کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

شهردار دوگنبدان خبر داد؛

آغاز عملیات اجرایی پروژه جدول‌گذاری معابر سطح شهر دوگنبدان(+تصاویر)

30 بهمن 1403 ساعت 8:24

در سال جاری به منظور دفع آبهای سطحی، و بالا بردن خدمات شهری به شهروندان عملیات عمرانی خوبی در سطح شهر صورت گرفته و این خدمت انشاءالله با شتاب و انجام عملیات اجرایی بیشتر ادامه خواهد داشت


شهردار دوگنبدان از آغاز عملیات اجرایی پروژه جدول‌گذاری معابر سطح شهر دوگنبدان در سه فاز با اعتباری بالغ‌بر ۴۰ میلیارد ریال خبر داد و اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های عمرانی و بهبود شرایط معابر، پروژه جدول گذاری معابر شهری در حال اجرا است.
رضا قشقایی تصریح کرد: عملیات جدولگذاری سطح شهر با هدف دفع ابهای سطحی، ساماندهی معابر و… به همت واحد عمران و شهرسازی شهرداری در حال اجراء می باشد.
شهردار دوگنبدان طول این جداول را ۶ هزار متر عنوان کرد.
قشقایی تصریح کرد : در سال جاری به منظور دفع آبهای سطحی، و بالا بردن خدمات شهری به شهروندان عملیات عمرانی خوبی در سطح شهر صورت گرفته و این خدمت انشاءالله با شتاب و انجام عملیات اجرایی بیشتر ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اهمیت و ضرورت توجه به مسائل عمرانی شهری جدولگذاری سطح شهر دوگنبدان به عملیات ساماندهی جداول و بهسازی و پیاده رو سازی معابر سطح شهر، عنوان کرد : طرح ساماندهی و تعویض جداول سطح شهر و همچنین پیاده رو سازی و بتن ریزی معابر شهر از جمله برنامه‌های است که در دستور کار شهرداری قرار دارد.
 


کد مطلب: 496126

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/gallery/496126/2/آغاز-عملیات-اجرایی-پروژه-جدول-گذاری-معابر-سطح-شهر-دوگنبدان-تصاویر

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1