کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

پخت غیراصولی عامل بی‌کیفیتی نان در بویراحمد

18 شهريور 1394 ساعت 2:16




معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار بویراحمد از عدم نظارت بر نوع پخن نانوایی‌های شهرستان گلایه کرد و گفت: پخت غیراصولی عامل بی‌کیفیتی نان در شهرستان است.



سید کرامت‌الله فرج‌زاده با اشاره به نارضایتی‌های عمومی مبنی بر بی‌کیفیتی آرد و نان در سطح شهرستان بویراحمد اظهار کرد: جلسات متعددی با مسئولان شرکت غله، صنعت و معدن، بخشداران و دیگر مسئولان به منظور بررسی و رسیدگی این مهم تشکیل شده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار بویراحمد با توجه به بررسی‌های میدانی و گزارشات مردمی در خصوص بی‌کیفیتی نان در سطح شهرستان اذعان کرد: تمام تلاش خود را در جهت بررسی و بالا بردن کیفیت نان در شهرستان به کار می‌گیریم و دستگاه‌های متولی را موظف به پاسخگویی و نظارت بیشتر می‌کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه در فرآیند تهیه آرد و نوع پخت نان شهرستان بویراحمد ایراداتی وارد است، گفت: در بخش فرآوری آرد مدت خواب لازم که باید گندم بر اساس استانداردهای اعلام شده داشته باشد رعایت نمی‌شود که این امر می‌تواند یکی از دلایل بی‌کیفیتی آرد باشد.

فرج‌زاده اذعان کرد: از دیگر دلایل بی‌کیفیتی آرد عدم توجه به نوع گندم‌هایی که از دیگر مناطق خریداری می‌شود بوده که مسئولان و متولیان این حوزه باید دقت نظر بیشتری نسبت به این موضوع داشته باشند.

این مسئول تصریح کرد: به دلیل عدم نقدینگی لازم کارخانه‌های آرد شهرستان گندم مورد نیاز خود را روزانه از سیلو خریداری می‌کنند که با این وضعیت گندم خواب استاندارد را نخواهد داشت که این امر بر بی‌کیفیتی نان نیز تاثیرگذار است.

معاون برنامه‌ریزی فرماندار بویراحمد ادامه داد: پس از خرید گندم و تولید آرد، مستقیما آرد تولیدی از مدار تولید به دست مصرف کننده‌ می‌رسد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه آرد تولید شده طی ۴۸ تا ۷۲ ساعت نباید توزیع شود و باید طی سه شبانه‌روز در انبارها ذخیره و نگهداری شود، گفت: باید اصول فرآوری آرد به نحو مطلوب رعایت و اجرا شود تا آرد رطوبت‌دار توزیع نشود.

این مسئول ادامه داد: با توجه به اینکه عمدتا افرادی که در نانوایی‌ها مشغول به کار هستند مهارت لازم در حوزه کاری خود را ندارند که علاوه بر پایین بودن کیفیت آرد در شهرستان، پخت غیر اصولی آن بر بی‎کیفیتی نان در بویراحمد دامن زده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار بویراحمد از تشکیل کمیته نظارت بر آرد و نان در شهرستان خبر داد و گفت: به منظور نظارت بر کیفیت آرد و نان در شهرستان کمیته‌ای متشکل از دستگاه‌های مربوطه از امروز کار خود را آغاز کردند و به صورت جدی کار فرآوری آرد را دنبال خواهند کرد.

فرج‌زاده ادامه داد: هفته‌ای سه بار کمیته نظارت از کارخانه‌های آرد و نشاسته یاسوج و باقری بازدید می‌کنند و در صورت اقدامی مبنی بر بی‌کیفیتی آرد با آ‌نها برخورد می‌شود، از این‌رو باید آرد تولیدی را طی ۴۸ ساعت نگهداری و پس از آن توزیع کنند.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار بویراحمد در پایان اذعان کرد: در صورتی که کارخانه‌های تولیدی آرد در شهرستان بویراحمد اصول مدنظر را رعایت نکنند آرد مورد نیاز شهرستان را از دیگر شهرستان‌ها وارد می‌کنیم.

 


کد مطلب: 124581

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/124581/پخت-غیراصولی-عامل-بی-کیفیتی-نان-بویراحمد

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1