شهردار دوگنبدان خبر داد؛
آغاز عملیات اجرایی پیاده رو سازی کنار گذر بلوار ولیعصر گچساران+تصاویر
16 آذر 1403 ساعت 10:12
ساماندهی پیادهرو و پیاده روسازی کنار گذر بلوار ولیعصر از خیابان ۹ دی تا ورودی بازار روز با براورد اولیه اعتباری بالغ بر ۱۳۲ میلیارد ریال و ضلع جنوبی این بلوار از نانوایی نظری تا ورودی رادک با اعتبار اولیه ۳۳ میلیارد ریال آغاز شده است
عملیات اجرایی پیاده رو سازی کنار گذر( ضلع جنوبی بلوار ولیعصر) آغاز شد.
به گزارش کبنا به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر دوگنبدان، شهردار دوگنبدان با اعلام این خبر اظهار کرد: پیاده رو سازی بلوارها و خیابانهای سطح شهر بر اساس نیاز سنجی و کارشناسی اولویت بندی شده و عملیات اجرایی تعدادی از این پروژه ها شروع شده است.
رضا قشقایی افزود:ساماندهی پیادهرو و پیاده روسازی کنار گذر بلوار ولیعصر از خیابان ۹ دی تا ورودی بازار روز با براورد اولیه اعتباری بالغ بر ۱۳۲ میلیارد ریال و ضلع جنوبی این بلوار از نانوایی نظری تا ورودی رادک با اعتبار اولیه ۳۳ میلیارد ریال آغاز شده است.
قشقایی توجه به سیما و منظر شهری را از نکات قابل توجه در هدف گذاری پروژه عنوان کرد و افزود: با توجه به موقعیت پروژه و عبور و مرور شهروندان و زیبایی بصری پروژه در اولویت کاری مدیریت شهری قرار گرفته است.
کد مطلب: 493539