مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور به همراه هیات همراه از طرحهای اقتصادی راکد و نیمه فعال صنعتی شهرستانهای گچساران و باشت بازدید به عمل آورند.
حجت الله مهدیان رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بانک توسعه تعاون به اتفاق غلامرضا تاجگردون نماینده مردم گچساران و باشت ازطرح های اقتصادی شهرستان های گچساران و باشت بازدید به عمل آوردند.
براساس این گزارش در این بازدید میدانی ابتدا از شرکت همای لطیف سلولزی شهرستان گچساران واقع در شهرک صنعتی این شهرستان بازدید به عمل آمد.
شرکت مذکور که در زمینه تولید دستمال کاغذی و دستمال حولهای فعالیت می کند با ظرفیت اشتغال زایی برای ٢٠ نفر جهت تامین سرمایه در گردش برای تهیه مواد اولیه متقاضی دریافت تسهیلات اعتباری ۵ میلیارد ریالی از این بانک بوده است تا اقدام به تولید محصولات برابر ظرفیت تعیین شده نماید.
در ادامه این بازید از شرکت تولید ظروف یک بار مصرف بازدید به عمل آمد که طرح مذکور با ظرفیت اشتغال زایی برای ١٠ نفر در مرحله تکمیل و اتمام فضا و مکان تولیدی بوده که جهت خرید و استقرار تجهیزات و ماشین آلات متقاضی دریافت مبلغ ١۵ میلیارد ریال تسهیلات اعتباری از این بانک بوده است.
همچنین در ادامه بازدید از طرحهای اقتصادی کوچک و متوسط شهرستان گچساران مستقر در شهرک صنعتی از شرکت تعاونی آب عرش نیز که از طرحهای موفق بخش تعاون و از تعاونیهای فعال استان کهکیلویه و بویر احمد قلمداد می گردد بازدید بعمل آمد.
طرح مذکور با اشتغال زایی مستقیم برای ٢٨ نفر و اشتغال زایی غیرمستقیم برای ۴٠ نفر عهده دار تامین نیاز آب معدنی مردم شهرستان و استان و سایر استانهای همجوار بوده که تنها آب معدنی جنوب کشور به شمار میرود و این شرکت تعاونی علاوه بر اینکه با تسهیلات اعتباری ۶ میلیارد ریالی بانک توسعه تعاون تاسیس و کار خود را آغاز کرده بود برای توسعه و تکمیل طرح برای استقرار دستگاههای آب پرکنی مخازن ٢٠ لیتری متقاضی دریافت تسهیلات اعتباری١٢ میلیارد ریالی بوده است .
همچنین در این سفر از شرکت تولید سازهای فلزی بازدید به عمل آمد که شرکت مذکور در زمینه ساخت پنجره های دو جداره ساختمان فعالیت مینماید و جهت توسعه و تکمیل طرح متقاضی دریافت تسهیلات اعتباری ١٠ میلیارد ریالی بوده است.
بازدید بعدی از شرکت تولید بتن آماده مستقر در شهرک صنعتی انجام شد که با ١٣ نفراشتغال زایی جهت تکمیل و توسعه طرح در قالب خرید دستگاههای شن شور جهت خاک روبی و خالص نمودن شن متقاضی دریافت مبلغ ١٧ میلیارد ریال تسهیلات اعتباری بوده است.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون همچنین از طرح تولید صنایع فلزی و کابینت سازی بازدید به عمل آورد و ضمن گفت و شنود با مدیران این شرکت نسبت به تامین نیاز اعتباری شرکت جهت توسعه فعالیت در قالب خرید ماشین آلات و تجهیزات اعلام حمایت و پشتیبانی نمود.
گفتنی است در ادامه این سفر در محل ایجاد مجتمع دامداران شهرستان گچساران حضور یافته و از نزدیک موضوع درخواست ایجاد مجتمع مذکور در زمینی به مساحت ۴ هکتار برای تمرکزدایی دامداران و تجمیع آ ن در قالب ایجاد ٨۵ واحد با امکان اشتغالزایی برای ۴٠٠نفر آشنا شدند که مقرر شد تسهیلات اعتباری مورد نیاز مجتمع دامداران از سوی این بانک پرداخت گردد.
همچنین در بازدید از محل طرح تولیدی جکهای هیدرولیکی،درخواست طرح مذکور در زمینه ایجادی مورد بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است: رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بانک توسعه تعاون و هیات همراه در ادامه این سفر در شهرستان باشت حضور یافته و ضمن دیدار با مسئولین این شهرستان از تعدادی طرح اقتصادی شهرستان باشت بازدید به عمل آوردند که در ابتدا از طرحهای اقتصادی شهرستان باشت و از محل طرح گردشگری پارک تپهای این شهرستان بازدید به عمل آوردند .
طرح مذکور در زمینی به مساحت ٢٢٠٠متر مربع با ٣٠ درصد پیشرفت فیزیکی احداث شده است که برای تکمیل فضای مورد نیاز گردشگری و تفریحی متقاضی دریافت مبلغ ٢٠ میلیارد ریال تسهیلات اعتباری می باشد .
همچنین طرح گردشگری مربوط به اردوگاه تفریحی شهرستان باشت که متقاضی دریافت مبلغ ٢۵ میلیارد ریال از محل طرح ملی اشتغال پایدار روستایی است مورد بازدید قرار گرفت.
در ادامه نیز از محل احداث طرح پرواربندی ١۵٠٠راسی بره و طرح تولیدی دستمال کاغذی شرکت تعاونی ١١٢٨ بنفشه بازدید به عمل آمد که جهت کمک به ایجاد طرح پرواربندی از محل اشتغال پایدار روستایی به آنها تسهیلات پرداخت شده است بازدید به عمل آمد.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون ضمن اعلام رضایت از بازدید طرح های اقتصادی گفت: هدف اصلی در این سفر آشنائی بهتر و بیشتر از وضعیت طرحهای اقتصادی منطقه از نزدیک و بررسی نحوه کمک و ارائه خدمات و پرداخت تسهیلات اعتباری با رویکرد اثر بخشی بانک در امر رونق تولید و ایجاد و حفظ اشتغال در قالب ایجادی، توسعهای و تامین سرمایه در گردش برای طرح های اقتصادی کوچک و متوسط بوده است.
وی خاطرنشان کرد: بازدید میدانی و حضور در مناطق مختلف اقتصادی و گفت و شنود با فعالان اقتصادی فرآیند تصمیم گیری و خدمات رسانی را موثرتر خواهد کرد.
ا