با حضور مدیرکل گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد:
جشنواره آشپزی (غذاهای سنتی) در یاسوج برگزار شد
18 شهريور 1397 ساعت 9:07
جشنواره آشپزی (غذاهای سنتی) به همت معاونت گردشگری، اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری کهگیلویه و بویراحمد شامگاه شنبه 17 شهریور در یاسوج برگزار شد.
جشنواره آشپزی (غذاهای سنتی) به همت معاونت گردشگری، اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری کهگیلویه و بویراحمد شامگاه شنبه 17 شهریور در یاسوج برگزار شد.
محمود باقری مدیرکل میراث فرهنگی استان هدف از برگزای این جشنواره راترویج فرهنگ آشپزی به ویژه غذاهای سنتی ،تغذیه سالم دربین خانواده ها و ایجاد شور و نشاط بین مردم اعلام کرد و گفت: در این جشنواره شرکت کنندگان انواع غذاها ی محلی خود را به نمایش گذاشتند.
باقری تصریح کرد: امروزه غذا بهعنوان یکی از عناصر ویژه گردشگری مورد توجه قرار گرفته و با توجه به غذاهای سنتی و بومیمحلی هر منطقه، آن منطقه تبدیل به مقصد گردشگری میشود.
دبیر کارگروه گردشگری در کهگیلویه بویراحمد افزود: در این مسابقه انواع غذاهای سنتی (دمپخت گوشتی ،آش دوغ ،مرغ شکم پر محلی ،نان کلگ و..)عرضه شده است.
وی با بیان اینکه این مسابقه با حضور داوران مجرب و ملی برگزار شده است اظهارکرد:نفرات برتر توسط داوران انتخاب و از آنها تجلیل خواهند شد.
کد مطلب: 402864