کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

گوهرگانی: حرف‌های مدیر فرودگاه یاسوج در شأن یک مدیر نیست /تعطیلی گلخانه‌ها ظلم به ۷۰ کارگر است / قطع درختان سیب دنا کذب است / نظر کارشناسان بود

16 آبان 1396 ساعت 12:10


رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سماجت فرودگاه یاسوج برای تعطیلی مجتمع گلخانه‌ای این فرودگاه ظلم به ۷۰ کارگر است.
جعفر گوهرگانی اظهار داشت: قرارداد واگذاری مجتمع گلخانه‌ای فرودگاه یاسوج در سال ۸۹ منعقد شده و در آن زمان هیچ گونه مسئولیتی در جهادکشاورزی نداشتم.
وی با تاکید بر اینکه بحث طرح شده مبنی بر ویژه خواری و روابط فامیلی در واگذاری مجتمع گلخانه‌ای فرودگاه یاسوج با واقعیت همخوانی ندارد، عنوان کرد: سال ۸۹ قرارداد مجتمع گلخانه‌ای فرودگاه یاسوج با شرکت راه سبز منعقد شده و من اواخر سال ۹۲ به عنوان رئیس سازمان جهاد کشاورزی مشغول فعالیت شدم.
گوهرگانی عنوان کرد: نظارت بر تولید، خدمات دانش فنی، تامین نهاده‌های کشاورزی و در نهایت بحث رعایت اصول بهداشتی اعم از مبارزه با آفات، بیماری‌ها و دانش فنی به صورت رایگان جزو مهمترین وظیفه جهاد کشاورزی در قبال مجتمع گلخانه‌ای فرودگاه است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: در صورت ضرورت و درخواست متقاضی زیر نظر معاونت اختصاصی برای توسعه و خرید مکانیزاسیون و یا تکمیل و راه اندازی سردخانه اعتبارات بانکی در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم.
گوهرگانی با بیان اینکه قرارداد شرکت راه سبز با فرودگاه یاسوج مدت‌دار است، افزود: بهره‌برداران این مجتمع گلخانه‌ای با استفاده از تسهیلات بانکی هم اکنون فعالیت دارند و در صورت هرگونه دست اندازی از طرف فرودگاه متضرر و ورشکسته می‌شوند.
وی با تاکید بر اینکه فرودگاه دنبال افزایش اجاره بها بوده در حالی قرارداد در سال ۸۹ با شرایط مشخص منعقد شده است، افزود: سازمان جهادکشاورزی حمایت از بهره برداران مجتمع گلخانه‌ای را وظیفه خود می داند و خواهان ادامه فعالیت آنان تا پایان قرارداد هستیم.
گوهرگانی ابراز کرد: واکنش فرودگاه یاسوج به پیگیری استحقاق حق بهره برداران مجتمع گلخانه‌ای فرودگاه یاسوج مغرضانه بوده که در یک فرصت مناسب پیگیری حقوقی می‌شود و البته ادبیات مطرح شده از جمله عنوان فرافکنی و ویژه خواری در شان یک مدیر نبوده و البته به احترام مسئولان استانی بویژه نماینده عالی دولت در استان پاسخ فرودگاه را نمی‌دهم.
وی با بیان اینکه با مدیر فرودگاه یاسوج دعوا ندارم، تاکید کرد: برای شفاف سازی موضوع با حضور مسئولان استانی بویژه استاندار این موضوع بررسی و برای یکبار برای همیشه حل و فصل می‌شود.
سال ۸۸ مسئولان وقت در استان کهگیلویه و بویراحمد به توافق رسیدند تا یک مجتمع گلخانه‌ای در گوشه‌ای از محوطه فرودگاه یاسوج با هدف ایجاد اشتغال برای بانوان فارغ‌التحصیل رشته کشاورزی ایجاد شود.
قرارداد اجاره ۱۳ ساله مکان اجرای مجتمع گلخانه‌ای بانوان در محوطه فرودگاه یاسوج از سوی رئیس وقت شرکت فرودگاه‌های کشور به طرفیت از فرودگاه یاسوج امضا شد ولی گفته می‌شود شرکت فرودگاه‌ها با ادامه روند اجرای این قرارداد مخالف و خواهان لغو قرارداد شده است.
کمتر از ۴ سال از زمان اجرای قرارداد ۱۳ ساله بهره‌برداران با شرکت فرودگاه‌ها نگذشته بود که بحث و جدل‌ها بین فرودگاه یاسوج و کارفرمایان مجتمع گلخانه‌ای واقع در این فرودگاه از سر گرفته شد و هر روز شاهد نگرانی کارگران این واحدهای تولیدی -کشاورزی بودیم.
در سالی که بنام اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال نامگذاری شده و برای تحقق شعار سال راهی جز حمایت از تولید در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و ایجاد اشتغال نداریم، چگونه فرودگاه یاسوج به بیکاری ۷۰ کارگر رضایت می‌دهد.
قلع و قمع درختان سیب توسط باغداران شهرستان دنا کذب است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه ‌و بویراحمد گفت: خبر برخی رسانه ها مبنی بر قلع و قمع درختان سیب توسط باغداران شهرستان دنا به دلیل قیمت پایین سیب و نحوه فروش محصول با تبر و پنجه آهنین بیل مکانیکی کذب بوده و واقعیت ندارد.
جعفر گوهرگانی  در ادامه صحبت‌های خود با بیان اینکه طی چند روز گذشته در برخی رسانه‌های محلی و استانی عکس‌هایی از قطع شدن درختان مبنی بر قلع و قمع آنها منتشر شده، اظهار داشت: حذف باغ‌های قدیمی توصیه فنی و کارشناسی مسئولان جهاد کشاورزی است.
وی افزود: با این روش ارقام تجاری پرمحصول و باکیفیت جایگزین ارقام کم محصول می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه ‌و بویراحمد بیان کرد: سال ۱۳۹۵ چند عکس از قطع درختان بعضی از باغ‌های این استان به‌منظور جایگزین کردن درختان جدید به‌جای درختان کهن منتشر شد.
گوهرگانی عنوان کرد: هم اینک این عکس‌ها بر روی صفحه‌های مجازی خبری این استان انتشار یافته‌است.
وی ابراز داشت: برخی شایعات حاکی از این بود که باغداران دنا علت این اقدام را قیمت پایین سیب و نحوه فروش محصول خود عنوان کردند.
وی افزود: این در حالی است که سیب باغ‌های این استان باقیمت مناسب حداقل کیلویی ۱۰ هزار ریال خریداری می‌شود.
میزان پیش بینی شده سیب تولیدی شهرستان دنا در حدود ۲ هزار هکتار حدود ۱۰ هزار تن است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تثبیت نشدن فرهنگ ذخیره سازی میوه‌ها در سردخانه‌ها در این استان سبب شده تا بهره برداران، محصولات خود را با قیمت بسیار اندک به دلالان بفروشند.
وی تصریح کرد: ۱۳ سردخانه این استان به ظرفیت ۱۱ هزار تن آماده ذخیره سازی محصولات کشاورزی و خدمات رسانی به بهره برداران است.
گوهرگانی افزود: کشاورزان به‌ویژه باغداران با پرداختن ماهیانه ۶۰۰ ریال برای هر کیلو گرم می‌توانند محصولات خود را ذخیره سازی و در زمان نیاز بازار مصرف به نرخ مناسب بفروشند.
گوهرگانی عنوان کرد: هم اینک بیش از ۶۰ درصد سردخانه‌های این استان خالی هستند.
وی ابراز داشت: نهادینه شدن فرهنگ ذخیره سازی محصولات باغی در سردخانه‌ها راهکار برای پیشگیری از واریز دسترنج باغداران به جیب دلالان است.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین سردخانه کهگیلویه و بویراحمد در شهرک صنعتی یاسوج ظرفیت سه هزار و ۵۰۰ تن محصول را دارد تصریح کرد: هم اکنون بیش از ۱۰۰ تن محصول در این سردخانه ذخیره سازی شده است.
استقبال ضعیف کشاورزان از ذخیره سازی میوه در سردخانه‌ها در حالی است که کارگاه‌های آموزشی برای بهره برداران نیز در برخی مناطق اجرا شده است.
وی بیان کرد: مشکل اصلی سردخانه داران محصولات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نبود سرمایه برای خرید محصول از کشاورزان و ذخیره سازی است.
وی گفت: گسترش فرهنگ ذخیره سازی میوه در سردخانه‌ها و عرضه به‌موقع آن به بازار ضروری است.
 


کد مطلب: 290039

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/290039/گوهرگانی-حرف-های-مدیر-فرودگاه-یاسوج-شأن-یک-نیست-تعطیلی-گلخانه-ها-ظلم-۷۰-کارگر-قطع-درختان-سیب-دنا-کذب-نظر-کارشناسان

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1