کبنا گزارش میدهد
فیلم و تصاویر | بازدید استاندار کهگیلویه و بویراحمد و بهرامی از روستاهای محروم دنا / رحمانی: اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی برای حل مشکلات راه و گاز در دنا نیاز است
23 آذر 1403 ساعت 20:25
یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در سفر به روستاهای محروم شهرستان دنا با اشاره به مشکلات زیرساختی این مناطق، تأکید کرد: حل مسائل و نیازهای مردم در اولویت برنامههای دولت قرار دارد و اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی برای حوزه راه و گاز این منطقه پیشبینی شده است.
یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در سفر به روستاهای محروم شهرستان دنا با اشاره به مشکلات زیرساختی این مناطق، تأکید کرد: حل مسائل و نیازهای مردم در اولویت برنامههای دولت قرار دارد و اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی برای حوزه راه و گاز این منطقه پیشبینی شده است.
به گزارش کبنانیوز، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، صبح امروز (جمعه 23 آذرماه 1403) به همراه محمد بهرامی، نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی و برخی مدیران کل، از مناطق دورافتاده شهرستان دنا، از جمله منطقه محروم جلاله، بازدید و در جریان مشکلات مردم این منطقه قرار گرفتند.
استاندار در این بازدید با اشاره به خدماترسانی نظام مقدس جمهوری اسلامی به این مناطق، گفت: «با وجود اینکه روستاهای این مناطق زیر ۲۰ خانوار هستند، اما نظام خدمات خوبی ارائه کرده و از نعمت برق، گاز و آب برخوردار هستند.»
رحمانی افزود: «وظیفه دولت خدماترسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار است، اما با توجه به شرایط خاص این مناطق، حمایت از کشاورزان و عشایر در دستور کار دولت قرار دارد و از مدیران انتظار میرود پیگیر رفع مشکلات این مناطق باشند.»
وی همچنین به بهرهبرداری از پروژه آب آشامیدنی روستای چشمه ریزک بخش پاتاوه اشاره کرد و گفت: «این طرح با هزینه چهار میلیارد تومانی امور عشایر افتتاح شد. ضمن تبریک به مردم این منطقه، توصیه میکنیم هماستانیها با توجه به شرایط موجود در مصرف آب، برق و گاز صرفهجویی کنند.»
استاندار با اشاره به مشکلات مردم این منطقه با منابع طبیعی، بیان کرد: «قانون تفکیک مستثنیات از اراضی ملی در حال اجرا است و در این منطقه نیز انجام میشود.»
رحمانی همچنین از واحد ۳۰ هزار قطعهای مرغ تخمگذاری دارشاهی بازدید کرد. کل سرمایهگذاری این پروژه ۴۵ میلیارد تومان است که ۱۶ میلیارد تومان آن توسط سرمایهگذار هزینه شده و پروژه برای اتمام به تسهیلات نیاز دارد که در اولویت تسهیلات قرار گرفته است.
از دیگر برنامههای استاندار در این روز، بازدید از پمپاژ انتقال آب کشاورزی روستای سمرون و احمد غریب با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان و ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی و همچنین بازدید از پایگاه جادهای شهید برزو ارزاش هلال احمر روستای سرتنگ توت نده بود.
رحمانی همچنین از روستای بکلدون بازدید کرد و مشکل اصلی این روستا را آب آشامیدنی و کمبود کود شیمیایی برای حوزه کشاورزی عنوان کرد. وی از صالحی، مدیرعامل آبفا، خواست تا مشکل شبکه و انشعاب این روستا را بهطور ویژه مرتفع کند.
استاندار همچنین از مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی خواست تا موضوع کود شیمیایی را در دستور کار خود قرار دهد.
در ادامه، رحمانی از روستای کهله سور نیز بازدید کرد و نبود جاده دسترسی و پل را بهعنوان مشکل اصلی مردم این روستا معرفی کرد. وی از مدیرکل راهداری خواست تا این مشکلات را بررسی و در دستور کار خود قرار دهد.
یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، همچنین در بازدید از روستاهای دورافتاده شهرستان دنا با اشاره به مشکلات مردم این مناطق گفت: «حل این مشکلات در دستور کار مدیران است.»
رحمانی در این خصوص بیان کرد: «در ادامه بازدید از طرحها و پروژههای عمرانی و تولیدی استان، به روستاهای دورافتاده شهرستان دنا سفر کردیم و از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار گرفتیم.»
استاندار در ادامه افزود: «اولین برنامهای که قبل از ورود به این منطقه داشتیم، بازدید از مجموعه تولیدی واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۳۰ هزار قطعه و پیشرفت ۵۰ درصد بود. مشکلات این پروژه عمدتاً مربوط به تسهیلات بانکی به عنوان منابع کمککننده به آورده متقاضی است که جهاد کشاورزی و حوزه اقتصادی استانداری پیگیریهای لازم را انجام خواهند داد.»
وی همچنین به مشکلات ایستگاههای پمپاژی در شهرستان دنا و بویراحمد اشاره کرد و گفت: «ایستگاه پمپاژ آب احمد غریب را با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد بازدید کردیم. این پروژه ۳۰۰ هکتار زمین را آبیاری میکند، اما عمده مانع تکمیل پروژه، شبکه برق است که نیاز به اصلاح و بازسازی دارد.»
رحمانی در ادامه بیان کرد: «شرکت توزیع نیروی برق استان، حوزه عمرانی استانداری و جهاد کشاورزی در تلاش هستند تا نواقصات پروژه را برطرف کنند و این پروژه به عنوان یکی از ایستگاههای ۲۰ گانه پمپاژ نیمهتمام استان به بهرهبرداری برسد.»
استاندار با اشاره به بازدید از مناطق عشایری شبلیز گفت: «نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با وجود اینکه روستاهای این منطقه زیر ۲۰ خانوار هستند، اما از نعمت برق، گاز و آب برخوردار شدهاند. در روستای چشمه ریزک شبکه آبرسانی با هزینهای بالغ بر چهار میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.»
رحمانی ادامه داد: «سایر مسائل و مشکلات مطرح شده در مسیر بازدید از روستاها در دستور کار قرار میگیرد. از پنج روستای منطقه جلاله با ۱۲۰ خانوار و ۵۰۰ نفر جمعیت بازدید شد و مهمترین مشکل این روستاها، شبکه راهها است. بر روی رودخانه خرسان پل به طول ۲۰ کیلومتر باید احداث شود که مجموع برآوردها بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان است.»
استاندار همچنین عنوان کرد: «اولویت، احداث این پل است تا روستاهای منطقه بتوانند با همدیگر تردد داشته باشند. ضمن اینکه گازرسانی به این منطقه توسط شرکت گاز در حال انجام است و امیدواریم این پروژه به زودی به بهرهبرداری برسد.»
رحمانی در پایان خاطرنشان کرد: «پیشبینی میکنیم برای حوزه راه و گاز این منطقه ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. مدیران باید در بین مردم حاضر شوند و مسائل و خواستههای آنها را شناسایی کنند تا موارد قابل حل در استان انجام شود و مواردی که نیاز به تصمیمگیری در سطح کلان دارد، پیگیری شوند.»
وی همچنین افزود: «حضور در میان مردم، حتی اگر نتوانیم مشکلات آنها را حل کنیم، آلامی است بر دردهای آنها و امیدواریم حداکثر تلاش را برای رضایتمندی مردم انجام دهیم.»
فیلم | گلایه زنان و مردان روستایی نزد یدالله رحمانی
کد مطلب: 493818