جبار کیانیپور رئیس اتاق بازرگانی یاسوج در گفتوگو با کبنا:
صلاح نیست حتی یک روز معاونت عمرانی کهگیلویه و بویراحمد بدون مسئول باشد /در حوزه تهاتر عقب هستیم
2 آذر 1399 ساعت 19:46
جبار کیانیپور رئیس اتاق بازرگانی یاسوج میگوید: سیاست های مدیریت ارشد استان کهگیلویه و بویراحمد در ارتباط با توسعه استان عملیاتی نمی شود مگر اینکه یک معاون عمرانی قوی سکان دار حوزه عمرانی استان باشد.
ابتدای آبان ماه 99 بود که عزیز فیلی از معاونت عمرانی استانداری انصراف داد، و پس از آن احد جمالی با حفظ سمت معاونت سیاسی و امنیتی، به عنوان سرپرست این معاونت مهم معرفی شد. به گزارش کبنانیوز؛ گویا مسائل کرونایی استانداری کهگیلویه و بویراحمد را به شدت تحت تأثیر قرار داده است که هنوز معاونت عمرانی معرفی نشده، در خصوص این معاونت گزینههای مختلفی در رسانهها مطرح شدهاند، ولی مشخص نیست که استاندار کهگیلویه و بویراحمد قصد معرفی یک فرد بومی را دارد یا غیربومی. هر چند که معرفی یک مدیر منوط به تجربه و تخصص است، و بومی و غیربومی بودن موضوع مطرحی نیست ولی در خصوص مدیران غیربومی ترس و نگرانیای در افکار عمومی کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد چرا که تجربهی تلخی در این رابطه در چند سال گذشته اتفاق افتاد. جمالی در خصوص معرفی معاون عمرانی گفته است «استاندار به دنبال معرفی معاونت عمرانی است ولی یک سمت این معرفی استانداری و یک سمت دیگر وزارت کشور است که باید در این خصوص نظر بدهد». در همین خصوص جبار کیانی رئیس اتاق بازرگانی تلاشهای استاندار کهگیلویه و بویراحمد و احد جمالی معاون سیاسی او را قابل ارج گذاری و دلسوزانه دانسته، با این حال بر این باور است که «صلاح نیست حتی یک ثانیه و یک روز معاونت عمرانی بدون مسئول باشد».
جبار کیانی رئیس اتاق بازرگانی یاسوج در پاسخ به این سؤال که خلأ فعلی معاون عمرانی چه مسائلی ایجاد خواهد کرد؟ گفت: اساساً پست معاونت عمرانی مسئولیت بسیار مهمی است، به دلیل اینکه فضای کسب و کار استان متأثر از مسائل صنعت احداث و خدمات فنی و مهندسی است و بخش عمدهای از اشتغال استان در گرو رونق پروژههای عمرانی و تخصیص منابع اعتبارات عمرانی و ظرفیتهای قانون بودجه است.
امروز استفاده از ظرفیتهای قانون بودجه مثل بند واو تبصره 5 قانون بودجه مبنی بر تهاتر بدهیهای دولت و بخش خصوصی که میتواند سهم بسیار زیادی از منابع را در جهت بدهکاریهای دولت به بخش خصوصی از طریق منابع بانکی تأمین نماید در اولویت است، از طرفی در خصوص فروش طرحهای عمرانی تبصره 19 قانون بودجه؛ طرحهایی روی زمین مانده و باید برای رونق کسب و کار هر چه سریعتر به بخش خصوصی واگذار شود، موضوع بسیار مهمی است.
صلاح نیست حتی یک ثانیه و یک روز معاونت عمرانی کهگیلویه و بویراحمد بدون مسئول باشد، امروز به شدت نیازمند یک معاون عمرانی توانمند و قوی و اجرایی در استان هستیم
نبود معاونت عمرانی یعنی نظارت بر پروژههای عمرانی کمرنگ میشود، یعنی عدم پیگیری پروژههای عمرانی متناسب با برنامههای زمان بندی و سیاستهای دولت بخصوص در سال آخر.
وجود معاونت عمرانی یعنی پیشبرد پروژههای عمرانی اقتصاد مقاومتی. استاندار محترم کهگیلویه و بویراحمد هم به جد پیگیر هستند وتلاش های فراوانی انجام دادهاند که پروژههای اقتصاد مقاومتی بهتر و زودتر از سایر پروژهها پیگیری و انجام شود.
از طرفی سیاستهای مدیریت ارشد استان کهگیلویه و بویراحمد در ارتباط با توسعه استان عملیاتی نمیشود مگر اینکه یک معاون عمرانی قوی سکان دار حوزه عمرانی استان کهگیلویه و بویراحمد باشد.
در خصوص تهاتر در استان چه وضعیتی داریم؟ آیا وضعیت قابل قبولی داریم یا خیر؟ چون به نظر میرسد بسیاری از پیمانکارها گله مند هستند.
علیرغم تمام تلاشها و تمام سفارشها و گوشزدهای قبل از ابلاغ «آیین نامه اجرایی تهاتر» انتظار داشتیم که در هفته اول و دوم بعد از اجرای آیین نامه، تمامی اسناد ما تهاتر شود ولی متاسفانه امسال هم نتوانستیم و در این حوزه عقب هستیم. در حال حاضر ظرفیت خیلی از بانکها تمام شده و ما نتوانستیم آیین نامه تهاتر را عملیاتی کنیم.
پیشنهاد شما در این خصوص چیست؟
مهمترین خلأ ما وجود معاون عمرانی است، اگر معاون عمرانی بود از طرف ایشان پیگیری میکردیم، لازم نبود خدمت آقای استاندار برسیم.
البته برای این موضوع با آقای جمالی تلفنی صحبت کردیم و تقاضای وقت کردیم که پیگیر باشند، ولی به دلیل گرفتاریها و حاکم بودن کرونا در استان، هنوز نتوانستیم جلسهای تنظیم کنیم. ولی این انتظار هست که دستور ویژه استاندار بصورت فوری و فوتی به دستگاههای اجرایی ابلاغ شود. بخش خصوصی انتظار دارد با توجه به تمام شدن ظرفیتهای بانکها و اینکه نتوانستیم از ظرفیتهای ملی قانون بودجه استفاده کنیم، استاندار تلاش کنند که یا از بانکها سهمیه بگیریم یا اینکه سامانهشان را باز کنند تا تهاتر انجام بگیرد.
کد مطلب: 427823