تاریخ انتشار
جمعه ۱۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۳
کد مطلب : ۲۹۸۰۵۶

ویژه برنامه روز دانشجو برگزار شد/ استاندار: لزوم بهره‌گیری از نیروهای جوان و توان داخلی (+تصاویر)

۲
۰
کبنا ؛ویژه برنامه ۱۶ آذر روز دانشجو به همت انجمن هم اندیشی فرهیختگان دانشجویان استان فارس و کهگیلویه و بویر احمد مقیم تهران و آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی و احمدی استاندار در دانشگاه پیام نور تهران برگزار شد.
احمدی استاندار کهگیلویه و بویر احمد ضمن تبریک اعیاد از دعوت انجمن فرهیختگان و دانشجویان قدردانی و پس از اجتماع صحبت‌های تنی چند از دانشجویان سخنانی را در مورد مشکلات و موانع پیشرفت استان ایراد کردند.
این مقام اجرایی ارشد استان خاطر نشان کرد: تا الان ما فکر می‌کردیم این استان به لحاظ منابع طبیعی و خدادادی غنی بوده ولی در این نشست فهمیدیم که این استان از نظر نیروی انسانی هم خیلی غنی هست؛ و در ادامه خواستار ایجاد ارتباط بیشتر دانشجویان شدند واز برنامه‌ها و طرح‌هایی که برای پیشرفت استان قابلیت اجرایی داشته باشد استفاده خواهم کرد؛ و انجمن برای هم اندیشی بیشتر هم استانی‌ها و برون رفت از مشکلات و نارسائی‌ها و نیل به وضعیت مطلوب در تلاش باشند.
وی اعلام آمادگی خویش را مبنی بر حضور در نشست‌های آینده انجمن را اعلام کرد.
حضرت آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی در حاشیه همایش ضمن تشکر از دست اندر کاران، از دور هم جمع شدن فرهیختگان اظهار خوشحالی کرد و گفت:  اجتماع شما رو می‌پسندم و با اشتیاق در جمع شما حضور پیدا می‌کنم و برای برنامه بعد بیلان کار و عملکرد انجمن خصوصاً خدمات اجتماعی در حوزه‌های بخش سلامت انجمن رو در قالب بروشور تهیه و گزارش دهید.
حامد جمالی دانشجوی ارشد مکانیک دانشگاه شیراز بعنوان دبیر اجرائی همایش ضمن خیر مقدم خدمت دانشجویان و مسئولین حاضر در نشست، گزارشی از وضعیت ومزیت کانون فرهیختگان استان کهگیلویه و بویراحمد و چگونگی انتخاب تجلیل شوندگان پرداخت و دعوت از جوانان و دانشجویان برای همکاری و هم افزایی برای شکوفایی استعداد و توانایی انها و همچنین پیشرفت و توسعه استان بدون در نظر گرفتن مسائل قومی و جناحی را بعنوان اولویت انجمن بیان کرد.
در ادامه محمد حسین حدادیان مداح کشوری بمناسبت میلاد پیامبر اعظم و امام صادق علیهم السلام به مدح و منقبت و مولودی پرداخت.
مجری برنامه حکیم ارزیده دانشجوی پلیمر دانشگاه تهران از فعالان دانشجویی از دانشجویان جهت ارائه آراء و نقطه نظراتشون در حضور آیت الله ملک حسینی و استاندار ودیگر مقامات ملی و استانی دعوت کرد.
سید حسین دانشی کارشناسی ارشد شیمی و از فعالان بخش پایشگاه و پترو شیمی ضمن تبیین فضای کسب و کار و بیان فرصت‌های سرمایه گذاری وسیاست های اشتغالزایی و محدودیت‌های پیش روی جمعیت جویای کار در استان راهکارهای پیشنهادی خود را به شرح ذیل عنوان کرد: تمرکز بر توسعه فردی و آماده سازی نیروی فعال جامعه. پیشنهاد مشخص در این زمینه تأسیس مدرسه کسب و کار (Business School) با مالکیت استانداری و یا مالکیت بخش خصوصی و نظارت استانداری است. پر واضح است که پویایی و بروز رسانی محتوا و فعالیت این مجموعه و جلوگیری از روزمرگی و تبدیل شدن به یک بنگاه اقتصادی ضمانت کارآمدی این پیشنهاد است.
آموزش و توسعه فضای کسب کار در بستر وب-تجارت الکترونیک (E Commerce). از مزایای این قسم کسب و کار می‌توان به کاهش محدودیت بازار هدف، کاهش هزینه‌های فیزیکی مورد نیاز و کاهش هزینه‌های حمل و نقل، قابلیت سفارشی سازی محصولات با توجه به ذائقه مشتری، گسترش عمق و سرعت تبلیغات اشاره کرد.
صنعت نفت و گاز استان از صنایع پیشرو در تولید منابع هیدروکربوری است اما در حوزه صنایع پاییین دستی و میان دستی سهم استان در حال حاضر نزدیک به صفر است. البته واحدهای پتروشیمی گچساران، دهدشت و یاسوج در دستور کار قرار دارند که عمدتاً در فرآیند تأمین مالی گرفتار هستند. صنعت پالایش در استان نادیده گرفته شده که این مهم علاوه بر تحمیل هزینه فرصت در اشتغالزایی عملاً زنجیره ارزش تولید مشتقات نفتی و نهایتاً هزینه تمام شده خوراک ورودی به پتروشیمی‌ها را افزایش می‌دهد (بخشی از نفت و گاز خام تولیدی به واحدهای پالایشی استان‌های مجاور ارسال و پس از فرآورش مجدداً بعنوان خوراک پتروشیمی وارد استان می‌شوند که این فرایند هزینه تمام شده خوراک را بالا می‌برد). راهبرد پیشنهادی با تکیه بر دیپلماسی قوی و استفاده از ظرفیت متخصصان فنی و حوزه تأمین مالی و عزم جزم مسئولین استان در ایجاد منطقه ویژه اقتصادی انرژی است.
بهزاد کاظمی فعال مدنی و سیاسی در ادامه گفت: من یک بویراحمدی سردسیری ساکن در گرمسیر جزء حوزه تقسیمات کشوری گچساران هستم و چقدر حرف شاعر بزرگ معاصر زنده یاد احمد شاملو در اجلاس شاعران جهان (اینترلیت) در آلمان برایم آشناست، آنگاه که می‌گفت من یک ترک لر کرد عرب فارس بلوچم من یک ایرانی‌ام حتماً من یک سفید سیاه زرد سرخ هستم، یک آفریقایی آمریکایی اروپایی آسیایی من درد مشترکم مرا فریاد کن. استاندار درد مشترک امروز میهن ما بطور عام و استان محروم ما در کنار استان‌های محروم ایلام و سیستان و بلوچستان عدم توسعه است و شما خود بعنوان یک مدیر حوزه برنامه و بودجه بهتر از هرکسی می دانید که بزرگ‌ترین ابزار تحقق توسعه نیروی انسانی است پس قدر این گستره نیروی انسانی متخصص استان را بدانید.
فیروز داوودی نویسنده کتاب اقتصاد مقاومتی: از نظریه تا عمل در راستای فرامین رهبر معظم انقلاب، نسبت به تشریح ایده‌های کتاب مذکور پرداخته است. دراین کتاب مدل اقتصاد مقاومتی Fderm که از شش شاخص اصلی اقتصاد (رهبری و مدیریت، کاهش وابستگی‌ها، اصلاح ساختارها، توسعه زیر شاخت ها، مردم محوری و ارتباطات و تعاملات جهانی) تشکیل و با شش قسمت اصلی بدن انسان مقایسه و به عنوان راهکار پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در کشور مطرح کرده است. اقتصاد مقاومتی با ارائه این راهکارها برای ساخت فرصت‌ها از تهدیدهاست، اقتصاد مقاومتی از دو واژه اقتصاد و مقاومت که دو علمی و پویاست تشکیل شده که با قرار دادن مقاومت کنار اقتصاد نسبت به استحکام درونی اقتصاد کشور و رسیدن به اقتدار کامل خواهد رسید. در این کتاب باتوجه به ظرفیت هر استان کشور به نقش آحاد جامعه از جمله مردم، کشاورزان، عشایر، روستائیان، کارگران و مساجد پرداخته شده است.
مجتبی فروزان دانشجوی ی مکانیک و فعال دانشجویی دبیر سابق تشکل‌های دانشگاه تهران؛ خواستار استفاده از نیروهای علمی و نخبه استان شدند. ایشان افزودن که باید به نیروهای علمی استان باید به دور از مسائل قومی و قبیله ای، برای پیشرفت استان استفاده کرد.
سید حسین کشاورز دانشجوی عمران عضو انجمن ژئوتکنیک ایران: ضمن تبریک ۱۶ آذر، روز دانشجو و تعریف نقش و جایگاه دانشجو و فارغ التحصیلان در سیستم اجرایی کشور؛ و همینطور با اشاره به سیستم آموزش عالی و مشکلات آن‌ها، به مهم‌ترین این مشکلات یعنی صدور مدارک تحصیلی فاقد کارایی لازم، عدم اعتماد بازارکار به فارغ التحصیلان و کپی برداری و فروش مقالات و پایانامه های تحصیلی پرداخت.
ایشان در پایان با بویراحمد و درخواست از استاندار جهت کناره گیری از این فضای پرحاشیه وبکارگیری نیروهای جوان برای به پایان رساندن طرح و برنامه‌های خود پرداخت؛ و درآخر یاد و خاطره استاد گرانقدر زنده یاد بهمن بیگی را گرامیداشت.
محمد معینی نژاد دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی به جهت ذیق وقت با زبان شعر به معرفی خود و استان پرداخت؛
 
پشت کوهم پشت کوهی نیستم
دل گواهی می‌دهد من کیستم
هم جسور و شاکی‌ام هم سر به زیر
ساکن هم سرحدم هم گرمسیر
با کمال احترام و سروری
حرف دارم با سران کشوری
ما عشایر عاشقان سینه چاک
وارثان سرزمین آب و خاک
منتظر باهر نشست هسته ای
ما جدا از حزب و باند دسته ای
این وطن ناموس ما هم بود و هست
جان فدا کردیم یک جا پا ودست
ما مگر در مملکت بیگانه‌ایم
اینچنین بدبخت و بی کاشانه‌ایم؟
پول نفت و گاز و معدن‌ها کجاست؟
واقعاً این زندگی بر ما رواست؟
خون شهری هامگر رنگین تر است؟
پس چرا اقبالشان ازما سراست؟
ما عشایر اهل ایران نیستیم؟
هموطن هم نه مسلمان نیستیم؟
بگذریم این دل پر از درد و غم است
پشت ایل از نامساوی‌ها خم است...
نه عزیزان، نه سیاسی نیستم
با چپ و راست همکلاسی نیستم
آرزوی ما همه ابادی است
حاجت ما شادیِ آبادی است
 
سرکار خانم الهه دانشور دانشجوی ی صنایع نساجی دانشگاه امیر کبیر: استان کوچک ما علی رغم وجود پتانسیل‌های فراوان انسانی، طبیعی و خدادادی همچنان به عنوان استان محروم شناخته می‌شود. اگر بخواهیم به موانعی بپردازیم که در مسیر تعالی استان قرار دارد، می‌بایستی قبل از توجه به موانع به علت موانع بپردازیم. من یکی از مهم‌ترین علل موانع تعالی را عدم وجود اعتماد می دانم: اعتماد به خود و اعتماد به جامعه!
 
سجاد سعید نژاد فارغ التحصیل علامه طباطبائی شاعر ملی رباعی سرای هم استانی اشعاری را سرودند که با شرح زیر است ‌
 
هم با عطشِ عطرِ تنش می‌آید
هم با هوس پیرهنش می‌آید
باور بکنید هر گلی خار نداشت
صد دست برای چیدنش می‌آید
از لطفِ بهار است خزان را دیدن
در محضر عشق ناگهان را دیدن
ای حضرت خورشید چه لطفی دارد
با چشم تو یک بار جهان را دیدن
بی تاب شدیم و از نفس افتادیم
در دامِ هزار خار و خس افتادیم
عمری به هوای دانهٔ خوشبختی
هی بال زدیم و در قفس افتادیم
 
سلیمانی برگزیده جشنواره شعر امام رضا در اقوام ایرانی در این نشت حضور داشتند و اشعاری را سرودند.
 
هشت سالی است حال من خوب است
عاشق صحن و گنبدی شده‌ام
فکر و ذکرم شده است پابوسش
هشت سالی است مشهدی شده‌ام! ابتدا حال قصه‌ام بد بود
هر دوای جوابم کرد
تا مرا جاده سوی مشهد برد
برد و مهمان آفتابم کرد
ماه شد قهرمان قصه من
موج در موج، قصه زیبا شد
حال مردابی دلم خط خورد
رود شد، رفت و رفت، دریا شد
عهد کردیم بعد از آن در صحن
تا ابد زیر این عَلَم باشیم
پدرم نذر کرد ما هر سال
شب میلاد، در حرم باشیم
پدرم چشمه زلالی بود
پاک، شاداب، با صفا، بی غش
روی دوشش شکوفه و سبزه
نبض سبز بهار در دستش!
رفت یکروز با رفیقانش
جای دوری به جنگ بدخوها
تا نترسند چشم‌ها از شب
تا نلرزند بچه آهوها!
شب میلاد حضرت نور است
همه جا غرق شور و خوشحالی است
پدر اما نیامده با ما
چقدر جای مهر او خالی است
خواستم از پدر گلایه کنم
حرف روی زبانم اما ماند
مادر از چشمهای غمگینم
«نذر بابا چه می‌شود؟!» را خواند
 
در ادامه سید فرزاد نجات نیا دبیر انجمن هم اندیشی فرهیختگان دوازدهمین نشست فرهیختگان را در شیراز اعلام کرد: از دوازده نفر از فرهیختگانی که توسط کمیته تجلیل دانشجویی انتخاب شده بودند، لوح سپاس و تندیس اعطاء شد.
نام شما

آدرس ايميل شما

جوزا
Iran, Islamic Republic of
طرف کتابش را آورده توی دستش گزاشته و عکس گرفته. با این طرژ تفکر معلومه که توی کتابش چی نوشته...
وای بر ما. فقر فرهنگی همچنان ادامه دارد
علی
Iran, Islamic Republic of
ای خدا فرزاد نجات نیا ۱۴ ترمه دانشگاه آزاد مهندسی عمران رو تموم کرد....حالا شده نخبه و دبیر انجمن و .... دنیا وارو شده و هیچی سرجاش نیست
نامه نوبخت برای اختصاص 120 میلیارد از اعتبار کرونا به دانشکده محل تدریس دختر حسن روحانی +  سند

نامه نوبخت برای اختصاص 120 میلیارد از اعتبار کرونا به دانشکده محل تدریس دختر حسن روحانی + سند

30 تیرماه نامه‌ای توسط نوبخت به امضا رسیده که در آن آمده، مبلغ 120 میلیارد تومان از محل ...
ناگفته‌های عادل از بی‌عدالتی‌‌ها به«نود»

ناگفته‌های عادل از بی‌عدالتی‌‌ها به«نود»

پس از يک سال و 7 ماه سکوت، بالاخره عادل فردوسي‌پور اشاره‌اي به پايان کارش در برنامه 90 ...
محمد امامی کیست و اتهامش چیست؟

محمد امامی کیست و اتهامش چیست؟

محمد امامی از تهیه کنندگان جوان و مشهور سینماست که در سال‌های اخیر نامش با فساد کلان ...
1