کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای شهر دهدشت در گفت و گو با کبنا مطرح کرد
طرحهای «داورپناه» برای ایجاد درآمد پایدار شورا و شهرداری دهدشت
8 خرداد 1400 ساعت 1:55
شورای شهر جهت انجام وظایف خود می باید از امکانات مناسب مالی برخوردار باشد، در کشو ما منابع مالی شهرها از طریق درآمدهای حاصل از مسکن و فروش تراکم و اخذ عوارض گوناگون حاصل میشود که امروزه با توجه به هزینه های بالای شهرها دیگر این منابع جوابگو نمی باشد و باید برای دستیابی به منابع جدید مالی و درآمد مطمین و پایدار اقدام شود.
سیدجلال داورپناه، دانشجوی دکتری مهندسی عمران، مدیر و مجری پروژههای عمرانی شهرستان کهگیلویه طی ۲۰ سال گذشته است، وی ششمین کاندیدای شورای شهر دهدشت است که با او در خصوص مسائل شهر، گفت و گویی داشتهایم که قسمت دوم آن از نظر خوانندگان میگذرد؛
در مصاحبه قبلی که با شما داشتیم(کلیک کنید)گفته بودید که یکی از برنامههای شما ایجاد درآمدپایدار است،چه طور میخواهد درآمد پایدار ایجاد کنید؟
از آنجا که اداره مطلوب شهرها و ارائه خدمات مناسب ،کنترل و هدایت پروژههای عمرانی علاوه بر اعمال مدیریت صحیح،مستلزم کسب اعتبارات کافی و هزینه صحیح آن میباشد.
لذا شورای شهر جهت انجام وظایف خود میباید از امکانات مناسب مالی برخوردار باشد،در کشو ما منابع مالی شهرها از طریق درآمدهای حاصل از مسکن و فروش تراکم و اخذ عوارض گوناگون حاصل میشود که امروزه با توجه به هزینههای بالای شهرها دیگر این منابع جوابگو نمیباشد و باید برای دستیابی به منابع جدید مالی و درآمد مطمئن و پایدار اقدام شود.
مهمترین مشکل شهرها عدم کسب درآمدهای پایدار و متکی به درآمدهای غیر ثابت است و شهرها برای برون رفت از این مشکل باید به سمت درآمدهای پایدار روی آوردند.
برنامه کاری خود را برای بهبود وضعیت مالی در سه بخش،کاهش هزینههای موجود ،افزایش درآمد و بهره وری منابع موجود، خلق منابع جدید درآمدی ارائه میدهم.
برای خلق منابع جدید درآمدی شهرها هم باید از سادهترین و عامیانهترین راه تأمین مالی یعنی گرفتن عوارض از مردم فاصله بگیرد و به سراغ کارهای خلاقانهتری برود.
طرحهای درآمدزا و یافتن راه حلهایی برای ایجاد درآمدهای پایدار در تأمین هزینهها باید به گونهای پیش برود که نیازی نباشد برای هر پروژهای مستقیماً از جیب مردم و به افزایش عوارض روی آورد. که این امر با تنوع بخشیدن به درامدهای شهری میسر است که در ادامه چند طرح پیشنهادی ارائه میشود.
1.مشارکت بخش خصوصی در پروژههای شهری.
2.طرح پیشنهادی مدیریت پسماند.
3.استفاده مناسب و صحیح از املاک و مستغلات شهرداری از طریق راه اندازی یک نمایشگاه دایمی
4.راه اندازی کارگاه تولیدی شن ماسه بچینگ بتن، کارخانه آسفالت و...
5.توسعه مکانهایی با پتانسیل بالای توریستی گردشگری.
6.ساخت تالار پذیرایی هتل رستوران.
7.ایجاد شرکتهایی پیمانکار وابسته به شهرداری.
8.فروش اوراق قرضه برای مشارکت مردم در طرحهای عمرانی.
9.تأمین منابع مالی شهرداری از طریق بانکها و بورس.
10 .ارائه زمین به سرمایه گذاران برای ساخت مسکن و راه اندازی کارخانههای تولیدی و بسته بندی به صورت مشارکتی.
11. نصب دکه و شهربازی در کنار پارکها و معابر.
۱۲.توسعه و کیفی سازی شهربازی دهدشت به صورت حرفهای.
۱۳.یکسان سازی خدمات برای نقاط مختلف شهر.
ادامه دارد...
کد مطلب: 434722