تاریخ انتشار
جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۱۴
کد مطلب : ۲۹۴۲۷۷

چه کسانی پشت پرده انحلال شورای شهر لنده هستند / سیاسیون دست بردارند / سینه مالامال درد است / چه حکایتی است که نمی‌توان حرف‌ها را زد

۲
۰
کبنا ؛چه کسانی به دنبال انحلال شورای شهر لنده هستند.
به گزارش کبنا از یاسوج، حدود ۹۰ روز از شروع به کار شوراهای اسلامی دوره پنجم می‌گذرد، و انتخاب شهردار که از وظایف شوراهای اسلامی شهرها است، در اکثریت شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد انجام گرفته، اما در لنده ماجرای انتخاب شهردار به شکل دیگری ادامه دارد، در جلسه روز پنجشنبه تنش بین اعضای شورای شهر لنده بر سر انتخاب شهردار با حضور نمایندگان استانداری کهگیلویه و بویراحمد پیش آمد، و انتخابات این شورا برای انتخاب شهردار بی‌نتیجه ماند.
ایرج جرنده رئیس شورای شهر لنده در این باره اظهار کرد: بیش از ۲۷ نفر از متقاضیان تصدی شهرداری معرفی شدند که از این تعداد ۱۶نفر با ارائه رزومه کاری و مصاحبه حضوری با ارائه برنامه‌های راهبردی و پیشنهادی هر کدام به مدت بیست دقیقه برنامه‌های خود را ارائه کردند.
جرنده ادامه: در مراحل بعدی نیز اعضای شورای انتخاب شهردار را براساس ۵ یا ۴ رای در نظر گرفته اند که متاسفانه به دلیل ترک جلسه از سوی برخی از اعضای شورای شهر هیچ نتیجه ای به همراه نداشته است.
وی افزود: مهمترین دلیل تاخیر در انتخاب شهردار لنده غیبت دو نفر از اعضای شورای شهر در چند جلسه گذشته است و زمانی جلسه شورا رسمیت پیدا می‌کند که ۴ نفر از اعضای شورای حضور داشته باشند.
این عضو شورای شهر لنده گفت: تمامی جلسات شورای شهر قبل از برگزاری جلسه از طریق تلفن، پیامک، شبکه های اجتماعی و دعوتنامه رسمی دعوت می شوند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: برابر قانون اعضای شورای اسلامی شهر سه ماه جهت انتخاب شهردار وقت دارند و بعد از این مدت در صورت عدم انتخاب، استاندار مستقیما”می تواند نسبت به انتخاب شهردار اقدام نماید.
رئیس شورای اسلامی شهر لنده در ادامه اینگونه گفت که سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی / دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی، نمی‌دانم چه حکایتی است که خیلی از حرف‌ها را به دلیل مسائل امنیتی و آبروی اشخاص حقیقی و حقوقی نمی‌توان بیان کرد، ولی امیدواریم هر چه سریعتر مشکلات بر طرف شوند.
 
سیدعبدالکریم عزیزی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد از انحلال احتمالی شورای شهر لنده در این استان خبرداد و گفت: با روندی که اعضای شورای شهر در پیش گرفته‌اند احتمال انحلال شورای شهر وجود دارد.
عزیزی گفت: برای مشخص کردن شهردار لنده نشستی با حضور اینجانب و کارشناس دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد در شهر لنده و با حضور اعضای شورای اسلامی و مسئولان محلی برگزار شد.
وی با تشریح کامل نحوه برگزاری انتخابات شورای اسلامی شهر لنده،خاطرنشان کرد: تعرفه ها به اعضای شورا تحویل داده شد تا آرای موافق و مخالف خود را با گزینه پیشنهادی شهردار این شهر اعلام کنند.
وی افزود: اما آقایان جرنده و آهنجان به نشانه مخالفت با گزینه پیشنهادی شهرداری لنده ، محل انتخابات را ترک و حاضر به دادن تعرفه آرای خود نشدند و البته آقای جرنده گفت که تعرفه را امشب می نویسم و تحویل می‌دهم.
عزیزی با بیان اینکه انتخابات امروز آخرین فرصت شورای شهر لنده برای انتخاب شهردار بود، تصریح کرد: با شرایط پیش آمده ما باید با وزارت کشور مکاتبه‌ای داشته و نظرنهایی آنان را جویاشده که ببینیم آیا انتخابات امروز مورد تایید هست یا خیر.
وی گفت: اگر انتخابات امروز مورد تایید وزارت کشور قرار نگیرد براساس قانون شورای اسلامی لنده منحل و شهردار نیز براساس قانون توسط استاندار کهگیلویه و بویراحمد منصوب خواهند شد و البته ما پیشنهاد انحلال شورای این شهر را نیز به وزارت کشور خواهیم داد.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اظهار نگرانی خود از وضعیت پیش آمده در شورای اسلامی شهر لنده، اظهارداشت:‌ مهلت داده شده به شورای شهر لنده جهت انتخاب شهردار براساس قانون به اتمام رسیده و فقط باید منتظر نظر وزارت کشور در این ارتباط باشیم.
عزیزی گفت: پنج نفر از اعضای شورای اسلامی شهر لنده در نشست امروز حضور داشتند و البته دونفر از اعضای این شورا جلسه را ترک کردند و باید ببینیم که آیا وزارت کشور این انتخابات را تایید می کند یا خیر که اگر تایید نکند شورای شهر لنده منحل و تا چهارسال آینده این شهر، شورا نخواهد داشت.
وی از ارسال پرونده شورای شهر لنده به شورای حل اختلاف استانداری کهگیلویه و بویراحمد و به ریاست شخص استاندار این استان در روزهای آینده خبرداد و خاطرنشان کرد: باید استعلامات لازم اخذ و اظهارنظر درباره وضعیت نهایی شورای شهر لنده با وزارت کشور خواهد بود.
مدیرکل دفتر امور شهری و شهرداری‌های استانداری کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به این سئوال که خروج تعرفه اخذرای توسط اعضای شورای شهر لنده به بیرون از شعبه اخذ رای قانونی است یا غیرقانونی؟ هم ادامه داد: به نظر ما غیرقانونی بوده و البته باید ببینیم که وزارت کشور با توجه به اینکه هر پنج نفر درزمان برگزاری انتخابات در شعبه بوده اند چه تصمیمی می گیرد.
به گزارش کبنا، بر اساس قانون «برای پیشبرد سریع برنامه‌های اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، بهداشتی،‌فرهنگی،آموزشی و سایرامور رفاهی از طریق همکاری مردم باتوجه به مقتضیات محلی‌اداره امور هر روستا، بخش، شهر، شهرستان یا استان با نظارت شورایی به‌نام شورای ‌روستا، بخش، شهر، شهرستان یا استان صورت می‌گیرد و به‌منظور جلوگیری از تبعیض و‌جلب همکاری در تهیه برنامه‌های عمرانی و رفاهی استانها و نظارت بر اجراء هماهنگ آن،‌شورای عالی استانها مرکب از نمایندگان شوراهای استان تشکیل می‌شود.» اما متأسفانه اعضای شورای شهر لنده به رأی مردم و حضور آنها در انتخابات بی‌اعتنای می‌کنند و باید پاسخگوی این مردم فهیم باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما

لنده
Iran, Islamic Republic of
خود همین جرنده نمیزاره شهردار انتخاب بشه حالا اظهار نظرشو میزنید
مهقلی
Iran, Islamic Republic of
غریب ریاحی بهترین گزینه شهرداری لنده است.
ایشون میتونن لنده را از این فلاکت نجات دهند
دیپ‌ فیک «ایران من» همایون شجریان و هنرنمایی جمعی از قهرمانان ایران زمین

دیپ‌ فیک «ایران من» همایون شجریان و هنرنمایی جمعی از قهرمانان ایران زمین

جعل عمیق تصاویر و فیلم‌های موجود را بر روی تصاویر یا فیلم‌های منبع قرار می‌دهد و از یک ...
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
1