در گفتوگویی مطرح شد
بازگشت «فلکه ساعت» به یاسوج / کمیسیون فرهنگی فعالترین کمیسیون شورای شهر یاسوج
7 مرداد 1397 ساعت 10:46
سالهاست که نه تنها بویراحمدیها بلکه تمام کهگیلویه و بویراحمدیها نام «فلکه ساعت» یاسوج برای آدرس دادن میشناسند و میدانند. هیچ وقت این نام از این مردم جدا نشده است. شاید هر شهروند یاسوجی روزانه چندین بار این نام را تکرار کند.
کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر یاسوج که ریاست آن را علی اکبریتبار بر عهده دارد، این روزها نشان داده که یکی از فعالترین کمیسیونها است، او در نامگذاری معابر، میادین و خیابانها تلاشهای زیادی دارد.
اکبریتبار با نگاهی کارشناسانه در این راستا قدم برداشته است، او در اقدامی جدید برای پیوند مردم شهر یاسوج با گذشته نام فلکه ساعت را به یاسوج برگرداند.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اچتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر یاسوج از تغییر نام چند بلوار اصلی این شهر خبر داد و افزود:: با تصویب کمیسیون نامگذاری معابر خیابان منشعب از شهید نیک پی به نام شهید احمد ذاکریان نامگذاری شد.
اکبری تبار ادامه داد: خیابان منتهی به هتل جهانگردی بنام خیابان جهانگردی و خیابان روبروی درب استادیوم آزادی به نام خیابان شهید طالب انصاری، خیابان پشت امام زاده عبدالله به نام شهید آزادی و بن بست آن بنام شهید بزرگواری نامگذاری شد.
وی اضافه کرد: کمیسیون نامگذاری حد فاصل پل سوم و پل بشار را بنام سردار شهید علی غلامی و همچنین فرعیهای اول و دوم بنسنجان به ترتیب بنامهای شهدا غلامرضا و اسحاق دیماد نامگذاری کرد.
عضو شورای شهر یاسوج در ادامه با اعلام اینکه خیابان منشعب از جاده اصفهان بعد از پل ورودی یه نام خیابان بهار نامگذاری شده است عنوان کرد: خیابان منشعب از شهدای عشایر روبروی کوچه پاییز بنام شهید کریم آیافت، خیابان جنب چشمه نباتی بنام شهید درویشعلی ترابی و خیابان در امتداد بلوار استاندارد بنام خیابان استاندارد نامگذاری شد.
علی اکبری تبار در پایان گفت: میدان شهدای نیروی انتظامی بنام فلکه ساعت و میدان جهاد بنام شهدای نیروی انتظامی نامگذاری شد.
یکی از شهروندان یاسوجی نوشته است؛ در خبرها آمد که شورای شهر یاسوج تصمیم گرفته است که نام سابق فلکه ساعت را به شهر برگرداند که بسیار رضایت بخش است و به قول معروف هر موقع جلوی ضرر را بگیری خود منفعت است.
اقدامی که از دو جهت نادرست شمرده میشد؛ یکی اینکه نام این فلکه خاطرات فراموش نشدنی را برای مردم این شهر تداعی میکرد و دوم اینکه جاگذاری یک المان کوچک و دورشان شهدای نیروی انتظامی در این محل باعث ناراحتی بیشتر مردم میشد.
امروزه در نامگذاری میادین شهری میبایست بسیار هوشمندانه عمل کرد و از تجربیات سابق بهره برد. در اقدامی دیگر شورای شهر یاسوج تصمیم دارد این اشتباه تاریخی را تکرار کند تا بار دیگر علامت سئوالی را برای خود برقرار کند.
چرا اعضای محترم این شورا که برخی خود در شورای سابق حضور داشتند نام شهدای نیروی انتظامی را برای میادین تازه تآسیس و بزرگ شهر انتخاب نکردند؟
تغییر نام فلکه جهاد به نظر میرسد کار درستی نیست و باز داستان فلکه ساعت یاسوج تکرار میشود. صد البته که میبایست میدانی در خور شان شهدای نیروی انتظامی برای شهیدان عرصه امنیت انتخاب شود تا یاد و نامشان تا ابد گرامی و مانا باشد اما کاری هم نشود که تجربیات سابق تکرار شود.
کد مطلب: 401852