کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

رونمائی و نقد کتاب اهالی ادب در گچساران

1 آذر 1393 ساعت 1:43


روزبه پوراحمد
نشست رونمائی از کتاب های اهالی ادب شهرستان گچساران در سال ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ و نقد کتاب رطوبتی ها اثر کرم اله سلیمانی در محل کتابخانه فردوسی این شهرستان برگزار شد.
کوروش حسنی میزبان این نشست در گفت و گو با کبنانیوز ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی گفت: این مراسمات نقد کتاب وزونمائی آثار فرهنگیان شهرستان را ادامه خواهیم داد.
امیر نوروزی مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این دیدار گفت: چقدر خوب است باهم بودنمان خدمتی به کلمه کند و هیچ خدمدتی بهتر از خدمت به خالق کلمه نیست.
در ادامه این جلسه از کتاب سعیده گرجی زاده به نام «مانی در جنگل اسرار آمیز» توسط آقای کورش حسنی و امیر نوروزی رونمایی و تقدیر شد.
گرجی زاده در معرفی کتاب خود گفت: این کتاب در مورد پسربچه‌ای ست که خلاقیت های خودش را نشان می‌دهد و داستان درون مایهٔ تخیلی دارد. وی در ادامه گفت: کتاب در ۵۰۰۰ نسخه وتوسط نشر فدک سبز برای کودکان چاپ شده است و تمامی هزینهٔ کتاب برعهدهٔ نویسنده بوده است.
در این جلسه همچنین از اثر نویسنده فرهیخته حسن بهرامی با عنوان «سیب های چوبی» تجلیل شد.
نوروزی از بهرامی به عنوان فردی خوش فکر یاد کرد و توصیه کرد که دیگر نویسندگان از نظراتش استفاده کنند و وی هم در خدمت دیگر عزیزان نویسنده باشد.
همچنین از اثر نصیبه نامی فر به نام «زیر پوست دلتنگی» به عنوان اولین کتاب وی تجلیل به عمل آمد.
حسن بهرامی در ادامه جلسه به این موضوع اشاره کرد که ما از یک هنرمند چه می‌خواهیم؟ ما باید به بزرگترهای این عرصه اهمیت دهیم وگرنه خودمان ضرر می‌کنیم و افزود: من باقدرت می‌گویم که اثر بنده و آقای سلیمانی و بعد خانم اسکندری با اثر‌های بر‌تر کشوری رقابت می‌کند.
در ادامه نوبت به نقد کتاب کرم اله سلیمانی با عنوان رطوبتی‌ها رسید. در ابتدا وی پیشنهاد داد کسانی که کتاب را خوانده‌اند ابتدا شروع کنند و نقدهای خود را بیان کنند.
قبادی منتقد اثر رطوبتی‌ها در ابتدا مواردی را ذکر کرد و حاضرین در جلسه را با درون مایه و خلاصه داستان کتاب بیشتر آشنا کرد.
در ادامه هدی موسوی عضو انجمن نویسندگان به چندین مورد اساسی کتاب اشاره کرد.
۱- در بیشتر جاهای کتاب مشخص است نویسنده ساختارزبان فارسی را به هم می‌زند وتکرار کلمات وجملات دیده می‌شود.
۲- طنزی که در این کتاب با آن مواجه‌ایم طنز هولناکی ست وبا ایجاد تضاد مضحکه می‌کند.
۳- بحث نمادگرایی در این اثر بسیار گسترده است از نظر من پل سنگی نماد جهان مرگ است.
۴- وی به بحث بومی گرایی پرداخت و گفت که این کتاب بسیار هوشمندانه به این مبحث پرداخته شده است وتضاد بومی میان مردم خودشان را به خوبی نشان داده‌اند.
۵- حضور کودکانه
۶- شکستن آرمان‌ها که مقولهٔ مرگ آن را توجیه می‌کند
۷- حضور ادبیات مبارزه‌ای در کتاب
امیر نوروزی در پایان جلسه در پاسخ به سوال خبرنگار کبنا مبنی بر اینکه آیا برای چاپ و نشر کتاب به نویسندگان تسهیلاتی در نظر گرفته‌اید؟ پاسخ داد: اگر اثر معرفی شده بار فرهنگی مناسب وخوبی داشته باشد حتمادر صورت مراجعه و درخواست به نویسنده کمک های لازم را خواهیم کرد.
۱۱۱۱ DSC01952 DSC01958 DSC01960 DSC01961 DSC01964  IMG_0385 IMG_0386 IMG_0397  IMG_0401 IMG_1966 IMG_1968 IMG_1969 IMG_1971 IMG_1972 IMG_1973 IMG_1974   IMG_1977 IMG_1978 IMG_1990 IMG_1992 IMG_1996 IMG_1998


کد مطلب: 74388

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/gallery/74388/2/رونمائی-نقد-کتاب-اهالی-ادب-گچساران

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1