تاریخ انتشار
سه شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۵۶
کد مطلب : ۲۴۵۲۶۰

کنایه «شرافتی» به شورای شهر دوگنبدان / آژیر قرمز در گچساران به صدا درآمده

۱۳
۰
کبنا ؛کاندیدای پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر دوگنبدان گفت: با کشمکش و سیاست‌بازی رفاه عمومی فراهم نمی‌شود.

به گزارش کبنا، زهرا شرافتی در دیدار با جمعی از مردم گچساران با تبریک عید سعید مبعث، با بیان اینکه گچساران رنج‌های زیادی از نبود برنامه‌ریزی‌ منظم در زمینه شهری، اجتماعی و فرهنگی می‌برد، اظهار کرد: شهر دوگنبدان متناسب با نام و آوازه‌اش به لحاظ اصول شهرسازی توسعه پیدا نکرده است و متأسفانه در اکثر محله‌ها، خیابان‌ها و پیاده‌روهای این شهر یک دل‌مردگی و نازیبایی به چشم می‌خورد.

این کارشناس شهرسازی و معماری در ادامه بیان کرد: شهر گچساران از فضای سبز و پارک‌های مناسب و در خور شأن مردم برخوردار نیست و البته مکان‌های عمومی و تفریحی آن نیز به دلیل نبود طرح و برنامه‌ با چهره نامناسب و نازیبای پذیرای شهروندان است که بدون شک با زیباسازی مکان‌های عمومی و پارک‌ها به آسایش و ایجاد اوقات خوش مردم کمک کرده‌ایم.
شرافتی در پاسخ به سئوالی در خصوص بافت فرسوده شهر دوگنبدان، اظهار داشت: آژیر قرمز در بافت فرسوده گچساران به صدا درآمده و هر روز شاهد یک فاجعه در این منطقه هستیم، در صورتی که مسئولان برای ساماندهی و بازسازی این بافت فرسوده کاهلی کنند و نجنبند، شاهد بحران خواهیم بود.
وی افزود: نجات بافت فرسوده گچساران باید اولویت کاری همه باشد.

کاندیدای پنجمین دوره انتخابات شورای شهر دوگنبدان گفت: سیاسی‌کاری با کار شورایی منافات دارد و آسایش و رفاه عمومی مردم با باندبازی و جناح‌بازی و کشمکش‌ها فراهم نمی‎شود، آقایان باید بیشتر از همه به فکر زیباسازی، عمران و آبادانی شهر باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
منطقه ویژه اقتصادی عبارت است از محدوده جغرافیایی مشخص در مبادی ورودی یا در داخل کشور که به منظور جذب سرمایه های خارجی و داخلی و همچنین ایجاد عرصه فعالیت های تولیدی و تجاری جهت افزایش صادرات کالا و ارائه بهینه خدمات برای حضور فعال در بازارهای منطقه ای و بین المللی ایجاد می شوند. ۰۲۱-۴۲۱۴۳
ثبت شرکت فکر برتر مقالات مرتبط با ثبت تنظیم و ثبت تغییرات شرکتها
تعریف منطقه آزاد تجاری و منطقه ویژه اقتصادی و تفاوت میان آن ها
امتیاز کاربرانستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال امتیاز
منطقه آزاد به ناحیه صنعتی ویژه در خارج از مرز گمرکی که تولیداتش جهت گیری صادراتی دارند گفته می شود.
ایجاد یک منطقه آزاد، امتیازات ویژه ای را می تواند به همراه داشته باشد.از جمله ی این امتیازات می توان به ایجاد فرصت های اشتغال در داخل و خارج و جذب سرمایه های خارجی و همچنین کمک به کشور برای ورود به بازارهای جهانی و گسترش صادرات اشاره کرد. به همین دلیل ، امکانات و تسهیلات قانونی، شرایط مساعدی را جهت سرمایه گذاری های اقتصادی و زیر بنایی برای حضور فعالان اقتصادی در مناطق آزاد مهیا کرده است .

از جمله تعاریفی که از منطقه آزاد تجاری – صنعتی ارائه گردیده است عبارت است از :
_ منطقه آزاد قلمرویی است که غالباَ در داخل یا مجاورت یک بندر واقع گردیده و در آن تجارت آزاد با سایر مناطق جهان مجاز شناخته شده است. در این محدوده ی جغرافیایی مشخص ، قوانین گمرکی محدوده گمرکی کشور در آن اجرا نمی شود و به منظور تسهیل در امر واردات و صادرات کالا و حمایت از صنعت داخلی کشور و همچنین جذب فناوری های نوین در امر تولید و توسعه منطقه ای در مبادی گمرکات و نقاط مرزی کشور ایجاد می شود.
_ بنا به تعاریف بین المللی ، منطقه آزاد محدوده حراست شده بندری و غیر بندری است که از شمول برخی از مقررات جاری کشور متبوع خارج بوده و با بهره گیری از مزایایی نظیر معافیت های مالیاتی ، بخشودگی سود و عوارض گمرکی ، عدم وجود تشریفات زاید ارزی ، اداری و مقررات دست و پا گیر و همچنین سهولت و تسریع در فرآیندهای صادرات و واردات با جذب سرمایه گذاری خارجی و انتقال فناوری به توسعه سرزمین اصلی کمک می نماید.
_ وفق تعریف سازمان ملل متحد ( یونیدو ) از مناطق آزاد به عنوان محرکه در جهت تشویق صادرات صنعتی تلقی می گردد. همچنین در برداشت جدید از مناطق آزاد – که به منطقه آزاد پردازش صادرات معروف است – به ناحیه صنعتی ویژه ای در خارج از مرز گمرکی ، که تولیداتش جهت گیری صادراتی دارند ،گفته می شود. فلسفه ی این اصطلاح را می توان در تغییر استراتژی واردات به استراتژی توسعه صادرات دانست.

تاریخچه ی منطقه آزاد تجاری – صنعتی در ایران
در ایران در سال ۱۳۶۸ بر اساس تبصره ۱۹ برنامه ۵ ساله اول توسعه اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به دولت اجازه داده شد که در سه منطقه مرزی کشور اقدام به تاسیس مناطق آزاد تجاری بنماید و به موجب تبصره ماده ۲۰ همان قانونی، گمرک ایران و سازمان بنادر کشتیرانی نیز مکلف به تاسیس منطقه های ویژه حراست شده ای برای این منظور شدند.متعاقباَ مناطق آزاد کیش در سال ۱۳۶۸ و قشم در سال ۱۳۶۹ و چابهار در سال ۱۳۷۰ تاسیس و فعالیت خود را آغاز نمودند و پس از آن منطقه آزاد اروند رود ( آبادان-خرمشهر) در سال ۱۳۸۳، بندر انزلی در سال ۱۳۸۲ و منطقه آزاد تجارتی ارس در سال ۱۳۸۳ شروع به فعالیت نمودند.

هم اکنون در ایران ۷ منطقه آزاد وجود دارد که عبارت است از :
_ منطقه آزاد تجاری – اقتصادی قشم ( استان هرمزگان ، شهرستان قشم )
_ منطقه آزاد تجاری – صنعتی کیش ( استان هرمزگان ، شهرستان بندر لنگه )
_ منطقه آزاد تجاری – صنعتی ارس ( استان آذربایجان شرقی ، شهرستان جلفا )
_ منطقه آزاد تجاری - صنعتی ماکو ( استان آذربایجان شرقی ، شهرستان ماکو و چالدران )
_ منطقه آزاد تجاری - صنعتی اروند ( استان خوزستان ، شهرستان آبادان )
_ منطقه آزاد تجاری – صنعتی چابهار ( استان سیستان و بلوچستان )
_ منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی ( استان گیلان ، شهرتان انزلی )

مزیت سرمایه گذاری و ثبت شرکت در مناطق آزاد
منطقه آزاد تجاری برای تشویق صادرات صنعتی، شامل کارخانجات تولیدی و صنعتی موقعیت مناسبی برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی دارد.همان طور که گفته شد ، معمولاَ چنین منطقه ای در بندر یا فرودگاه یا ناحیه محصور محافظت شده انتخاب می گردد و کالاهای خارجی از طریق هوا، دریا و زمین بدون پرداخت حقوق گمرکی وارد و صادر می شوند.
در مناطق آزاد، کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی و موسسات اعم از ایرانی و خارجی و سازمان های بین المللی می توانند طبق ماده ۲ مقررات سرمایه گذاری در مناطق آزاد تجاری- صنعتی جمهوری اسلامی ایران سرمایه گذاری نمایند.
واردات کالا به مناطق آزاد خارج از مقررات صادرات و واردات و امور گمرکی مناطق آزاد جمهوری اسلامی بوده و از مقررات صادرات و واردات کشور مستثنی می باشد.به همین دلیل ، از بهترین مناطق برای ثبت شرکت هم برای اتباع خارجی و هم داخلی به شمار می آید.
سرمایه گذار می تواند در هر یک از مناطق آزاد که بخواهد فعالیت کند برای این منظور تقاضای خود را به همراه پرسش نامه ای به سازمان هر منطقه تسلیم می نماید که پس از بررسی، مجوز سرمایه گذاری صادر می گردد.ملاحظه می شود که صدور مجوز در منطقه آزاد با تشریفات بسیار کمتری صورت می گیرد و بهره برداری از فعالیت موضوع مجوز سرمایه گذاری منوط به مجوز بهره برداری توسط سازمان می باشد. (تبصره ۲ ماده مقررات سرمایه گذاری در مناطق آزاد) البته پس از تشکیل مجمع عمومی موسس شرکت و انتخاب هیات مدیره و مدیر عامل، می بایست مراتب در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسد.

به طور کلی از جمله مزایای ثبت شرکت در مناطق آزاد می توان به موارد ذیل اشاره کرد :
۱- در اداره ثبت شرکت و مالکیت های صنعتی و معنوی مناطق آزاد امکان ثبت شرکت با مالکیت ۱۰۰ % خارجی وجود دارد. ۱۰۰ % مالکیت خارجی
۲- ثبت سهل و آسان شرکت ها و موسسات صنعتی و موسسات فرهنگی و مالکیت معنوی
۳- مقررات آسان برای ورود کالاهای مجاز
۴- آزادی کامل ورود و خروج اصل سرمایه و سود حاصل از فعالیت های اقتصادی
۵- تشریفات ساده برای صادرات مجدد و ترانزیت کالا
۶- فعالیت بورس نفت و محصولات پتروشیمی و بورس بین المللی اوراق بهادار
۷- عدم محدودیت انتقال ارز دیگر مناطق آزاد ایران با سایر کشورها
۸- صدور محصولات خارج از کشور بدون پرداخت عوارض گمرکی و بندرگاهی
۹- شرایط و مقررات ساده کار و دسترسی نیروی کار ماهر
۱۰- نرخ های مناسب برای مصرف انرژی
۱۱- تضمین و حمایت قانونی از سرمایه گذاران خارجی
۱۲- امکان صادرات کالاها ی تولید شده کیش به سایر سرزمین اصلی
۱۳- معافیت از حقوق گمرکی برای واردات مواد اولیه ماشین الات صنعتی واحدهای تولیدی خدمات پولی و بانکی انعطاف پذیر
۱۴- خدمات گسترده بانکی و بیمه ای(هم دولتی هم خصوصی)
۱۵- ورود اتباع خارجی بدون اخذ ویزا
۱۶- انجام معاملات ارزی
۱۷- و...

منطقه ویژه اقتصادی
منطقه ویژه اقتصادی عبارت است از محدوده جغرافیایی مشخص در مبادی ورودی یا در داخل کشور که به منظور جذب سرمایه های خارجی و داخلی و همچنین ایجاد عرصه فعالیت های تولیدی و تجاری جهت افزایش صادرات کالا و ارائه بهینه خدمات برای حضور فعال در بازارهای منطقه ای و بین المللی ایجاد می شوند.
مزیت های مناطق ویژه اقتصادی
_ صدور مجوز ساخت و پایان کار بصورت رایگان
_ تبعیت از قانون کار مناطق آزاد تجاری و صنعتی در مناطق ویژه
_ ورود ماشین آلات خط تولید و ابراز و اثاثیه اداری بدون عوارض گمرکی
_ معافیت گمرکی تا سقف ارزش افزوده و پرداخت عوارض گمرکی مازاد بر ارزش افزوده قطعات خارجی در تولیدات . حالا یه سوالی که دارم اینه که ایا گچساران الان طبق،مصوبه مجلس منطقه ویژه اقتصادی شده؟ اگر شده پس چرا در سایت مربوطه خبری درج نشده و چرا اطلاع رسانی نمیشه و دلیل این همه مانور دادن تبلیغاتی چی بود؟ و چرا مزایاش به مردم گفته نمیشه تا از تخفیفات استفاده کنن
بهتاش
Iran, Islamic Republic of
درود درود
دوگنبدانی
Iran, Islamic Republic of
اگه همیشه اینجوری حرف بزنی عالیه.
گچ
Iran, Islamic Republic of
شما بیاید حتما درست میشه
فقط شعار
Iran, Islamic Republic of
شیر مادرت برو جمع کن
https://www.kebnanews.ir/wp-content/plugins/comment-rating/images/1_16_down.png
Iran, Islamic Republic of
متاسفانه فقط تخریب میکنی بااین حرفهانمیتونی به هدف برسی نماینده مردم تاشهرداری درهیچ دوره ای اینقدرکارنشده حالاراحت شمادردوکلمه همه چی رابرعکس جلوه میدی
موکلین شما از باشت
ما طایفه ی پیچویی به دولیاری (خانم شرافتی ) رای نمی دهیم .
باوی
Iran, Islamic Republic of
راهی بسوی فردا با مسلم کرمی وهمه جوانان این شهر
جمونگ
Iran, Islamic Republic of
طاق ابروووو
رها
Iran, Islamic Republic of
خانم رضایی گل چیده تو بیا گلابش رابگیر
Iran, Islamic Republic of
شما تحصیلاتتون و تخصصتون شهرسازی هست و مطمعن هستم که میتونید بدرد این شهر بخورید نسبت به کسانی که حتی تحصیلات مرتبط با شورا رو هم ندارند ، به امید جشن پیروزی افراد متخصص و کاربلد مثل خانم شرافتی ابدهگاه ،حبیبی
وفایی
Europe
احسنت به همچین بانویی.خدا رو شکر بالاخره ما یه نفر دیدیم که تخصص شهرسازی داره.اگه این طایفه بازیا اجازه بده و همچین شیرزنی وارد شورا بشه خیلی به درد شهرمون میخوره. من و خانوادم که به شما رای میدیم .به امید موفقیت شما
حاج زارع
Iran, Islamic Republic of
خانم مهندس زهرا شرافتی از مهندسین مجرب و شهرساز گچسارانی هستند که در بهترین دانشگاههای شیراز مدرک گرفته اند و در شیراز دفتر فنی مهندسی ایجاد کرده اند و بسیار موفق و شناخته شده هستند ایشان فعال سیاسی مذهبی میباشند و در حوزه زنان فعالیتهای بسیار خوبی انجام داده اند.گامی دیگر به
سوی توسعه گچساران
نامه نوبخت برای اختصاص 120 میلیارد از اعتبار کرونا به دانشکده محل تدریس دختر حسن روحانی +  سند

نامه نوبخت برای اختصاص 120 میلیارد از اعتبار کرونا به دانشکده محل تدریس دختر حسن روحانی + سند

30 تیرماه نامه‌ای توسط نوبخت به امضا رسیده که در آن آمده، مبلغ 120 میلیارد تومان از محل ...
ناگفته‌های عادل از بی‌عدالتی‌‌ها به«نود»

ناگفته‌های عادل از بی‌عدالتی‌‌ها به«نود»

پس از يک سال و 7 ماه سکوت، بالاخره عادل فردوسي‌پور اشاره‌اي به پايان کارش در برنامه 90 ...
محمد امامی کیست و اتهامش چیست؟

محمد امامی کیست و اتهامش چیست؟

محمد امامی از تهیه کنندگان جوان و مشهور سینماست که در سال‌های اخیر نامش با فساد کلان ...
1