تاریخ انتشار
سه شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۵۲
کد مطلب : ۴۹۵۳۹۹
کبنا گزارش می‌دهد

اهالی بلهزار یاسوج: زباله‌ها خواب و آرامش را از ساکنان گرفتند + تصاویر

۲
۲
کبنا ؛بلهزار، یاسوج - ساکنان بلهزار در اعتراض به بی‌برنامگی در مدیریت پسماند، از مسئولان درخواست رسیدگی فوری دارند. بوی تعفن ناشی از زباله‌ها به یکی از مشکلات اساسی این منطقه تبدیل شده است.
به گزارش کبنا، بوی تعفن ناشی از زباله‌های دپوی شده در خیابان‌های فرهنگیان بلهزار به معضلی جدی برای ساکنان این منطقه تبدیل شده است. در حالی که با الحاق جدید نواحی مختلف به شهرداری یاسوج، از جمله بلهزار، سرآبتاوه، تل خسرو و شهر مادوان، پیش‌بینی می‌شد که شرایط بهبود یابد، اما واقعیت موضوع ابعاد دیگری را نمایان کرده است.
هادی سینایی، یکی از ساکنان بلهزار، با اشاره به وضعیت زباله‌های رها شده در خیابان فرهنگیان اظهار می‌کند: «قریب به ۱۲ سال است که در این منطقه زندگی می‌کنم و همواره شاهد چالش‌های ناشی از مدیریت ضعیف پسماند بوده‌ام.»
وی همچنین می‌گوید: «در این مدت، هیچ‌گاه شاهد جمع‌آوری منظم زباله‌ها در زمان مشخصی نبوده‌ام. این بی‌برنامگی، باعث سردرگمی ساکنان شده و آنان را مجبور کرده تا زباله‌های خود را در طول هفته در برابر درب خانه یا در خیابان رها کنند.»
براساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دهیاری، جمعیت منطقه بلهزار بین ۱۲ تا ۱۵ هزار نفر برآورد می‌شود و در حال حاضر، این ساکنان در بلاتکلیفی شدیدی به سر می‌برند.
سینایی در ادامه تأکید می‌کند: «این معضل به مدت سه هفته گریبان‌گیر ماست؛ زباله‌ها در کوچه‌ها و پس‌کوچه‌ها رها شده و بوی تعفن و شیرابه‌های ناشی از آن، آرامش را از ما سلب کرده است.»
با اینکه الحاق این مناطق به شهرداری یاسوج امیدواری‌هایی را در مورد بهبود وضعیت جمع‌آوری زباله ایجاد کرده بود، اما منشا بسیاری از مشکلات همچنان باقی مانده است. ساکنان در حالی که به اصلاحات جدید امیدوار بودند، با واقعیتی تلخ مواجه‌اند که نشان‌دهنده سهل‌انگاری و کم‌کاری در رسیدگی به معضلات شهری است.
اهالی بلهزار یاسوج: زباله‌ها خواب و آرامش را از ساکنان گرفتند +  تصاویرسینایی، ساکن منطقه  بلهزار، با انتقاد از بی‌توجهی مسئولان، می‌گوید: «ما نمی‌دانیم به کجا مراجعه کنیم و چه اقداماتی انجام دهیم. این بحران می‌تواند به بروز مشکلات بهداشتی و زیست‌محیطی بیشتر منجر شود.»
اخیراً شهرداران جدیدی برای نواحی مختلف شهر یاسوج از سوی کیوان آشنا، شهردار یاسوج معرفی شده‌اند و مردم امیدوارند که با این تغییرات، نحوه مدیریت مسائل شهری و به‌ویژه جمع‌آوری زباله‌ها به شکل مؤثری بهبود یابد.
مردم منطقه بلهزار همچنان در انتظار اقداماتی مؤثر و سریع از سوی مسئولان هستند تا به مشکلات چندساله‌شان پایان دهند.
ساکنان این منطقه به‌دنبال هرگونه حمایتی هستند که شرایط زندگی آن‌ها را بهبود بخشد و رنج‌های ناشی از بی‌برنامگی و عدم نظارت کافی را کاهش دهد.
اهالی بلهزار یاسوج: زباله‌ها خواب و آرامش را از ساکنان گرفتند +  تصاویر
اهالی بلهزار یاسوج: زباله‌ها خواب و آرامش را از ساکنان گرفتند +  تصاویر
نام شما

آدرس ايميل شما

United Arab Emirates
آخ سی شهردار افسانه ای
Iran, Islamic Republic of
بزرگترین روستای کشور یاسوج هست. جای تعجب داره اسم شهر میاد....
جزییات قتل هولناک دختر هفت ساله کرجی

جزییات قتل هولناک دختر هفت ساله کرجی

متهم که در ابتدا منکر هرگونه نقشی در خصوص فقدان دختربچه هفت ساله شده بود در نهایت پس ...
پرونده چای دبش به روایت رئیس قوه قضائیه

پرونده چای دبش به روایت رئیس قوه قضائیه

محسنی اژه‌ای با تأکید بر اینکه «مبلغ پرونده چای دبش کم نیست»، گفت: «رسیدگی به این پرونده ...
دو حکم برای یک کهگیلویه و بویراحمدی (حکم و تصویر)

دو حکم برای یک کهگیلویه و بویراحمدی (حکم و تصویر)

دکتر حسن اسدی آرخلو طی احکام جداگانه‌ای به‌عنوان مسئول حزب همت (همدلی مردم تحول‌خواه) ...
1