کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مواظب فتنه اکبر باشید

8 دی 1395 ساعت 10:21


کریم گرامی اصل
شاید فتنه سال ۸۸ به پایان رسیده اما فتنه‌های دیگری در پیش است که باید مراقب باشیم. معنای فتنه غبارآلود شدن فضای تصمیم گیری مردم در مسائل اساسی جامعه است. مثلاً در هنگام انتخابات، نوعی فضاسازی شود که مردم خود به خود یک جناح را بدون در نظر گرفتن شایستگی‌های واقعی بر سایر جناح‌ها ترجیح دهند. برخلاف فتنه سال ۸۸ که پس از انتخابات صورت گرفت، فتنه اکبر قبل از انتخابات انجام می‌گیرد تا بتواند بر روند انتخابات تاثیر گذار باشد. در فتنه سال ۸۸ فقط اسم رمز تقلب را مبنای فتنه‌گری قرار دادند، ولی به نظر می‌رسد که در فتنه اکبر چندین اسم رمز وجود دارد.
بنده معتقد هستم که بزرگ‌ترین خطر برای کشور، نه تهدید و تحریم‌های آمریکا و نه یاوه گویی‌های اسراییل است، بلکه بزرگ‌ترین خطر برای کشور از بین رفتن اعتماد مردم به کشور است، که آقای روحانی در سال ۹۲ با بالا بردن کلید کذایی خود و دادن وعده‌های پوچ و واهی انتخاباتی برای جذب افکار و آراء مردم و عملی نکردن حداقلی آن‌ها عملا یک ناامیدی و بی‌اعتمادی در سطح جامعه بوجود آورده و اینک هم با دامن زدن به مفاسد اقتصادی، تضعیف و تخریب بنیانهای اقتدار نظام، صنعت و تولید داخلی دارند ملت را نسبت به کارآمدی نظام اسلامی نا‌امید می‌کنند و جالب اینجاست که با پر شدن گردن دولت قبل و با توجه به اینکه دیگر نمی‌دانند تقصیر‌ها را گردن چه کسی بیندازند، حالا بعضی از تحلیلگران لیبرال حامی دولت، همانند برخی از بزرگان خود، با وقاحت تمام این نا‌کارآمدی‌های دولت را گردن اسلام می‌اندازند و می‌گویند که اسلام سنتی است و باعث عدم پیشرفت کشور شده به درد جامعه مدرن نمی‌خورد. این آقایان خجالت هم نمی‌کشند و نمی‌دانند که ریشه اکثر علوم دنیا، در جهان اسلام بوده و این عقب ماندن، ناشی از سوء مدیریت و عدم شایسته سالاری در کشور است.
یکی از مراحل فتنه اکبر، دامن زدن به اختلافات گسترده در پسا برجام و ایجاد چند دستگی در جامعه از طریق نفوذی‌ها است. روزنه اصلی نفوذ دشمن، اسلام آمریکایی یا‌‌ همان اسلام رحمانی است که آقای رییس جمهور و اطرافیانش از آن دم می‌زنند، در حالیکه رهبری اسلام رحمانی را‌‌ همان لیبرالیسم می‌دانند.
یکی دیگر از نشانه‌های فتنه اکبر، ایجاد ترس در مردم نسبت احتمال جنگ در صورت تن ندادن به خواسته‌های دشمن و در راستای همین آقایان در دولت تدبیر و امید با ادعای کذب و دروغ، از برطرف کردن سایه‌ی جنگ از سر کشور به عنوان دستاورد‌های برجام سخن می‌گویند و امنیت کشور را به برجام گره می‌زنند، در حالی که مقامات امنیتی آمریکا تا حالا بار‌ها از غیرممکن بودن حمله نظامی به ایران سخن گفته‌اند. جالب اینجاست که همین آقایانی که معتقدبه گفتمان و مذاکره هستند، قادر به حفط حتی یک کیلومتر از هزاران کیلومتر مرزهای کشور با مذاکره نیستند.
یکی دیگر از نشانه‌های فتنه اکبر، انداختن مسئولیت خسارت محض برجام بر دوش رهبری است، که آقای رییس جمهور با تمدید ده ساله تحریم‌ها و اعلام خروج آمریکا از آن، با دروغ گفتند که تمام مراحل برجام زیر نظر رهبری بوده در حالی که اصل‌های رهبری را در مورد برجام زیر پا گذاشتند و هر وقت که مقام معظم رهبری می‌فرمودند که به مذاکرات خوشبین نیستم، آقای رییس جمهور می‌گفتند که در مذاکرات خوشبینی و بدبینی معنایی ندارد! یا اینکه وقتی حضرت آقا به هیئت مذاکره کننده تذکر می‌دادند که در مذاکرات مواظب آرمانهای کشور باشید آقای رییس جمهور با بی‌شرمی می‌گفتند که یک عده توهم دارند و یکی نیست به این‌ها بگوید که مگر در دنیای مذاکره کسی کاری به آرمان و اینجور مسائل دارد!
بسترسازی برای انتخابات سال آینده از طریق پیش بینی‌های کاذب یکی دیگر از نشانه‌های فتنه اکبر است و در همین راستا آقای اکبر هاشمی که یادمان نرفته قبل از اغتشاشات سال ۸۸ خبراز فوران کردن آتش‌های درون سینه سوزان مردم می‌داد و همسر و رازدار حاج آقا که در روز رای گیری سال۸۸ از مردم می‌خواست که اگر تقلب شد بریزین تو خیابونا، و آشکار بود که فتنه۸۸ برنامه ریزی شده هست. الان هم حاج آقای هاشمی رفسنجانی گفته‌اند که: نتیجه انتخابات ۹۶ از الان معلوم است، مگر اینکه دستهای دیگری دخالت کنند. یا اینکه معاون رییس جمهور می‌گوید که وزیران برای چهار سال و هفت ماه برنامه ریزی کنند و خبر از هشت ساله بودن دولت اعتدال می‌دهند، در حالی که ایشان مجری انتخابات است. آیا این حرف‌ها مشکوک و بو دار نیست؟؟؟
ایجاد آشوب و اغتشاش در انتخابات سال آینده همزمان با ایجاد نا‌امنی‌های گسترده در مرز‌ها و همینطور داخل کشور از طریق گروهک‌های تکفیری و منافقین یکی دیگر از نقشه‌های طراحان این فتنه است.
یکی دیگر از عوامل زمینه ساز فتنه عبارت است از ایجاد سردرگمی در میان نیروهای ولایی در اثر هجمه‌های متعدد و متکثر به ارزش‌های اسلامی و انقلابی، بطوریکه حزب الله نتواند نیروی خود را بر روی یک مسئله متمرکز نماید. مثلاً امروز ما نمی‌دانیم که باید از برجام انتقاد کنیم، از ارزشهای نظام دفاع کنیم، جلوی نفوذ و بازگشایی سفارت انگلستان را بگیریم یا جلوی واردات کالاهای غربی را که تولید داخلی را تضعیف می‌کند بگیریم. به مقوله فرهنگ بپردازیم یا به مقوله اقتصاد یا به سیاست؟
توجه داشته باشیم که فتنه، همواره با آشوب خیابانی همراه نیست اتفاقا خطرناک‌ترین فتنه، فتنه ایست که با آرامش همراه باشد، زیرا برای عوام محسوس و ملموس نخواهد بود امروز برخی افراد شعار ولایت مداری می‌دهند و عملشان برخلاف نظر رهبری و بعضاً در جهت ضدیت با نظام است.
دو عامل می‌تواند از تاثیرگذاری فتنه جلوگیری نماید صبر و بصیرت، باید صبورانه به بصیرت افزایی و بصیرت پراکنی بپردازیم سختی این کار هنگامی بیشتر می‌شود که می‌بینم ولی امر مسلمین ما را به حفظ آرامش و وحدت و متانت دعوت می‌فرماید یعنی هم باید بصیرت بدهیم و هم ایجاد تنش نکنیم، سخت است ولی با مجاهدت و اخلاص و توکل و توسل همه چیز ممکن خواهد بود...

*«دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی تهران»


کد مطلب: 219327

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/219327/مواظب-فتنه-اکبر-باشید

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1