تاریخ انتشار
سه شنبه ۵ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۳۳
کد مطلب : ۴۰۱۰۵۷
در گفتوگویی مطرح شد
خط و نشان دانشگاه علوم پزشکی برای واحدهای تولیدی بدون مسوول فنی
۰
کبنا ؛به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ امام بخش قائدی با اشاره به وظایف این معاونت، اظهار کرد: یکی از وظایف مهم معاونت غذا و داروی نظارت بر کار واحدهای تولیدی غذایی و بهداشتی است که همواره بر روی این کار تاکید ویژه داشته و داریم.
وی با بیان اینکه 37 واحد تولیدی فعال در حوزه صنایع غذایی و بهداشتی داریم، تصریح نمود: سال گذشته 135 مرتبه از واحدهای تولیدی بازدید کردیم، در واقع هر ماه یک یا دو بار این واحدهای تولیدی را مورد ارزیابی و نظارت قرار میدهیم.
قائدی در ادامه تاکید کرد: نظارت بر کارخانههای که در مرحله تولید هستند جزء وظیفه ذاتی ما است و هر واحد تولیدی که مسوول فنی نداشته باشد، حق تولید ندارد.
وی افزود: چنانچه محصولات تولیدی شرکت بدون حضور مسئول فنی باشد جلوی توزیع آن محصول در بازار گرفته خواهد شد محصولات تولید شده باید در انبارها بمانند(قرنطینه) تا کاملاً سلامتی و ایمن بودن آن برای کارشناسان تایید شود. لذا خط تولید حتما باید مسوول فنی داشته باشد تا از محصولات تست بگیرد که آیا آن محصول قابل مصرف است و یا احیاناً میکروب آن زیاد نباشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان در ادامه به ضعف مسوول فنیها هم اشاره کرد و اذعان داشت: یکی از ضعفهای مسوول فنیها این است که حقوق خود را از مسوول آن شرکت و یا کارفرما دریافت میکند و قطعاً مسوول فنی به عنوان کارمند باید تابع دستورات مسوول شرکت و یا کارفرما باشد و شاید در دادن گزارشها و ایرادات کوتاهی صورت بگیرد. لذا اگر حقوق مسوول فنیها بر عهده دانشگاه بود، موثرتر و بهتر بود.
دکتر قائدی خاطر نشان کرد: ما هر ماه یک بار با مسوولان فنی واحدهای تولیدی جلسه برگزار میکنیم و در راستای ارتقاء دانش آنان کارگاههای آموزشی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه 37 واحد تولیدی فعال در حوزه صنایع غذایی و بهداشتی داریم، تصریح نمود: سال گذشته 135 مرتبه از واحدهای تولیدی بازدید کردیم، در واقع هر ماه یک یا دو بار این واحدهای تولیدی را مورد ارزیابی و نظارت قرار میدهیم.
قائدی در ادامه تاکید کرد: نظارت بر کارخانههای که در مرحله تولید هستند جزء وظیفه ذاتی ما است و هر واحد تولیدی که مسوول فنی نداشته باشد، حق تولید ندارد.
وی افزود: چنانچه محصولات تولیدی شرکت بدون حضور مسئول فنی باشد جلوی توزیع آن محصول در بازار گرفته خواهد شد محصولات تولید شده باید در انبارها بمانند(قرنطینه) تا کاملاً سلامتی و ایمن بودن آن برای کارشناسان تایید شود. لذا خط تولید حتما باید مسوول فنی داشته باشد تا از محصولات تست بگیرد که آیا آن محصول قابل مصرف است و یا احیاناً میکروب آن زیاد نباشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان در ادامه به ضعف مسوول فنیها هم اشاره کرد و اذعان داشت: یکی از ضعفهای مسوول فنیها این است که حقوق خود را از مسوول آن شرکت و یا کارفرما دریافت میکند و قطعاً مسوول فنی به عنوان کارمند باید تابع دستورات مسوول شرکت و یا کارفرما باشد و شاید در دادن گزارشها و ایرادات کوتاهی صورت بگیرد. لذا اگر حقوق مسوول فنیها بر عهده دانشگاه بود، موثرتر و بهتر بود.
دکتر قائدی خاطر نشان کرد: ما هر ماه یک بار با مسوولان فنی واحدهای تولیدی جلسه برگزار میکنیم و در راستای ارتقاء دانش آنان کارگاههای آموزشی برگزار میشود.