تاریخ انتشار
شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۶
کد مطلب : ۳۰۶۱۴۵

افتتاح بخش آنکولوژی اطفال در بیمارستان یاسوج/ ۶۰ مصدوم حاصل تصادفات ۴۸ ساعت گذشته

۱
۰
کبنا ؛خبرهای بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد
افتتاح بخش آنکولوژی اطفال در بیمارستان شهید رجایی یاسوج+عکس
بخش آنکولوژی اطفال برای اولین بار در استان کهگیلویه و بویر احمد، توسط دکتر ایلامی و با حضور نماینده بویر احمد و دنا در مجلس شورای اسلامی، رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان، سرپرست معاونت درمان و اعضا هیات علمی دانشگاه، افتتاح گردید.
در آیین افتتاح بخش آنکولوژی اطفال بیمارستان شهید رجایی یاسوج، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: کاهش آلام اطفال مبتلا به سرطان از دغدغه‌ها و آرزوهای اینجانب در تمام دوران طبابتم بوده که نمی‌توانم خوشحالی خود را از افتتاح این بخش در استان، پنهان کنم.
اورنگ ایلامی با اشاره به آمار مبتلایان به انواع سرطان در استان، افزود: فارغ از رسالت سازمانی، وظیفه انسانی خود می دانم با تمام وجود در جهت ارتقا سطح آگاهی مردم استان نسبت به این بیماری و پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن و همچنین رفاه حال این طیف از بیماران لحظه ای درنگ نکرده و تمام توان و اختیارات خود را در راستای مرتفع کردن حداکثری مشکلات این حوزه به کار گیرم.
وی، اظهار کرد: تکمیل و تجهیز بخش آنکولوژی، تصویب احداث مرکز جامع خدمات سرطان تیپ ۲، تکمیل و در شرف تجهیز بودن مرکز جامع غربالگری سرطان و همچنین مراحل اولیه احداث مرکز رادیوتراپی (اشعه درمانی) در استان، دستاوردهای بزرگی است که نه تنها کاهش هزینه‌های درمان مبتلایان به سرطان را در پی خواهد داشت، بلکه یک کمک روحی عظیم به این بیماران و همچنین کاهش نگرانی و معضلات خانواده آنان خواهد بود.
ایلامی گریزی به دستاوردهای علمی در خصوص پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان زد و بیان داشت: پیشگیری و نهایتاً تشخیص زود هنگام در همان مراحل اولیه این بیماری، شانس درمان را بالا برده و به نجات کامل یا افزایش طول عمر بیماران کمک بسیار موثری خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، با بیان این مقدمه، گفت: خوشحالیم که مراحل فیزیکی احداث مرکز غربالگری سرطان در استان به پایان رسیده و در آینده نزدیک این مرکز به بهره برداری می‌رسد.
وی با بیان اینکه به لطف خداوند متعال تمامی امکانات و همچنین اعضا هیات علمی، پزشکان متخصص و فوق تخصص در حوزه سرطان در مرکز استان فراهم آمده، تصریح کرد: با پیوست عضو جراح سرطان به تیم سرطان استان که از اعضا هیات علمی همین دانشگاه است، به تکمیل این تیم در استان خوشبین خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، ادامه داد: با تجهیز این مرکز پایش و رصد این بیماری بسیار سهل و در دست رس هم استانی‌ها بوده و اقشار جامعه با مراجعه و انجام آزمایش‌های تشخیصی می‌توانند نگرانی‌های خود از بابت ابتلا به سرطان را رفع و چنانچه مبتلا به نوعی از این بیماری هستند، با تشخیص در مراحل اولیه به درمان به موقع خود کمک کنند.
نماینده مردم بویر احمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نیز با تقدیر از دکتر ایلامی جهت مثمر ثمر بودن تلاش‌ها در ایجاد بخش آنکولوژی، ابراز داشت: افتتاح این بخش به یاد ماندنی‌ترین خاطرات شیرین زندگی اینجانب خواهد بود، چرا که کمک بزرگی به خانوداه های درگیر با بیماری سرطان خواهد کرد و به نوعی عبادت عظیمی است.
غلام محمد زارعی با تاکید و اشاره به خدمات و دستاوردهای روز افزون دانشگاه علوم پزشکی استان، خاطر نشان کرد: از جانب موکلانم از تمامی پزشکان فعال در این حوزه کمال تشکر را داشته و آرزوی توفیق روز افزون رئیس دانشگاه و همچنین شما اساتید مجرب را از خداوند منان آرزومندم.
بعد از اتمام این جلسه که در دفتر رئیس بیمارستان شهید رجایی یاسوج برگزار شد، شرکت کنندگان در مراسم جهت اجرا آیین افتتاح، در بخش تازه تأسیس آنکولوژی اطفال این بیمارستان حاضر شدند.


۶۰ مصدوم حاصل تصادفات ۴۸ ساعت گذشته در کهگیلویه و بویراحمد
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه وبویراحمد، از مصدوم شدن ۶۰ نفر در تصادفات دو روز گذشته در جاده‌های استان خبر داد.
جلال پوران فرد با بیان اینکه در دو روز گذشته ۴۹ فقره تصادف در شهر و محورهای ارتباطی شهرستان‌های استان به وقوع پیوسته است، گفت: در مجموع این تصادفات ۶۰ مصدوم در پی داشت.
وی عنوان کرد: از مجموع تصادفات ۴۸ ساعت گذشته، ۳۲ تصادف شهری و ۱۷ تصادف جاده ای در سطح استان اتفاق افتاده است.
پوران فرد در پایان اذعان کرد: در تصادفات شهری ۳۳ نفر و در تصادفات جاده ای ۲۷ نفر مصدوم شدند که همه این مصدومان توسط اورژانس‌های ۱۱۵ سطح استان پس از ارائه خدمات درمانی و متناسب با نیاز بیمار به بیمارستان انتقال داده شدند.
 
ابتکار جالبی دیگر از دکتر احمدی /نشستی بین بخشی، این بار در دانشگاه علوم پزشکی/ تلاش استاندار برای افزایش هم افزایی دستگاه‌های اجرایی استان+عکس
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در حرکتی ابتکاری و قابل تقدیر با حضور در دانشگاه علوم پزشکی استان به همراه جمعی از مدیران کل نکات مهمی را یادآور شد و از طرف دیگر نشان داد برگ‌های برنده زیادی برای توسعه کهگیلویه و بویراحمد در نظر دارد که به زودی نمایان می‌کند.
ساعت ۱۴ روز چهارشنبه استاندار کهگیلویه و بویراحمد با حضور در دانشگاه علوم پزشکی نشست بررسی چالش‌ها و مشکلات حوزه سلامت استان را آغاز نمود؛ نشستی که مدیران کل مرتبط با حوزه سلامت استان از جمله، تأمین اجتماعی، انتقال خودن، اقتصاد و دارایی، شهرداری یاسوج راه و شهرسازی، خدمات درمانی، بیمه سلامت و کمیته امداد حضوری فعالی در آن داشتند.
افزایش هم افزایی دستگاه‌های اجرایی، هدف اصلی برگزاری نشست
هدف از این نشست ایجاد رابطه تعاملی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی حوزه سلامت استان بود، نشستی که در آن علی رغم اینکه مدیران بی پرده نظرات خود را بیان کردند، اما طرح این مسائل و مشکلات در حضور نماینده عالی دولت و همچنین نماینده بویراحمد و دنا کافی بود تا این ابتکار دکتر احمدی به بار نشسته و به مرور "گفت و گو " و "تفاهم بین بخشی " بتواند جایگزین "اختلاف نظرها " شود.
نمونه بارز این اختلاف نظرها که انرژی زیادی را از استان گرفت و حواشی نه چندان دلچسبی را به بار آورده بود، موضوع اختلاف آبفای شهری و دانشگاه علوم پزشکی در زمینه مالکیت "چم گنجشکی " بود. این اختلاف نظر دامنه دار و البته طولانی را استاندار جدید در همان روزهای اول حضور خود در استان خاتمه داد.
همین نحوه برخوردهای منطقی دکتر احمدی با محیط دانشگاهی و حوزه سلامت کافی بود تا مدیران عالی ارشد سلامت استان بالاخص دکتر ایلامی که نشان داد تلاش دارد در آرامش مشکلات و چالش‌ها را حل کند، حمایت و همراهی بیشتری با این سیاست استاندار جدید نشان دهد.
افزایش تخت‌های بیمارستانی در استان کهگیلویه و بویراحمد
ایلامی در این نشست که میزبانی آن را در دفتر خود عهده دار شد؛ صراحتاً از دستاوردهای دولت‌های یازدهم و دوازدهم در حوزه سلامت دفاع کرد و گفت: با تلاش‌های وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعداد تخت‌های بیمارستانی این استان، هم اکنون به دو برابر افزایش یافته و رقم ۷۰۰ تخت را نشان می‌دهد.
وی، با ارائه پاورپوینتی که مسائل، چالش‌ها و مشکلات درون و برون سازمانی دانشگاه علوم پزشکی را شامل می‌شد، به چند نکته مهم و حائز اهمیت نیز اشاره کرد، از جمله اینکه در حوزه پیشگیری از بیماری‌ها، ۵۵ پروژه اجرا و قریب به اتفاق به بهره برداری رسیده‌اند.
زئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، بخش عمده سخنان خود را به مسائل پیرامون نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی استان اختصاص داد؛ دغدغه ای که این روزها مرتب و مکرر برای رفع آن و چاره اندیشی مسافر تهران می‌شود تا بلکه با تبدیل وضعیت بخشی از نیروی انسانی قراردادی دانشگاه به پیمانی، بار سنگین پرداخت حقوق از محل درامدهای اختصاصی را برداشته و فشار مالی موجود بر حوزه سلامت استان را کمتر کند.
وی بعد از توضیح این مشکلات نکته مهمی دیگری را هم گفت و ابراز داشت: این دانشگاه از بدو تأسیس تا کنون پنج هزار و ۳۰۰ ردیف شغلی داشته که نزدیک به دو هزار و ۳۰۰ شغل بلاتصدی داریم.
اورنگ ایلامی با "چالش بزرگ " خواندن این ارقام و اعداد برای دانشگاه، اذعان نمود: نزدیک به ۷۰ درصد از نیروهای به کار گرفته شده در این جایگاه‌ها از محل درآمد دانشگاه بوده که بصورت قرارداد معین، شرکتی و ضریب کا هستند که بی شک بار مالی به غایت بزرگی بر دوش دانشگاه گذاشته و نتیجه آن چالش‌هایی است که بخشی از آن هویدا شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به مثمر ثمر بودن مذاکرات و پیگیری‌ها طی چند ماه تصدی خود بر این دانشگاه، تصریح کرد: با تنویر افکار مجموعه وزارت خانه نسبت به معضلات ناشی از مباحث نیروی انسانی، توانستیم با لحاظ کردن بیمارستان‌های در احداث، موافقت جذب یک هزار و ۳۰۰ نفر را اخذ کنیم.
وی، گریزی به دیدار هفته اخیر خود و مجمع نمایندگان استان با معاون درمان وزیر بهداشت زد و اظهار داشت: توفیقات زیادی حاصل شده که امروز برخی از مصوبات آن جلسه را دریافت کردم، اختصاص اعتبارات تأیید شده حاکی از قدرت چانه زنی بالای استان دارد.
 
تجهیزات چهارگانه بیمارستان شهید جلیل در یاسوج
وی در ادامه با بیان اینکه خبرهای خوشی را هم اعلام کنیم؛ عنوان نمود: امروز (چهارشنبه) اولین محموله از تجهیزات چهارگانه بیمارستان شهید جلیل در یاسوج تحویل و در بیمارستان مستقر شد و این اولین دستاوردهای حضور معاون درمان وزارت بهداشت در استان و همچنین تشکیل جلسه در تهران است.
ایلامی، بعد از بیان سایر چالش‌های درون دانشگاهی بخش دوم صحبت‌های خود را به موضوع "انتظارات و شرایط بین بخشی " اختصاص داد و انتظارات و ظرفیت‌های همکاری با تأمین اجتماعی، شهرداری یاسوج، سازمان مسکن و شهرسازی و همچنین کمیته امداد امام خمینی (ره) را تشریح نمود.
 
چالش بزرگ بر سر راه ارائه خدمت مطلوب، حل مناقشات بین بخشی است
در ادامه این نشست، نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نیز با تشکر از دکتر ایلامی در خصوص اشراف کامل به نیازهای مردم استان در حوزه سلامت و پیگیری‌های مجدانه وی، گفت: ابتکار تشکیل این چنین نشستی چیزی بود که از دکتر احمدی و دکتر ایلامی انتظار می‌رفت و تشخیص این موضوع که چالش بزرگ بر سر راه ارائه خدمت مطلوب، حل مناقشات بین بخشی است، نشان از درک عمیق آن‌ها و اشراف کامل به اولویت‌های توسعه ای استان دارد.
غلام محمد زارعی؛ اصرار استاندار بر حضور در این جلسه را نشان از عزم راسخ دکتر احمدی در حل مشکلات پیش رو دانسته و افزود: مأموریت نهایی تمامی دستگاه‌ها، رسیدن به نقطه مطلوب در خدمت رسانی به هم استانی‌هاست که تعامل بین بخشی پیش فرض تمامی موفقیت‌ها است.
زارعی به نقش حیاتی بیمارستان شهید جلیل یاسوج و همچنین کلینیک درمانی یاسوج اشاره و بیان داشت: افتتاح بیمارستان شهید جلیل نه تنها حجم بالایی از نیازهای مردم استان در حوزه درمان را مرتفع، بلکه اشتغال زایی، کاهش تردد به استان‌های همجوار، کاهش هزینه‌های درمانی مردم استان و امنیت اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
 
مدیران با حداکثر توان و تعامل، از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند
نماینده مردم بویر احمد و دنا در مجلس شورای اسلامی با ذکر دستاوردهای حوزه سلامت در استان، نظیر افتتاح بخش آنکولوژی، مقدمات ساخت مرکز رادیوتراپی و دیگر دستاوردها طی مدت تصدی دکتر ایلامی، ابراز داشت: امروز خدمت رسانی به مردم موضوع اصلی است و با پیش رو بودن اتفاقات خجسته نظیر تکمیل و تجهیز بیمارستان شهید جلیل، کلینیک درمانی یاسوج، مرکز درمانی بیماری‌های خاص در استان و کلنگ زنی بخش رادیوتراپی در دهه مبارک فجر، از مدیران که نخبه‌های جامعه به شمار می‌روند انتظار دارم با حداکثر توان و تعامل، از ظرفیت‌های موجود کمال بهره را ببرند.
 
تاکید بر تقویت حوزه سلامت استان/ نظام در ترقی ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با احدی تعارف ندارد
علی محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد که به نظر می‌رسید از فضای جلسه تعاملی که ریاست آن را عهده دار بود، رضایت دارد، ماهیت این جلسه را وظیفه ملی مدیران خواند و اظهار داشت: خدمات علوم پزشکی در حوزه درمان و پیشگیری سیاست نظام جمهوری اسلامی ایران است و نظام در ترقی ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با احدی تعارف ندارد.
وی چالش‌های مطرح شده در نشست را، از اولویت‌های دولت تدبیر و امید دانسته و تأخیر ناپذیر بودن خدمات سلامت جامعه را یک اصل بر شمرد و گوشزد کرد: آنچه دکتر ایلامی مطرح کرد به رفع تأخیر در ارائه خدمت رسانی به اقشار مختلف جامعه خواهد انجامید و حساسیت در این حوزه یک عبادت است و خلاف آن خیانت نابخشودنی خواهد بود.
استاندار در ادامه اظهار داشت: تعصب، غیرت و تخصص مدیران عناصری هستند که خود را در قالب حمایت از بهره وری از سرمایه‌ها، ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود نشان می‌دهند.
احمدی با مخاطب قرار دادن مدیران کل حاضر در جلسه و اشاره به یادداشت برداری تمامی وعده‌های اعلام شده مدیران در این جلسه توسط مدیرکل جوان حوزه استاندار، تصریح کرد: استان مال شماست و شخصاً پیگیر تمامی مسائل مطرح شده در این جلسه خواهم بود.
استاندار در پایان با تشکر از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، با مخاطب قرار دادن مدیران استانی گفت: توقع دارم مسائل مطرح شده در این نشست با تعامل حل شده و دیگر شاهد مطرح شدن هیچ یک از موارد فوق در جلسات آتی نباشیم.


کمیته استانی برنامه پویش ملی مبارزه با سرطان در یاسوج برگزار شد+عکس/راه اندازی اولین مرکز جامع غربالگری سرطان در استان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، از راه اندازی اولین مرکز جامع غربالگری سرطان در آینده نزدیک در استان خبر داد.
اورنگ ایلامی در کمیته استانی برنامه پویش ملی مبارزه با سرطان، با اشاره به پیشرفت ۹۸ درصدی این مرکز اظهار داشت: با راه اندازی مرکز جامع غربالگری سرطان با تعرفه بسیار پایین، حدود یک و ۲ دهم تا یک و ۳ دهم بیماری‌های سرطان با غربالگری‌های زود هنگام قابل پیشگیری و درمان است که این خود نقش مهمی در کاهش مرگ و میر ناشی از این سرطان‌ها را در پی دارد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه طبق آمارهای ثبت شده، سرطان‌ها جزء چهار عامل مرگ و میر در استان هستند، تصریح کرد: سرطان پوست و معده در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌ترین سرطان‌ها در کهگیلویه و بویراحمد است.
ایلامی، مصرف فست فود، کباب‌های سوخته شده و پرنمک، رژیم غذایی نامناسب و کم تحرکی را از عمده دلایل این بیماری‌ها عنوان کرد.
سرپرست معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز، هدف کلی پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر را با اولویت سرطان‌های شایع در استان عنوان کرد و راهکارهای لازم جهت تشخیص زود هنگام این بیماری را ضروری دانست.
ابراهیم نعیمی بیان داشت: هدف کلی پویش ملی مبارزه با سرطان، کاهش بروز مرگ و میر ناشی از این بیماری و بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان با شعار سرطان با خود مرافبتی و امید قابل پیشگیری و درمان، است.
کارشناس برنامه سرطان مرکز بهداشت استان، در ادامه این کمیته اذعان کرد: انتظار می‌رود کلیه دست اندرکاران این برنامه اعم از درون بخشی و برون بخشی حوزه سلامت گام‌های اساسی تری در راستای مداخلات پیشگیری و کنترل بیماری سرطان بردارند.
بهمن رشیدپور خاطرنشان کرد: ضمن تعهد به رسالت سازمانی خود برنامه‌های کاربردی موجود نیز در راستای سند استانی بیماری‌های غیر واگیر ارزیابی و مدیریت شوند.
بر پایه این گزارش: در ادامه این کمیته با هم اندیشی حاضرین مصوباتی جهت هر کدام از ادارات و معاونت‌های دانشگاه به تصویب رسید تا در هفته اول (۱ تا ۷) بهمن ماه سالجاری در قالب برنامه پویش ملی سرطان برگزار گردد.
کمیته استانی پویش ملی مبارزه با سرطان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، مدیران ادارت مرتبط در برنامه، معاونین دانشگاه و کارشناسان معاونت بهداشتی در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

کارگاه آموزشی اورژانس هوایی و ایمنی پرواز در گچساران برگزار شد
مسئول اورزانس ۱۱۵ شهرستان گچساران، از برگزاری کارگاه آموزشی اورزانس هوایی و ایمنی پرواز در این شهرستان خبر داد.
مرتضی گندمکار اظهار داشت: کارگاه آموزشی اورزانس هوایی و ایمنی پرواز برای گروه هدف تکنیسین‌ها، کارشناسان فوریت‌های پزشکی بیمارستان شهید رجایی، بی بی حکیمه (س) و صنعت نفت گچساران برگزار شد.
وی، افزود: با توجه به راه اندازی اورزانس هوایی گچساران، لزوم یادآوری آموزش‌هایی در خصوص اورژانس هوایی، بمنظور افزایش سطح آگاهی پرسنل مرتبط ضروری بنظر می‌رسید.
پایگاه اورژانس هوایی گچساران اردیبهشت سال ۹۶ افتتاح و تاکنون بالغ بر ۵۰ مأموریت هوایی انجام داده است.

امداد رسانی بالگرد اورژانس هوایی یاسوج به بیمار ۵۹ ساله لودابی
رئس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از امدادرسانی بالگرد اورژانس هوایی یاسوج به بیمار ۵۹ سالهٔ لودابی که دچار سکته مغزی شده بود خبر داد.
جلال پوران فرد با بیان اینکه این امداد رسانی روز پنجشنبه (۱۴ دی ماه) سالجاری صورت گرفت، گفت: یک بیمار که دچار سکته مغزی شده بود توسط بالگرد هوایی اورژانس یاسوج، به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج انتقال یافت.
وی، عنوان کرد: در پی اعلام این خبر به مرکز پیام بلافاصله نزدیک‌ترین اکیپ اورژانس ۱۱۵ را به محل اعزام کردند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی، افزود: اکیپ اعزامی بعد از اقدامات اولیه درمانی و انتقال بیمار به درمانگاه لوداب و با تشخیص مرحله اول سکته مغزی بلافاصله جهت تلف نشدن وقت درخواست بالگرد اورژانس هوایی شد.
پوران فرد تصریح کرد: با توجه به اینکه بیمارانی که در مرحله اول دچار سکته مغزی می‌شوند، باید درمان دارویی آن‌ها در ۳ ساعت اول شروع شود، بلافاصله بالگرد به محل اعزام و بیمار را به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج انتقال دادند.
 
بازدید سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از مرکز خدمات جامع سلامت سرفاریاب
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام به همراه تیم مدیریتی این شبکه از مرکز خدمات جامع سلامت سرفاریاب و خانه‌های بهداشت تحت پوشش این مرکز بازدید کردند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام به همراه گروه‌های کارشناسی ستاد این شبکه در ادامه بازدیدهای مدیریتی خود از مراکز خدمات جامعه سلامت شهری و روستایی سطح شهرستان چرام، با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت سرفاریاب و خانه‌های بهداشت تحت پوشش این مرکز از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات سلامت به مردم منطقه قرار گرفتند.
علی جعفری فر، هدف از این بازدیدها را ارزیابی شاخص‌های تخصصی و نحوه ارائه بسته‌های مختلف سلامت، عنوان و اظهار داشت: در این بازدیدها تلاش می‌شود با مشارکت جدی پرسنل و واحدهای ستادی شبکه نسبت به ارتقاء سطح ارائه خدمات سلامت گام‌های موثرتری برداشته شود.

نشست هماهنگی برنامه‌های بسیج ملی تغذیه در دهدشت برگزار شد
نشست هماهنگی اجرای برنامه‌های بسیج ملی تغذیه، ویژه شهرستان کهگیلویه با حضور مسئولین واحدهای ستادی در این شهرستان برگزار شد.
معاون امور بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه ۱۵ لغایت ۳۰ دی ماه با عنوان بسیج ملی تغذیه و با شعار "چاقی یا سلامتی، انتخاب باشماست " نامگذاری شده است، گفت: تغذیه سالم نیازمند برنامه ریزی و هدف گذاری برای مصرف گروه‌های مختلف غذایی است.
جلال الدین آبروان تصریح کرد: یک رژیم غذایی متعادل یعنی " استفاده از حداقل تعداد واحدهای مورد نیاز از هر واحد غذایی " تضمین کننده دریافت مواد مغذی مورد نیاز است.
وی ادامه داد: اولین و مهم‌ترین گام برای کاهش وزن اصلاح شیوه زندگی است لذا پیروی از یک رژیم غذایی مناسب، تغییر عادات غذایی نادرست و فعالیت بدنی منظم از مهم‌ترین راه‌های مبارزه با اضافه وزن و چاقی است.
وی ابراز داشت: افراد باید روزانه سه وعده غذایی اصلی و دو میان وعده را در برنامه غذایی خود داشته و از آن‌ها به موقع استفاده کنند.
آبروان در ادامه بیان داشت: اضافه وزن، چاقی، افزایش کلسترول خون، دیابت و پرفشاری خون از عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی هستند که با تغییر شیوه زندگی، قابل کنترل و درمان خواهد بود.
در این جلسه ضمن بحث و بررسی در خصوص اهمیت موضوع بسیج ملی تغذیه، مصوب شد برنامه‌هایی از قبیل جشنواره آشپزی با محوریت غذاهای بومی و محلی، آموزش عمومی مردم توسط مراکز و خانه‌های بهداشت، آموزش کارکنان ادارات مختلف در راستای شعار مربوطه، توزیع پوستر و پمفلت های آموزشی، نصب بنر در میادین اصلی شهر دهدشت و حضور کارشناسان تغذیه ستادی و مراکز بهداشتی در سطح مدارس شهری و روستایی جهت تبیین اهمیت موضوع در این هفته اجرا شود.

سفر یک روزه رئیس اداره سلامت میانسالان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به یاسوج/ سبک زندگی سالم، مهم‌ترین اولویت کاری برنامه سلامت نوین میانسالان
رئیس اداره سلامت میانسالان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف بازرسی و ارزیابی نحوه عملکرد ارائه خدمات به میانسالان و سالمندان به یاسوج سفر کرد.
مطهره علامه، نیمی از جمعیت کشور را گروه سنی بالای ۶۰ سال عنوان کرد و افزود: یکی از اهداف حوزه میانسالان وزارت بهداشت ارائه خدمات مطلوب و افزایش امید به زندگی در بین گروه‌های سنی ۳۰ تا ۷۰ سال است.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش شیوع بیماری‌هایی چون انواع سرطان‌ها در بین زنان میانسال و سالمند، لازم است ارائه خدمات مامایی در این گروه‌های سنی پررنگ تر و مطلوب تر شود.
رئیس اداره سلامت میانسالان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابراز داشت: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کاری معاونت بهداشتی حساس سازی تیم‌های بهداشتی _درمانی جهت ارائه خدمات مطلوب به مراجعه کنندگان به ویژه گروه سنی ۳۰ تا ۷۰ سال است.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، نیز تصریح کرد: برنامه سلامت نوین در سال گذشته در استان شروع و آموزش بهورزان به صورت تیمی در این مدت در حال انجام است.
ابراهیم نعیمی اظهار داشت: برنامه ارائه خدمات میانسالان در ارزیابی اولیه فشار خون، دیابت، روش مناسب آموزش تغذیه سالم و نهادینه شدن ورزش در جامعه در اولویت کاری برنامه سلامت نوین میانسالان و سالمندان است.
وی سبک زندگی سالم در گروه‌های سنی میانسالان و سالمندان را از مهم‌ترین اولویت این برنامه دانست و خاطرنشان کرد: کاهش مرگ میر و افزایش کیفیت زندگی از اهداف بلند مدت و نیز ارتقای شیوه زندگی، پیشگیری و تشخیص زود هنگام عوامل خطر و نیز بیماری‌ها از جمله اهداف کوتاه مدت این برنامه است.
رئیس اداره سلامت میانسالان وزارت بهداشت کشور در سفر یک روزه خود به یاسوج به همراه سرپرست معاونت بهداشتی استان، مدیر سلامت خانواده معاونت بهداشتی و جمعی از کارشناسان این معاونت از پایگاه‌های ارائه خدمات سلامت شهر یاسوج بازدید کرد.

دوره آموزشی اطفاء حریق در ستاد شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه برگزار شد
معاون امور بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت: دوره آموزشی تئوری و عملی اطفاء حریق برای پرسنل ستاد شبکه بهداشت ودرمان این شهرستان برگزار شد.
جلال الدین آبروان با بیان اینکه مهم‌ترین شیوه برای پیشگیری حوادث ارائه برنامه‌های آموزشی است، اظهار داشت: بالا بردن سطح آموزشی کارکنان در مواقع خاص بیشترین نقش را در زمینه مدیریت بحران ایفاء می‌کند.
وی تصریح کرد: در همین راستا دوره آموزشی اطفاء حریق با هدف ارتقاء سطح آگاهی کارکنان و آشنایی با پدیده آتش سوزی، راهکارهای مقابله با حریق و اطفای آن توسط واحد مدیریت و کاهش خطر بلایا شبکه، برای پرسنل ستادی برگزار شد.
آبروان تاکید کرد: در صورت استفاده صحیح از ادوات، تجهیزات آتش نشانی و آموزش و تمرین واقعی کافی و مداوم می‌توان خسارات و تلفات ناشی از حریق‌های غیر قابل پیش بینی را به حداقل ممکن کاهش داد.

نشست هم اندیشی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده با کارکنان بخش درمان برگزار شد
نشست هم اندیشی و هماهنگی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده با کارکنان بخش درمان مراکز و پرسنل فوریت‌های پزشکی شهرستان برگزار گردید.
امراله خانی کار، صداقت، خلاقیت، نظم، وظیفه شناسی و قانون مداری را از ابزارهای اولیه و اساسی خدمت عنوان و اظهار کرد: همه ما باید در جهت ایجاد وحدت و همدلی در محیط کار و همچنین انجام وظایف به بهترین نحو ممکن اقدام کنیم.
وی همچنین به ارائه مطالبی در مورد رعایت سلسله مراتب اداری، تکریم ارباب رجوع، حفظ اموال و تجهیزات سرمایه ای و مصرفی، اهمیت ثبت خدمات در سامانه سیب برای کارکنان بخش درمان پرداخت.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده، برقراری تعاملات مؤثر و بهره مندی از افکار گروهی و تبادل نقطه نظرات را از اهداف این جلسه برشمرد و تصریح کرد: مشارکت دادن کارکنان در اخذ تصمیمات اداری در افزایش انگیزش و ارتقاء وضعیت موجود مثمر ثمر خواهد بود.
بر پایه این خبر؛ در ادامه این نشست، کارکنان ضمن بیان دیدگاه‌های خود پیرامون مسائل کاری، پاسخ‌های لازم زا از سوی مدیر شبکه بهداشت درمان لنده دریافت کردند.

کارگاه آموزشی دستورالعمل پیشرفته ۳ ویژه پرسنل اداره منابع انسانی و کارگزینی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و شهرستان‌ها برگزار شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی از برگزاری کارگاه آموزشی دستورالعمل پیشرفته ۳، ویژه پرسنل اداره منابع انسانی و کارگزینی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و شهرستان‌ها خبر داد.
علی آبشنگ، اظهار داشت: منابع انسانی با ارزش‌ترین سرمایه یک سازمان است که برای پیشبرد اهداف و برنامه‌های یک سازمان باید آموزش‌های لازم را فراگیرند.
وی افزود: در همین راستا و با حضور مدیر توسعه منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و تمامی پرسنل کارگزینی دانشگاه کارگاه دو روزه ای در سالن همایش‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی برگزار گردید.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان بهمئی، خاطر نشان کرد: در این کارگاه آخرین دستورالعمل‌ها و نرم افزارهای آموزشی و دستور العمل پیشرفته ۳ برای حاضرین آموزش داده شد.

کارگاه شهرستانی تربیت مربی آموزش پیشگیری، کنترل و درمان هپاتیت در دنا برگزار شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان دنا از برگزاری کارگاه شهرستانی تربیت مربی آموزش پیشگیری، کنترل، آموزش و ارتقاء سلامت درمان هپاتیت به روش مدل جامع سیستماتیک (shep mode) در این شهرستان خبر داد.
غلام حسن آراسته گفت: کارگــــــاه آموزش پیشگیری، کنترل و درمان هپاتیت به روش مدل جامع سیستماتیک به همت واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این شبکه برای کارشناسان بهداشتی مراکز درمانی شهرستان دنا برگزار شد.
وی افزود: شیوع بیماری هپاتیت در این شهرستان که از راه‌های مختلفی قابل انتقال است، باید کنترل شود، بنابراین آموزش هدف اصلی یرگزاری این کارگاه است.
بر پایه این خبر؛ در این کارگاه فاطمه نجفی؛ کارشناس بیماری‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا نیز آموزش‌های لازم در خصوص بیماری هپاتیت و انواع آن، علائم بیماری، عوارض ناشی از بیماری، توجه به آرایشگاه‌های غیر بهداشتی و دندانسازان تجربی در آموزش‌ها به عموم مردم به عنوان مکان‌های پرخطر، موارد حاد، مزمن و ناقل در بیماری، برنامه جهانی کنترل هپاتیت کبد و نقش آن مطالب جامع و مفیدی را ارائه کردند.

کارگاه روند اقدامات قانونی از سامانه جامع بازرسی و قانون ماده ۱۳ برگزار شد
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا از برگزاری کارگاه روند اقدامات قانونی از سامانه جامع بازرسی و قانون ماده ۱۳ جهت کاردان‌ها و کارشناسان بهداشت محیطی مراکز بهداشتی در محل شبکه بهداشت و درمان این شهرستان خبر داد.
غلام حسن آراسته افزود: این کارگاه که به همت واحد بهداشت محیط این شبکه برگزار شد بدون شک گام بزرگی در جهت برطرف کردن مشکلات بهداشتی مراکز تهیه و توزیع این شهرستان خواهد بود.
وی ارزیابی و برطرف نمودن مشکلات بهداشتی مراکز تهیه و توزیع و همچنین روند اجرایی قوانین بهداشت محیط به ویژه قانون ماده ۱۳ که طی سال اخیر دستخوش تغیراتی گشته است را از جمله اهداف این کارگاه دانست و عنوان کرد: تمامی بازرسی‌ها و صدور اخطاریه‌ها باید از طریق سامانه جامع بازرسی صورت گیرد.
نام شما

آدرس ايميل شما

همکار
Iran, Islamic Republic of
بابت مرکز سرطان دستشون درد نکنه
اما شرط انصاف این بود که می گفتند بالای ۸۰ درصد کار این مزکز سرطان مربوط به دوره قبلی مدیریت علوم پزشکی استان و معاون قبلی درمان دانشگاه بوده است از تصویب مرکز تا جذب اعتبار احداث و حتی جذب دکتر اعتمادی قوق تخصص هماتولوژی- انکولوژی اطفال در سال ۱۳۹۳ بود در اون دوره بیشتر این کارها انجام شده و حالا کم کم تکمیل شده.
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
1