رعایت پروتکلهای بهداشتی در رستورانها
سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: در ایام همه گیری بیماری کرونا در کشور، لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی در رستورانها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ بنابراین توصیه ما به مردم این است که به طور کلی سعی کنند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرون بر دارند، سفارش غذا بگیرند.
وی ادامه داد: در صورت داشتن بیماریهای زمینهای از رفتن به رستوران به طور جد خودداری کنند. همچنین از حضور در رستورانهایی که بیش از ظرفیت ۵۰ درصدی خود استفاده میکنند یا دارای سیستم تهویه نامناسب هستند، اجتناب کنند.
لاری گفت: همچنین از میزهای غذاخوری که پوشش یک بار مصرف دارند، استفاده کنند. شستوشو و ضد عفونی دستها را قبل و بعد صرف غذا فراموش نکنند. برای سفارش نوشیدنی در کنار غذا، حتماً نوشیدنیهای بسته بندی شده سفارش دهند و از نیهای یک بار مصرف بسته بندی شده یا لیوان یک بار مصرف استفاده کنند.
وی بیان کرد: دقت کنند که نمک، فلفل و سماق در بسته بندیهای یک بار مصرف یک نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن به هیچ وجه استفاده نکنند. در صورت تمایل، صرفاً نسبت به سفارش سالاد و سبزیجات دارای بسته بندی یک بار مصرف دارای مجوز اقدام کنند. همچنین از پرداخت وجه نقد به طور جد خودداری کرده و از دستگاه کارتخوان استفاده کنند.
ابتلای بیش از ۴۹ میلیون بیمار کرونایی در جهان