کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

بیمارستانی مملو از زباله و نخاله+ تصاویر

10 مرداد 1393 ساعت 9:11


بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج این روزها شبیه به یک بیمارستان صحرایی است، این سخن هدایت امیری عضو شورای شهر یاسوج است که با تماس خود با اهالی رسانه از آنها خواست تا گزارشی از وضعیت این روزهای بیمارستان 240 تختخوابی امام سجاد(ع) یاسوج تهیه کنند.
با ورود به بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج به جای فضای سبز مناسب و نشیمن‌های برای همراهان بیمار، با نخاله‌های ساختمانی اعم از گچ، آجر و سیمان و زباله‌های گوناگون روبرو می‌شوی.
همراهان بیماری که در محوطه این مرکز درمانی و آموزشی، گرمای تابستان را برای انتظار و دریافت اطلاعات از وضعیت بیمارشان بدون فضای مناسب و محل‌هایی برای نشستن سرگردان هستند.
سالن انتظار این بیمارستان با 12 صندلی جوابگوی خیل عظیم مراجعه‌کنندگان نیست. از فضای سبز در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به عنوان ابزاری جهت کاهش تنش و استرس در بیماران یاد می‌کنند و از اثرات مثبت انباشته شده در ایجاد فضای سبز در این مراکز درمانی مقالات و تحقیقات زیادی صورت گرفته است. همچنین در زمینه‌ الگوهایی برای طراحی فضای سبز در بیمارستان‌ها به طوری که در روند درمان موثر باشند، نیز نظرات مختلفی از سوی محقیقن و کارشناسان ارائه شده است.
يافته‌هاي مطالعات کارشناسان نشان مي‌دهد؛ اگر فضاي سبز در محوطه بيمارستان ها طبق اصول به كار گرفته شود، داراي مزايايي چون كاهش استرس بيماران، پرسنل و ملاقات‌كنندگان، جلب رضايت بيماران، كاهش افسردگي آنان، افزايش رضايت شغلي پرسنل، كاهش مدت زمان بستري بيماران و ... خواهد بود.

چیزی که در بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج آن را مشاهده نخواهید کرد، فضای سبز ناهمگون و وجود زباله‌های ریخته شده در این بیمارستان و نخاله‌های ساختمانی در واقع برخلاف آن چیزی است که بیان شده است.
ساعت‌های طولانی که همراهان بیمار، ملاقات کنندگان و حتی پرسنل مجبور هستند در محیط‌ بیمارستان‌ امام سجاد(ع) یاسوج حضور داشتند، بر اساس تجربه و تحقیقات میدانی پایگاه اطلاع رسانی کبنانیوز ساعت‌های تنش‌‏زا و خسته‌کننده است.
از سوی دیگر در راهروهای فضای درونی بیمارستان و در بخش‌های متفاوت اعم از بخش نوزادان،  زایشگاه، بخش داخلی و اتاق عمل مصالح ساختمانی به وفور دیده می‌شود.
گرد و خاکی که شاید برای بیماران قلبی و ریوی بسیار خطرناک و ناسازگار باشد، کارگرانی البته بر اساس فرمان پیمانکار در روزهای اخیر فریادهای ناهنجار دریل‌های تخریب خود را بر بیماران و همراهان آنها می‌کوبیدند.
وجود گربه‌ها در محوطه و سوسک در برخی از نقاط داخلی بیمارستان نگران کننده به نظر می‌آید.
البته باید متذکر شد که این تعمیر و بازسازی بر اساس اصول و قوانینی است که در وزارت بهداشت و درمان به تصویب رسیده است.
هدایت امیری عضو شورای شهر یاسوج تعمیر را حرف قانع‌کننده برای وجود مصالح و نخاله‌های ساختمانی در راهروهای بیمارستان ندانست.
امیری با انتقاد از مسئولان مرکزدرمانی و آموزشی امام سجاد(ع) یاسوج، اظهار کرد: گرد و خاک‌هایی که در فضای درونی و راهروهای بیمارستان وجود دارد، فضا را بسیار نامطلوب کرده است و این در خورشأن مردم یاسوج و استان کهگیلویه و بویراحمد نیست.
وقتی که با همراهی عضو شورای اسلامی شهر یاسوج بخش‌های مختلف بیمارستان را سرکشی می‌کردیم، در ورودی بخش داخلی بیمارستان آنقدر بوی سیگار زیاد بود که نخاله‌های ساختمانی در زیر صندلی‌ها و رها شدن ابزار کار در راهروها ذهنمان را برای لحظاتی مشغول نکرد.

امیری با بیان‌انیکه فعالیت عمرانی نمی‌تواند بهانه‌ای برای کثیفی فضای بیمارستان باشد، تصریح کرد: آشغال و زباله‌ها در کنار گرد و خاک و مصالح ساختمانی این بیمارستان را شبیه به اردوگاه درمانی صحرایی کرده است.
وی نیز با انتقاد از عملکرد برخی پرسنل بیمارستان تاکید کرد: در طرح نظام سلامت، نمونه‌گیری خون، انتقال آن به آزمایشگاه، بردن بیمار به محل ارجاع شده از سوی پزشک، تهیه دارو و ... بر عهده پرسنل بیمارستان می‌باشد، ولی متأسفانه برخی از پرسنل از زیر بار این مسئولیت شانه خالی می‌کنند و همراهان بیمار مجبور است بیمارش را با ویلچر خراب و برانکارد در ساختمان بدون آسانسور بالا و پایین کند.
یکی از مسئولان بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج که ناخودآگاه با خبرنگاران و شورای شهر یاسوج روبرو شده به بیان برخی از مشکلات این مرکز درمانی پرداخت و گفت: به اندازه پنج آسانسور پول خرج آسانسور این بیمارستان کردیم، ولی همیشه خراب است و بحث یکی دو روز نیست.
این مسئول اظهار کرد: کمبود نیروی انسانی را از مهمترین مشکل بیمارستان عنوان کرد و افزود: این بیمارستان برای 97 تخت نیرو انسانی دارد در حالی که 240 تخت در این بیمارستان وجود دارد.
وی افزود: بیمارستان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به استان‌های همجوار از کیفیت پایینی برخوردار هستند و توفع زیادی یا در سطح اروپایی نمی‌توان از آنها داشت.
مدیریت صحیح رضا چمن در حوزه سلامت
حجت‌الاسلام بزرگواری در گفت و گو با کبنانیوز اظهار کرد: طرح نظام سلامت در استان کهگیلویه و بویراحمد با مدیریت صحیح رضا چمن به خوبی در حال اجر است.
با این وجود می‌طلبد سایر مدیران حوزه سلامت، بهداشت و درمان در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد به کمک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیایند تا اگر نواقص و مشکلاتی در این حوزه است رفع گردد و رضایت‌مندی مردم بیش از آن شود که در حال حاضر است.
به نظر می‌رسد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد می‌تواند با برخورد با مدیرانی که در کارشان سهل‌انگاری می‌کنند و حتی در جمع آوری و تمیز نگه‌داشتن محوطه بیمارستان و فضای درون بیمارستان ناتوان هستند برخوردهای قانونی نمائید.

bimarstanemamsajad (37)
برای دیدن تصاویر در سایز بزرگتر کلیک کنید

[gallery link="file" ids="57656,57657,57658,57659,57660,57661,57662,57663,57664,57665,57666,57667,57668,57669,57670,57671,57672,57673,57674,57675,57676,57677,57678,57679,57680,57681,57682,57683"]
انتهای پیام/کمایی


کد مطلب: 57637

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/gallery/57637/2/بیمارستانی-مملو-زباله-نخاله-تصاویر

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1