروز خیلی از مسائل روشن شده بود». او خطاب به عبدا... مومنی از فعالان سیاسی اصلاحطلب که پس از انتخابات 88 بازداشت شد گفت وقتی شما زندان بودید من خیلی ناراحت بودم و برای آزادی شما تلاش کردم که نشد. احمدینژاد گفت حقوق مدنی فارغ از مذهب است. احمدی نژاد درباره سفر بحثبرانگیزش به مصر در زمان ریاستجمهوری گفت: «سفر من به مصر دوجانبه نبود، زیرا سفرهای دوجانبه دارای پروتکلهای متفاوت است. ما برای کنفرانس کشورهای اسلامی به مصر رفتیم و آقای مرسی تا پای پرواز با من آمد و کلی با من صحبت کردند و همه از من دعوت کردند و جلسه قویای با هم داشتیم و به من احترام گذاشتند. در سفر من به مصر کسی به من کفش پرت نکرد. همه مردم به استقبال من آمدند و خیلی شعار دادند و استقبال خوبی کردند».
برادران لاریجانی همکاری نکردند او درباره برکناری علی لاریجانی از دبیری شورای عالی امنیت ملی گفت: «لاریجانی به خاطر توافق با سولانا برکنار نشد، توافق خوبی هم نبود، اگر بود مردم در جریان قرار میگرفتند.» او همچنین به اظهارات خود علیه برادران لاریجانی ادامه داد و گفت: «برادران لاریجانی در آن زمان با ما همکاری و همراهی نداشتند. در زمان فروش نفت رئیس بانک مرکزی و مدیران را گرفتند و انفرادی بردند. من بیشترین انتقاد را به لاریجانیها در همان زمان ریاستم داشتم. من بهروش آنها انتقاد داشتم و بیشترین کارشکنی را علیه دولت من داشتند. نمیخواهم برخی از کدها را بدهم.» احمدینژاد خطاب به جمالالدین موسوی، خبرنگار بیبیسی که پرسید شما چرا به آنجلینا جولی رأی دادید گفت من فقط به آنجلیا جولی علاقه ندارم! به شما هم علاقه دارم آقای موسوی! احمدینژاد تاکید کرد «من احساس خطر میکنم و برای این حس خطر وارد صحنه شدهام.» او افزود: «من تلاشی برای بهدست آوردن قدرت ندارم، مردم از سراسر ایران از من خواستهاند که در انتخابات ریاستجمهوری حضور پیدا کنم. اگر برای قدرت تلاش داشتم، حزب درست میکردم، باج میدادم باج میگرفتم.» حضور احمدینژاد در کلابهاوس واکنشهای زیادی در پی داشت و عدهای به دفاع از او پرداختند و بسیاری هم در شبکههای اجتماعی او را متهم به «دروغپردازی» کردند. او در بخشی عنوان کرد: «تعیین سرنوشت حق تکتک انسانها است و هیچکس حق بیشتری ندارد و جامعه ایدهآل جامعهای است که همه بتوانند از آن استفاده کنند. این حلقه بسته مدیریت باید باز شود و نیازمند بازگشت به ساختارها است. دیدن منابع طبیعی یا همان ثروت طبیعی یکی از همین زیرساختها است. از زمانی که نفت استخراج شده، پول آن در بودجه آمده و هر کسی که دسترسی بیشتری داشته، بیشتر برده است. فاصله طبقاتی به صورت تصاعدی در حال افزایش است؛ زیرا از ثروت طبیعی به صورت تبعیضی استفاده میشود.»
پخش نوار به جای گفتوگوی زنده!
اما دومین حضور احمدینژاد در کلابهاوس قرار بود به بحث درباره مسائل اقتصادی اختصاص داشته باشد که عملا اینگونه نبود و هیچ گفتوگویی شکل نگرفت؛ بلکه فقط مصاحبه او با یک کارشناس اقتصادی منتشر شد. یک اتاق گفتوگو با عنوان «گفتوگوی اقتصادی با محمود احمدینژاد به همراه نقد کارشناسان» به راه افتاد اما نوار مصاحبه احمدینژاد با صادق الحسینی، تحلیلگر اقتصادی منتشر شد. این موضوع با ماهیت گفتوگو محور و زنده کلابهاوس همخوانی ندارد و انتقادات زیادی را در پی داشت. برخی رسانهها این موضوع را یک «گاف» تبلیغاتی از سوی تیم احمدینژاد ارزیابی کردند. فیضا... عربسرخی در توئیترش با هشتگ احمدینژاد و کلابهاوس نوشت: «جای مردان سیاست بنشاندند نوار». با این حال حامیان احمدینژاد با آب و تاب فراوان به تعریف و تمجید از پاسخهای اقتصادی احمدینژاد در این گفتوگو ضبط شده میپردازند و او را مسلطترین سیاستمدار ایرانی به امور اقتصادی معرفی میکنند. کسی که دوران ریاستجمهوریاش بیشترین سیاست فیلترینگ اجرا شد و حالا با یارانش سعی میکند از شبکههای اجتماعی حداکثر استفاده را داشته باشد. اما حضور او در کلابهاوس با حاشیههای خاصی همراه بوده است.
کد مطلب: 434527