تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۴۲
کد مطلب : ۴۹۲۸۳۷
رئیس کارگروه اقتصادی دفتر رهبری عنوان کرد؛

سفر رئیس کارگروه اقتصادی دفتر رهبر انقلاب و رئیس بنیاد مسکن کشور به گچساران / شهرستان گچساران پایلوت طرح ۴۰۴۰ با هدف توسعه روستاهای کم برخودار شد / تاج‌گردون خطاب به مدیران: همه باید با هم همکاری کنند + تصاویر و فیلم

۳
کبنا ؛رئیس بنیاد مسکن  کشور و رئیس کارگروه اقتصادی دفتر رهبر انقلاب با سفر به شهرستان گچساران به همراه نماینده شهرستان‌های گچساران و باشت و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی از روستا‌های دیل و مارین گچساران بازدید کردند.
به گزارش کبنا نیوز، نشست بررسی پروژه‌های عمرانی (منظومه روستایی) با حضور رئیس بنیاد مسکن  کشور، رئیس کارگروه اقتصادی دفتر رهبری، نماینده مردم شهرستان گچساران و باشت، فرماندار و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی در کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.
نماینده مردم گچساران و باشت در این نشست اظهار کرد: کار بزرگ اجرای طرح منظومه روستایی در گچساران به‌عنوان پابلوت برگزار شد، دهستان بویراحمد گرمسیری به‌عنوان پایلوت کاری در کشور انتخاب شد.
غلامرضا تاجگردون افزود: این پروژه‌ ایده‌ای است که باید ظرف مدت کوتاه جاری شود و به نتیجه برسد، حضور مسئولان بنیاد مسکن کشور به منظور کمک به اجرای این طرح که پایلوت ملی صورت گرفته است.
تاجگردون عنوان کرد: همه باید با هم همکاری کنند، جهاد، برق، تأمین آب و غیره باید پای‌کار آماده و برای اجرای هرچه بهتر این طرح تلاش کنند.
وی عنوان کرد: ایجاد طرح منظومه‌های روستایی و اجرایی شدن طرح ۴۰۴۰ کار بسیار بزرگی است.
تاجگردون بیان کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد جلساتی در مرکز برگزار شد و بنا به شرایط روستا‌ها این طرح (۴۰۴۰) به عنوان طرح پایلوت کشوری به جهت رفع محرومیت زدایی در روستاهای‌های محروم و کم برخوردار  اجرایی خواهد شد.
وی افزود: حداقل ماهی یک جلسه در این شهرستان جهت پیگیری روند اجرای طرح منظومه روستایی برگزار شود، کار اجرای طرح منظومه روستایی در بویراحمد گرمسیر بسیار آسان‌تر است زیرا ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی در آن منطقه وجود دارد، دولت نیز کمک لازم را انجام خواهد داد، برای عبور از روند فعلی باید خودمان با استفاده از ظرفیت‌ها تلاش کنیم.
در ادامه این نشست علی آقا محمدی رئیس کارگروه اقتصادی دفتر رهبر انقلاب با اشاره به پتانسیل‌های شهرستان گچساران اظهار کرد: اهمیت این منطقه ازاین جهت مهم است که با اجرای طرح چهل چهل در روستا‌های کم برخوردار و محروم این روستا‌ها را توانمند و از ظرفیت این روستا‌ها استفاده کرد.
علی آقا محمدی با بیان اینکه بیش از ۳۹ هزار و ۵۰۰ روستا در سطح کشور وجود دارد بیان کرد: از این تعداد ۱۳ هزار و ۹۰۰ روستا محروم و کم برخوردار هستند و‌امیدواریم طرح ۴۰۴۰ که استارت آن از گچساران خورد سبب رفع محرومیت‌ها شود.
آقا محمدی افزود: در حوزه معاونت ریاست جمهوری این طرح به صورت جداگانه در ارگان‌ها از جمله بنیاد مستضعفان، سپاه، بسیج، بنیاد مسکن همه کار کرده‌اند اما در این طرح تمامی دستگاه‌ها با هم دیگر ادغام خواهند شد.
رئیس کار گروه اقتصادی دفتر رهبری تصریح کرد: در طرح چهل چهل با جمعیتی بیش از شش میلیون که جمعیت یک سوم روستا‌ها را تشکیل می‌دهد این طرح اجرایی خواهد شد.
آقا محمدی عنوان کرد: در بازدید امروز صبح در منطقه روستای دیل صحبت بر آن شد که این روستا افراد بیکار زیادی دارد که مقرر شد با توجه به ظرفیت آن روستا و با همکاری دهیاری و با اجرای طرح چهل چهل مشکل بیکاری در این روستا رفع شود.
وی خاطر نشان کرد: این طرح یک طرح رقابتی است و همکاری مردم را مستلزم است و هر آنچه این طرح در یک روستا پاسخگو نبود به دیگر مکان خواهیم رفت اما خوشبختانه ظرفیت روستا‌های گچساران بسیار خوب است.
آقا محمدی تصریح کرد: انتخاب گچساران  به عنوان پایلوت کشوری اجرای طرح ۴۰۴۰ با هدف محرومیت زدایی از روستا‌های کمتر برخوردار آغاز شد.
اجرای طرح ۴۰۴۰ با هدف توسعه روستا‌های محروم در گچساران آغاز شد
سرپرست معاونت عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجرای طرح آبادانی و منظومه روستایی (۴۰۴۰) با هدف محرومیت زدایی از روستا‌های کشور در دهستان بویراحمد گرمسیری از توابع شهرستان گچساران آغاز شد.
عیسی شهامت افزود: بیش از ۱۶۶ میلیارد ریال تاکنون برای اجرای طرح‌های منظومه روستایی گچساران هزینه شده است.
وی طرح توسعه پایدار منظومه روستایی منجر به ایجاد اشتغال و تولید محصولات جدید کشاورزی در گچساران شده و این طرح با پیگیری جدی‌تر می‌تواند منجر به شکوفایی ظرفیت‌های پنهان اقتصادی در این شهرستان شود.
شهامت با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳۵۳ طرح منظومه روستایی در گچساران شناسایی شده افزود: هم اکنون ۱۷۲ طرح منظومه روستایی با موضوع‌های مختلف در قالب همه ابعاد توسعه از جمله زیست محیطی، اقتصادی و معیشتی در این شهرستان در دست اجراست.
وی بیان کرد: تاکنون بیش از ۱۸۱ طرح منظومه روستایی در دهستان‌های بویراحمد گرمسیری، لیشتر، امامزاده جعفر و بی‌بی حکیمه به بهره‌برداری رسیده است.
شهامت اظهار کرد: این طرح‌ها در زمینه پرورش دام سبک و سنگین، کشت گیاهان دارویی، فرآوری محصولات زراعی، باغی و دامی، کرم میلورم، کشت پاپایا(خربزه درختی )، پخت نان محلی، پرورش قارچ، گاوداری نیمه صنعتی، بوم گردی، مرغ بومی و تولید سازه‌های بتنی مسلح و غیر مسلح در۳۰ روستای این شهرستان اجرا شد.
وی ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیای کهگیلویه و بویراحمدو و سخت گذر بودن برخی مناطق اجرای طرح هادی در روستا‌های این استان ضروری است.
شهامت افزود: برخی از دهیاری‌های این استان برای اجرای طرح هادی در روستا‌ها از جمله آسفالت معابر، بیس‌ریزی با کمبود اعتبارات مواجه هستند به همین دلیل انتظار می‌رود اعتباراتی برای رفع این مشکل اختصاص داده شود.
شهامت عنوان کرد: با تزریق اعتبارات و ایجاد اشتغالزایی یک کارگروه در روستا‌ها ایجاد خواهیم کرد.
سرپرست معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: روستا‌های دیل گچساران به‌عنوان پایلوت اجرای طرح منظومه روستایی در کشور انتخاب شده است.
طرح توسعه منظومه روستایی در ۱۱۵ روستای گچساران در دست اجراست
فرماندار گچساران با بیان اینکه طرح منظومه روستایی در محرومیت زدایی روستا‌ها نقش مهمی دارد افزود: در طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستایی، روستا‌ها براساس شرایط اقلیمی، موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌ها، به تفکیک منظومه‌هایی را تشکیل داده وهریک به قطب‌های فرهنگی، کشاورزی، صنعتی و اقتصادی تبدیل می‌شوند.
سید مسعود حسینی گفت: در راستای طرح آبادانی پیشرفت منظومه روستایی ۱۹ کمیته روستایی تاکنون تشکیل شده که ۲۰۰ نفر عضو دارد.
وی اظهار کرد: هم اکنون طرح توسعه منظومه روستایی در ۱۱۵ روستای گچساران در دست اجراست.
حسینی تصریح کرد: در قالب طرح منظومه روستایی بیش از ۱۴ تفاهم نامه با دستگاه‌های اجرایی و کارآفرین برتر کشوری و کارخانه گیاهان دارویی اکسیر سبز سربیشه بسته شد.
وی بیان کرد: همچنین بیش از۷۰ دوره آموزشی در زمینه، کشت زعفران، پرورش قارچ، گیاهان دارویی، میلورم و گلیم و گبه و زنبورداری و دامداری و باغداری برگزار شد.

بیشتر بدانید | غلام‌رضا صالحی رئیس بنیاد مسکن کشور با اشاره به طرح مقاوم‌سازی مسکن محرومان گفت تفاهم‌نامه‌ای در همین زمینه با وزارت راه و شهرسازی انجام شده که در صورت تأمین زمین اجرا این طرح با قوت بیشتر عملیاتی شود. به گفته غلامرضا صالحی اجرای طرح هادی روستایی یکی از آن طرح‌هاست که در زمینه عمران و آبادانی روستا‌ها نقش مهمی دارد و متوسط اجرای طرح هادی روستایی در کشور ۶۳ درصد است و این ضریب در گچساران ۸۳ درصد است.
     
 
نام شما

آدرس ايميل شما

ماموریت سخت آقای دبیرکل؛ گروسی در تهران به دنبال چیست؟

ماموریت سخت آقای دبیرکل؛ گروسی در تهران به دنبال چیست؟

«رافائل گروسی مدتی قبل در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس به صراحت این نکته را مطرح کرد ...
خشونت خانگی؛ باید سکوت زنان شکسته شود

خشونت خانگی؛ باید سکوت زنان شکسته شود

خشونت علیه زنان مشکلی عمومی و فراگیر است. سکوت زنان و بردباری آنها در برابر خشونت نه ...
ترامپ و مسئله ایران

ترامپ و مسئله ایران

سابقه دولت ترامپ نشان‌دهنده رویکردی تهاجمی و حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل است؛ اما تحولات ...
فایل های مرتبط
1