کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

نامه‌ی فعالان حوزه سلامت خطاب به نمایندگان و استاندار کهگیلویه و بویراحمد؛

نامه‌ی فعالان حوزه سلامت خطاب به نمایندگان و استاندار کهگیلویه و بویراحمد: احترام به نمایندگان مجلس نباید به ابزاری برای تسلیم شدن در برابر تقاضا‌های عزل و نصب‌های مکرر شود که عامل توسعه نیافتگی استان است / این وضعیت نظام سلامت استان را فلج و زمین گیر کرده است / بکار‌گیری نیرو‌های غیرتخصصی در پست‌های تخصصی

20 آبان 1403 ساعت 21:10

جمعی از فعالان حوزه سلامت در نامه‌ای سرگشاده به نمایندگان مجلس و استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مشکلات این حوزه پرداختند و نوشتند که بی شک احترام به جایگاه قانونی و نظارتی نمایندگان محترم مردم در حوزه قانون‌گذاری نباید به ابزاری برای تسلیم شدن در برابر تقاضا‌های عزل و نصب‌های مکرری گردد که خود عاملی در تعمیق معضل توسعه نیافتگی استان دارد.


جمعی از فعالان حوزه سلامت در نامه‌ای سرگشاده به نمایندگان مجلس و استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مشکلات این حوزه پرداختند و نوشتند که بی شک احترام به جایگاه قانونی و نظارتی نمایندگان محترم مردم در حوزه قانون‌گذاری نباید به ابزاری برای تسلیم شدن در برابر تقاضا‌های عزل و نصب‌های مکرری گردد که خود عاملی در تعمیق معضل توسعه نیافتگی استان دارد.
به گزارش کبنا، متن کامل این نامه به شرح زیر است.
بسمه تعالی
استاندار محترم استان کهگیلویه و بویراحمد
مجمع نمایندگان استان کهگیلویه و‌بویراحمد
با اهدای سلام و تحیت
ما جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی، متخصصین و کارشناسان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد بنا به دلایل زیر، در راستای وظایف محوله قانونی از شما مدد می‌طلبیم.
۱-بدهی بسیار بالای دانشگاه در مقایسه با سنوات گذشته و پایان مسئولیت رؤسای قبلی (بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان).
۲-حجم بالای مطالبات پرداخت نشده پرسنلی اعم از کارانه گروه پزشکی و پرستاری، پزشک خانواده، مانده مرخصی کارکنان. بازنشسته و همچنین مطالبات شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی و سرمایه‌ای.
۳-رکود قابل ملاحظه شاخص‌های پژوهشی و افت رتبه دانشگاه در این حوزه از رتبه دوم به رتبه آخر در بین دانشگاه‌های هم تیپ و نزولی شدن روند کار‌های تحقیقاتی.
۴-وجود بحران‌های اساسی در حوزه بهداشت، درمان و دارو و نارضایتی مردم و مسئولین از عملکرد دانشگاه در این حوزه‌ها.
۵-نارضایتی جمعی دانشجویان از مدیریت کلان دانشگاه و وضعیت خوابگاه‌ها، تغذیه، امکانات رفاهی و برنامه‌های فرهنگی و هنری.
۶-عزل و نصب‌های مکرر به قصد تغییر نگاه نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد و راضی کردن آنان به حمایت و ابقای‌ ایشان علی رغم دستور اکید وزارت بهداشت مبنی بر پرهیز از این موضوع تا تعیین تکلیف نهایی.
۷-عدم رعایت قانون در خصوص جابجایی پرسنل و انتقال و مامور به خدمت تعداد زیادی از کارکنان با سابقه بسیار پایین در حد یک تا دو سال از مراکز بهداشتی و درمانی به ستاد و معاونت‌های دانشگاه در چند ماه اخیر علیرغم نیاز مراکز و عدم نیاز در ستاد و معاونت‌ها.
۸-از هم گسیختگی مدیریتی در ارکان اصلی دانشگاه و اختلافات جدی بعضی از معاونین با رئیس دانشگاه.
۹- عدم توجه به نظرات و راهکار‌های اعضای هیأت علمی و کارشناسان با تجربه برای حل چالش‌ها و مشکلات دانشگاه.
۱۰-اولویت دادن بیش از حد به مسائل خارج از دانشگاه و ر‌ها نمودن مدیریت کلان دانشگاه.
مستحضرید که گسترش و عادی‌سازی فرهنگ منحط انتصابات قومی قبیله‌ای، عدم توجه به آیین‌نامه‌های مدیریت منابع انسانی، بکار‌گیری نیرو‌های غیرتخصصی در پست‌های تخصصی، پرداخت بیشتر به حاشیه‌ها تا متن، عدم جهت دهی فعالیت‌ها مبتنی بر اسناد بالا دستی توسعه، بهره‌گیری از نیروه‌های غیر کارامد که از واژه وفاق، مفهوم سهم خواهی جناحی و قومی را در ذهن خود داشته و از مفهوم توسعه، گسترش دامنه نفوذ قبیله‌ای را برای خود تجسم می‌کنند، از دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، ساختاری را به جامعه معرفی نموده که به هر چیزی جز دانشگاه علوم‌پزشکی شباهت دارد لزوم تعامل سازنده و پیشران در حل مشکلات سلامت در مدیریت سطح بالا نباید با مفهوم از کیسه خلیفه بخشی خلط مبحث شود. امری که متأسفانه موجب برداشتی تحمیل شده به اذهان مخاطبان شده است.
مدیران سطح عالی باید از میان افرادی باشند که در کنار علم تخصصی، صداقت لازم در ابراز عقاید و نگرش‌های خود به خصوص در حوزه سیاسی را داشته باشد، بدیهی است آنان که صداقت لازم در ابراز عقاید خود را نداشته باشند، شجاعت لازم برای تغییر در دانشگاه را هم نخواهند داشت
بی شک احترام به جایگاه قانونی و نظارتی نمایندگان محترم مردم در حوزه قانون‌گذاری نباید به ابزاری برای تسلیم شدن در برابر تقاضا‌های عزل و نصب‌های مکرری گردد که خود عاملی در تعمیق معضل توسعه نیافتگی استان دارد. ناتوانی بسیاری از مدیران سفارشی در حوزه مدیریت، برنامه‌ریزی و شاخص محوری در حوزه سلامت، فاصله گرفتن از توصیه‌ها کارشناسانه و عالمانه نیرو‌های توانمند و پر تجربه دانشگاه و عدم بهره‌گیری از نقطه نظرات اعضای فهیم هیئت علمی در تصمیم‌سازی‌ها و برنامه‌ریزی‌ها، فقدان برنامه کلان راهبردی، دانشگاه را مبتلا به بیماری صعب العلاج روزمرگی نموده است. برنامه بسیاری از مدیران مبتنی بر تقاضا‌های غیرکارشناسی افرادی است که روزانه متناسب با نیاز شخصی برای مدیران مسولیت افرینی می‌کنند و برنامه جامع مبتنی بر نیاز، جایگاهی در مدیریت و فعالیت‌ها ندارد.
استاندار محترم کهگیلویه و بویراحمد آنچه در مرقومه به اجمال بیان شد تنها شرح کوتاهی از مثنوی بزرگ توسعه نیافتگی خودساخته‌ای است که نظام سلامت استان را فلج و زمین گیر نموده است. حل این معضل عمیق ممکن نیست جز به شرطی از کارشناسان خبره و اعضای هیئت علمی توانمند دانشگاه مبتنی بر شناخت جامع از شرایط حاکم بر دانشگاه استفاده گردد.
لذا ما، مبتنی بر رسالت مسئولیت‌پذیری و مطالبه‌گری حقوق مردم، بخصوص در حوزه سلامت خواستار توجه حضرتعالی و تیم کارشناسی در انتخاب ریاست دانشگاه در این استان به منظور ایجادی تغییر توسعه محور می‌باشد.
با سپاس فراوان.
بخشی از دلسوزان عرصه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد


کد مطلب: 492708

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/492708/نامه-ی-فعالان-حوزه-سلامت-خطاب-نمایندگان-استاندار-کهگیلویه-بویراحمد-احترام-مجلس-نباید-ابزاری-تسلیم-شدن-برابر-تقاضا-های-عزل-نصب-های-مکرر-شود-عامل-توسعه-نیافتگی-استان-این-وضعیت-نظام-فلج-زمین-گیر-کرده-بکار-گیری-نیرو-های-غیرتخصصی-پست-های-تخصصی

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1