کبنا گزارش می دهد
سایه سنگین بیپولی بر پروژههای کهگیلویه
8 ارديبهشت 1400 ساعت 1:18
نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در دیدار رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تاکید بر نیاز تزریق اعتبار به پروژههای این حوزه انتخابیه، بیان داشت: این فرآیند باید به گونهای باشد که تغییرات به خوبی احساس شود و پروژه ها جان دوباره بگیرند.
شهرستان کهگیلویه محمل پروژههای کهنسالی است که سالها بر دل مردم شهرستان و جوانان آن سنگینی میکند. پتروشیمی، سیمان سپو، تأمین آب حومه غربی، سدها، جاده پاتاوه - دهدشت، جاده دهدشت به چاروسا و دیشموک، آبرسانی به چهار شهر، ورودیهای دهدشت، نمونههایی از پروژههای نیمه تمام است که طلسم بیپولی آنها گویا فعلاًها شکسته نمیشود.
نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس، عصر امروز (7 اردیبهشت 1400) با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دیدار و برتزریق اعتبار برای تکمیل پروژهها تاکید کرد.
در این دیدار نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده با تاکید بر نیاز تزریق اعتبار به پروژههای این حوزه انتخابیه بیان داشت: این فرآیند باید به گونهای باشد که تغییرات به خوبی احساس شود و پروژهها جان دوباره بگیرند.
موحد با اشاره به پروژه انتقال آب کشاورزی به حومه غربی دهدشت گفت: این پروژه سابقه ۱۳ ساله دارد و متاسفانه فقط ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد واقعاً این امر بسیار نگران کننده میباشد.
وی با اشاره به پروژه انتقال آب به چهار شهر گفت: منطقه گرمسیری کهگیلویه با کمبود و مشکلات آبی روبرو است، این پروژه بسیار حیاتی میباشد و قرار بود در این دولت به پایان برسد ولی متاسفانه فقط چند کیلومتر از آن کار شده و برای تکمیل فاز اول نیازمند ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار است و از شما و همه دست اندرکاران مجموعه دولت تقاضا دارم با تمام توان به این پروژه کمک کنید.
موحد با اشاره به وضعیت پروژه انتقال آب به شهر لیکک نیز تصریح کرد: متاسفانه این پروژه نیز کمتر از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که شایسته مردم عزیز و غیرتمند بهمئی نیست که برای تأمین آب به روستاهای اطراف بروند.
وی با اشاره به مشکلات عدیده بخش دیشموک و نبود امکانات در آن بخش تاکید کرد: متاسفانه پروژه انتقال آب این شهر هم با معضلات بسیار زیادی روبرو است که اراده محکم دولت را برای حل آن خواستارم.
نماینده کهگیلویه بزرگ در بخش دیگر از صحبتهای خود با اشاره به پروژه انتقال آب به ۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی دشت بن لنده گفت: این پروژه با مشارکت بنیاد علوی در حال انجام است و نیاز به تزریق هفت و نیم میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت را دارد.
وی با تاکید و اهمیت راههای روستایی و عشایری بیان داشت: دو پروژه چرام_چاسخار_ طسوج در شهرستان چرام و پروژه سیلم به برفکون هر کدام به یکصد میلیارد ریال اعتبار نیازمند هستند.
نماینده مردم کهگیلویه بهمئی چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی با دعوت از رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خواستار حضور وی در شهرستانهای حوزه انتخابی شد تا از نزدیک شاهد مشکلات و روند پروژههای باشد.
گفته میشود؛ نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه بودجه کشور هم دستورات ویژهی را برای بررسی مشکلات این پروژهها صادر کرد.
کد مطلب: 433518