کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

فریاد بلند کارگران کارخانه قند یاسوج؛ این مدیر را نمی خواهیم / مدیری که سلطنتی زندگی می کند / کام قندی ها تلخ است

13 آبان 1395 ساعت 1:40


کارگران و مدیران کارخانه قند یاسوج دست به اعتصاب زدند و خواستار تغییر مدیریت این کارخانه شدند.
karkhanh.ghand.ostandar (14)
به گزارش کبنانیوز از یاسوج، فعال بودن واحدهای تولیدی و صنعتی باعث رونق اقتصادی و رفع معضل بیکاری در جامعه و بویژه استان کهگیلویه و بویراحمد می شود، اما متأسفانه وضعیت واحدهای تولیدی و صنعتی استان خوب نیست، کارخانه قند یاسوج که به عنوان مادر صنعت این استان معروف می باشد در سال های اخیر به دلیل سوء مدیریت با مشکلات فراوان روبرو  است.
بنا بر این گزارش، روز گذشته کارگران و مدیران بخش های مختلف این کارخانه دست به اعتصاب و اعتراض زدند و اجازه ورود مدیرعامل به کارخانه ندادند. کارگران در این تجمع اعتراضی اظهار کردند: ۴ ماه حقوق نگرفته اند و سال ۹۵ به جزء حقوق پایه هیچ مزایای دریافت نکرده اند.
این کارگران اضافه کردند: حقوق های سال های ۸۳ و ۸۴ را نیز از کارخانه طلب داریم و همچنین مزایای جانبی از جمله حق مأموریت سال های ۹۳ و ۹۴ را پرداخت نکرده اند.
به گزارش کبنا، «ف» یکی از این کارگران در گفت و گو با کبنانیوز، اظهار کرد: ۲۱ ماه این کارخانه در بلاتکلیفی است و تولید ندارد و حضور مدیریت این کارخانه «آقای حبیبی» برای ماها عذاب روحی است، او رفتارهای دیکتاتوری دارد و حقوق و مزایای چندین میلیونی را برای خود قائل شده است.
این کارگر افزود: در مدت ۱۰ ماه این کارخانه ۱۱ میلیارد تومان زیان دیده است و این در حالی است که مدیرعامل کارخانه حقوق و مزایای ۱۵ میلیون تومانی دریافت و در یک خانه سلطنتی متعلق به کارخانه زندگی می کند.
هجیر کریمی مدیر بخش کشاورزی کارخانه قند یاسوج در گفت و گو با کبنانیوز در رابطه با علل این تجمع، اظهار کرد: سوء مدیریت آقای «حبیبی» در سه دهه گذشته این کارخانه را به نابودی کشانده است و می توان در قالب اقتصادی مقاومتی و توجه دولت و بخش خصوصی از این کارخانه حدود ۷۵۰ نفر نان بخورند.
کریمی ادامه داد: اگر من مدیر این کارخانه باشم، می توان در عرض سه سال کارخانه قند را به شکوفایی و نقطه ایده آل رساند و با پویایی کارخانه سایر بخش های مکمل کارخانه قند از جمله کشاورزان، کامیون داران، تراکتورداران و صاحبان ادوات کشاورزی نیز فعال باشند.
وی تاکید کرد: هر وقت آقای «حبیبی» در این کارخانه مدیر بوده، کارخانه رو به نابودی رفته چرا که وی توان مدیریتی ندارد و آدم ضعیفی است.
مدیر بخش کشاورزی کارخانه قند یاسوج تاکید کرد: اگر این کارخانه بچرخد، صنعت های مکمل دیگر نیز در این استان به چرخش در می آید و ۷۵۰ نفر مشغول به کار می شوند.
به گزارش کبنا،«ه» یکی دیگر از کارگران کارخانه قند یاسوج بیان کرد: ۲۰ میلیارد تومان به این کارخانه تزریق شد که ظرفیت کارخانه بالا برده شود، اما متأسفانه ظرفیت کارخانه که بالا نرفت بلکه زیان ده هم شد و این به سوء مدیریت ربط دارد.
وی افزود: مسئولان فعلی این کارخانه در سطح کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد به صورت حضوری و تلفنی حاضر به پاسخگویی در خصوص وضعیت کارخانه قند نیستند.
حسین روحانی یکی دیگر از مدیران کارخانه قند یاسوج نیز در این خصوص با اشاره به ضعف مدیریت سال های اخیر که بر این کارخانه حاکم شده است، اظهار کرد: در زمان مدیریت قبل این کارخانه نیز سوء مدیریت وجود داشت و در زمانی که پول های هنگفتی به کارخانه تزریق شد و قیمت شکر هم مناسب بود و به وفور پیدا می شد، هیچ کار خاصی نیز صورت نگرفت.
«م» یکی دیگر از کارگران بیان کرد: من به لحاظ مالی بسیار با مشکل مواجه هستم و مجبور شدم برای درمان فرزندم ماشین خود را بفروشم و اگر این کار با همین رویه باشد، خودکشی می کنم.
karkhanh.ghand.ostandar (5)
به گزارش کبنا، در این اعتراض کارگران خواستار تعیین تکلیف وضعیت کارخانه و پرداخت حقوق و مزایای خود شدند.
برخی از کارگران بیان می کردند، چرا کارخانه ای که یک ریال درآمد ندارد، و ۲۱ ماه تعطیل است، مدیرعامل آن باید ۱۵ میلیون تومان دریافت کند و از طرفی هر ماه بابت تردد با خودروی شخصی خود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در نظر بگیرد و این در حالی است که فاصله منزلش با کارخانه حدود ۳۰۰ متر فاصله وجود دارد.
یکی از کارگران گفت: در جایی که کارگران با بحران مالی و حقوقی روبرو هستند، مدیرعامل ۱۵ میلیون تومان دریافت می کند و ۸۰ میلیون تومان از پول کارخانه را برای خانه ویلایی و سلطنتی خود که در بام شهر یاسوج واقع شده، هزینه کرده است. او در خانه اش سه نگهبان و خدمتکار با هزینه کارخانه دارد و همانند سلطنتی ها زندگی می کند.
«ن» یکی از کارگران با انتقاد شدید از سوء مدیریت مدیرعامل فعلی کارخانه گفت: او طی حکمی برای خودش هر ماه ۱۵ روز حق مأموریت در نظر گرفته [ چه مأموریت برود و چه نرود] که در هیچ جای دنیا سابقه ندارد. او حتی قراردادش را به امور کارگزینی نداده است. آیا دستگاه های نظارتی نباید در این زمینه تحقیق و بررسی کنند.
karkhanh.ghand.ostandar (15)
برخی از کارگران با فریادهای بلند اعلام کردند که ما دیگر نمی خواهیم «آقای حبیبی» در این کارخانه مدیرعامل باشند، چرا که او باعث این همه بدبختی و فلاکت کارخانه شده است. این کارگران به شدت از دست نماینده بویراحمد و دنا گلایه مند بودند و اعتقاد داشتند وقتی فردی که سال ها با سوء مدیریت باعث رکود کارخانه شده چرا باید بار دیگر با رایزنی نماینده به این جایگاه برگردد.
به گزارش کبنا، سید موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ۱۴ دی ۹۴ از این کارخانه طی هئیت بلند پایه بازدید کرد و قول داد که به کمک کارخانه قند جهت رونق و تولید می آید، اما اکنون جز غبار تعطیلی بر چهره این کارخانه چیز دیگری نمی بینیم. اگر چه این کارخانه توسط کارآفرین برتر و توانمند بومی استان کهگیلویه و بویراحمد خریداری شده، اما تاکنون به این سرمایه گذار تحویل نگردیده است.
...این روزها کام کارخانه قندی ها تلخ تلخ است.
karkhanh.ghand.ostandar (9)
 


کد مطلب: 208590

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/report/208590/فریاد-بلند-کارگران-کارخانه-قند-یاسوج-این-مدیر-نمی-خواهیم-مدیری-سلطنتی-زندگی-می-کند-کام-قندی-تلخ

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1