کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

حرف کدام را باور کنیم؛ «یاری» یا «محمدی» /برای یاسوج باید گریه کرد

15 شهريور 1396 ساعت 12:24


 
فاجعه از این جهت که در یک مدرسه ۲۰۰ نفره تنها یک سرویس بهداشتی وجود دارد و همینطور ثبت‌نام خارج از ظرفیت برخی مدارس که به هیچ وجه گنجایش حضور این تعداد دانش‌آموز را ندارند.
پنجمین نشست شورای آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در حالی برگزار شد که به دلیل اهمیت موضوع و دستور کار آن تعدادی از مدیران دستگاه‌های نظارتی اعم از بازرسی و اطلاعات در این نشست شرکت داشتند.
موضوع در خصوص مشکلات آموزش و پرورش همزمان با بازگشایی مدارس بود که مدیرکل آموزش و پرورش استان عقده دل خالی کرد و آن چه که از مشکلات وجود دارد در این نشست بیان کرد، مشکلاتی که در سال‌های گذشته و در طی چهار سال مدیریت هادی زارع‌پور این گونه بیان نشده بود.
 

 
آن چه که امروز در این نشست گفته شد از مرز مشکل گذشته بود و به بحران تبدیل شده بود و شاید هم برخی از این مشکلات را بتوان در حد فراتر از بحران نام نهاد و شاید هم چیزی نزدیک به فاجعه بود.
فاجعه از این جهت که در یک مدرسه ۲۰۰ نفره تنها یک سرویس بهداشتی وجود دارد و همینطور ثبت‌نام خارج از ظرفیت برخی مدارس که به هیچ وجه گنجایش حضور این تعداد دانش‌آموز را ندارند.
در این نشست حجت‌الاسلام سید علی‌فتح میرمحمدی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد وضعیت را در یاسوج گریه‌آور دانست و گفت: در حوزه اجتماعی کار می‌کنم و باید اعلام خطر کرد.
وی گفت: اخیرا در ستاد بازآفرینی شهری مبلغ ۵ میلیارد تومان دولت با راه و شهرسازی و برنامه و بودجه استان تفاهم‌نامه انعقاد کرده و پول هم ۱۰۰ درصد تخصیص داده شده است.
این مسوول فرهنگی در استان با اعلام خطر نسبت به وضعیت فعلی گفت: وضعیت فضاهای آموزشی در مناطق حاشیه‌ای ما بحرانی شده است.
وی با انتقاد از هزینه کردن این اعتبار اختصاص داده شده به استان گفت: چر اعتبارات در جای خود خرج نمی‌شود در حالی که باید این اعتبار در مناطق بحرانی برای توسعه و تجهیز مدارس هزینه شود.
میرمحمدی با انتقاد از توزیع اعتبار به صورت نامتوازن گفت: چرا یاسوج با داشتن ۵۰ هزار حاشیه‌نشین ۵۰۰ میلیون تومان بگیرد و جای دیگر ۴ میلیارد تومان بگیرد.
شاید حاشیه‌ای‌ترین موضع‌گیری در این نشست را معاون پشتیبانی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد داشت آن جا که نشست شورای آموزش و پرورش استان و کارکرد آن را در حد شورای معاونین آموزش و پرورش دانست و رتبه آن را تا این اندازه تنزل داد.
این مسؤول در ادامه گفت: مصوبات شورای آموزش و پرورش فرقی با مصوبات شورای معاونین ما ندارد و تاکنون از رهگذر جلسات شوری آموزش و پرورش یک ریال به آموزش و پرورش کمک نشده است.
وی بیان کرد: تاکنون از فصل ۵ یک ریال برای سرانه دانش‌آموزی پرداخت نشده و اگر مدیر مدرسه‌ای ۵۰ هزار تومان از دانش‌آموزی طلب کند در رسانه‌ها به آن پرداخته می‌شود.
اما در ادامه این نشست مدیر آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد به موضوعاتی اشاره کرد که برای مرکز استان بسیار ناامید کننده بود و شاید در هیچ نقطه از کشور چنین مشکلی همانند شهر یاسوج وجود نداشته باشد.
سید علی‌اکبر هاشمی گفت: وضعیت بسیار بدی در خصوص فضاهای آموزشی در حاشیه شهر یاسوج داریم که شاید در مرکز شهر این وضعیت بسیار بدتر از حاشیه شهر باشد.
وی از مدرسه‌ای نام برد که با داشتن ۲۰۰ دانش‌آموز تنها یک سرویس بهداشتی داد و این که در یک ساختمان تعداد چهار مدرسه فعالیت دارند.
در ادامه فتاح محمدی با بیان اینکه شورای آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از فعال‌ترین شوراهای آموزش و پرورش کشور است افزود: در بین همه استان‌های کشور ما رتبه‌ای میان یک تا ۵ را داریم.
این گفته فتاح محمدی در حالی است که در همین جلسه معاون آموزش و پرورش استان کارکرد این شورا را تا حد شورای معاونین آموزش و پرورش تنزل داده بود و معتقد بود کارکرد آن تاکنون در این حد و اندازه بوده است.(منبع: فارس)
 


کد مطلب: 273080

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/273080/حرف-کدام-باور-کنیم-یاری-یا-محمدی-یاسوج-باید-گریه

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1