به همت دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد:
کتاب «از گدار تختی تا رمادیه» منتشر شد
27 خرداد 1399 ساعت 0:17
کتاب "از گدار تختی تا رمادیه" خاطرات عبد الصالح خاک نژاد در اسارتگاههای عراق از سوی دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری کهگیلویه وبویراحمد به چاپ رسید.
کتاب "از گدار تختی تا رمادیه" خاطرات عبد الصالح خاک نژاد در اسارتگاههای عراق از سوی دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری کهگیلویه وبویراحمد به چاپ رسید.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری کهگیلویه وبویراحمد، کتاب «از گدارتختی تا رمادیه» خاطرات عبدالصالح خاک نژاد از آزادگان و جانبازان استان کهگیلویه وبویراحمد در اسارتگاههای عراق در شش بخش و 136 صفحه شامل زادگاه، دوران کودکی تا جوانی، حضور در عملیاتها تا اسارت، آزادی و برگشت به وطن، توسط آسیه خاک نژادگرد آوری و از سوی انتشارت سوره مهر به چاپ رسید.
عبدالصالح خاک نژاد متولد 1332 و از بسیجیان رزمندهای استانی که در سال 1364 در منطقه فاو به اسارت دشمن درآمده و قریب 5 سال در اسارت بود.
نویسند این کتاب در گفتگو با پایگاه خبری حوزه هنری کهگیلویه وبویراحمد در این باره میگفت: کتاب از رمادیه تا گدارتختی خاطرات عبدالصالح خاک نژاد از زمان تولد تا کنون میباشد که به عنوان فرد بسیجی در دوران دفاع مقدس به مناطق جنگی داوطلبانه قدم میگذارد ودر عملیات والفجر هشت در منطقه به اسارت نیروهای بعثی در آمد وحدود پنج سال از زندگی خود را در اسارتگاههای مخوف رمادیه عراق سپری کرد.
آسیه خاک نژاد به روند گردآوری خاطرات اشاره کرد وبیان داشت: گرداوری کتاب بیش از سه سال، به شکل مستقیم وحضوری به طول انجامیدودرمواقعی که حافظه راوی یارای کمک نداشت از همرزمانش در سایر استانها کمک میگرفتم.
وی با اشاره به انتخاب نام کتاب گفت: این عنوان بر اساس نام محل زندگی آقای خاک نژاد یعنی روستای "گدارتختی" در شمال غربی شهرستان بهمئی از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد و "رمادیه" اردوگاه محل وی در شهر رمادیه استان الانبار کشور عراق میباشد.
نویسنده کتاب از گدارتختی تا رمادیه تصریح کرد: علاقه شخصی به دوران دفاع مقدس وحس کنجکاوی درمورد اینکه اسرا در دوران اسارت چه مشقت وسختی هایی را متحمل شدند، مرا به این صحنه کشاند تا بتوانم در این زمینه هنرآزمایی کنم ورشادت های رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس را به تصویر بکشانم و این امر باعث شد تا ارادت واحترام من نسبت به شهدا، رزمندگان، آزادگان وخانواده های آنان دو چندان وتغییرات شگرفی در افکارم به وجود بیاید.
کد مطلب: 422138