هفتمین اجلاسیه استانی نماز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولین استانی برگزار شد.
هفتمین اجلاسیه استانی نماز استان کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز، یکشنبه ۲۵ آذرماه ۱۴۰۳، با حضور استاندار، نماینده ولیفقیه در استان و مدیران استانی برگزار گردید.
به گزارش کبنا، در این جلسه، حضرت آیتالله سید نصیر حسینی، نماینده ولیفقیه در استان، به سخنرانی پرداخت و بر اهمیت معرفت و عبودیت در زندگی انسان تأکید کرد.
وی گفت: “انسان برای معرفت و عبودیت به دنیا آمده است و معرفت راه تکامل انسان است.”
آیتالله حسینی همچنین به وضعیت نماز در ادارات اشاره کرد و افزود: “اگر مسئولان ادارات و کارمندان از نماز فاصله بگیرند، وضعیت خوبی نخواهیم داشت.”
نماینده ولیفقیه استان با تأکید بر لزوم سیاستگذاری و سرمایهگذاری در زمینه نماز، خواستار برنامهریزی در آموزشوپرورش برای دانشآموزان و در ادارات برای کارمندان و خانوادههایشان شد.
وی همچنین به کمبود توجه به مسائل معنوی اشاره کرد و گفت: “برای مسائل مادی جلسات زیادی برگزار میکنیم، اما برای مسائل معنوی کمهزینه میکنیم و کم جلسه میگیریم.” آیتالله حسینی در پایان بهضرورت بررسی علل و عوامل کاهش فریضه نماز اشاره کرد و پرسید: “چرا افراد از نماز فاصله میگیرند؟ چرا قبلاً دختران ما چادر میپوشیدند و اکنون چادرها را انداختهاند؟”
فیلم | سرود دانشآموزان دبستان دخترانه چتر دانش یاسوج به مدیریت خانم کشاورز
در این جلسه، یدالله رحمانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: “شهدا برای دفاع از تمامیت ارضی کشور، برای دفاع از ارزشهای دینی و برای اقامه نماز از جان خود گذشتند تا امروز در آرامش و آسایش زندگی کنیم. انشاءالله خداوند به همه ما توفیق دهد که در راستای تحقق آرمانهای این عزیزان که سربلندی کشورمان است و اقامه نماز، موفق باشیم.”
وی ضمن قدردانی از دستاندرکاران برگزاری این اجلاسیه، تأکید کرد: “ما هر سال باید باشکوهتر از گذشته اجلاس نماز را برگزار کنیم.”
رحمانی همچنین گفت: “انشاءالله دوره بعد این اجلاس را با کیفیت بهتر و با اثرگذاری بیشتر برگزار کنید.”
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به اهمیت آموزش دانشآموزان و جوانان بهعنوان آیندهسازان کشور اشاره کرد و افزود: “از یک طرف ما تأکید میکنیم که آنها را با علوم روز دنیا آشنا کنیم و آموزش دهیم و در کنار این، باید آموزههای دینیمان، از جمله نماز را به آنها آموزش دهیم.”
وی ادامه داد: “شخصیتی از آنها باید شکل بگیرد که در همه ابعاد سرآمد باشند و وقتی کسی بخواهد مدیر آینده کشور شود، باید ارزشهای دینی را بشناسد و بداند که چگونه باید از این ارزشها دفاع کند.”
رحمانی همچنین بر لزوم ایجاد فضاهای نمازخانه در مدارس تأکید کرد و گفت: “مدیرکل آموزش و پرورش باید این را بداند و عمل کند. در دانشگاهها و مراکز علمی نیز باید چنین اقداماتی انجام گیرد.”
وی همچنین از مدیران دستگاههای اجرایی خواست که برپایی نماز جماعت را مدیریت کنند و تأکید کرد: “مدیران باید در هنگام نماز در این فریضه بهصورت جماعت شرکت کنند تا کارمندان و کارکنان نیز بهواقع مشارکت کنند.”
استاندار در پایان به اهمیت پژوهش در زمینه مسائل دینی و نماز اشاره کرد و گفت: “باید بررسی کنیم که اگر جایی از نماز و مسائل دینی فاصله گرفتهایم، دلایل آن چه بوده و چه باید بکنیم. اگر در جایی خوب عمل کردیم، نقاط قوت چه بوده و چگونه میتوانیم این نقاط قوت را بیشتر تأکید کنیم و گسترش دهیم تا این فضا همیشه پررنگتر در فضای عمومی کشور باشد. انشاءالله این روند گستردهتر و پرتوانتر از همیشه ادامه داشته باشد.”