تاریخ انتشار
جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۲۴
کد مطلب : ۲۳۲۷۸۰

روز جمعه؛ ورود هفت مدیر کشوری به گچساران

۲
۰
کبنا ؛ 
هفت نفر از مدیران کشوری با پرواز اختصاصی روز جمعه وارد فرودگاه گچساران شده و مورد استقبال جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی قرار گرفتند.
هفت نفر از مدیران کشوری وارد فرودگاه گچساران شدند
باقری عراقی مدیرعامل گاز ایران، حاج رسولیها معاون وزیر نیرو، آقایی معاون وزیر جهاد کشاورزی، یزدانی معاون وزیر صنعت معدن و همراهان، تیموری عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی و همچنین فیاض شجاعی دادستان کل دیوان محاسبات کشور برای بهره برداری از چند طرح ملی وارد دو گنبدان مرکز شهرستان گچساران شدند.
این تعداد مسئولان امروز ضمن بازدید از طرح های این شهرستان در جشن سبز گاز رسانی به گچساران شرکت خواهند کرد.
هم اکنون ۶۲ روستای بالای ۲۰ خانوار با تعداد ۶ هزار و ۶۰۵ خانوار در روستاهای این شهرستان از نعمت گاز برخوردار هستند.
مدیران کشور عصر امروز در آیین بهره برداری از بزرگترین کارخانه تولید لاستیک جنوب کشور و آبرسانی به سه هزار و ۱۰۰ هکتار از زمینهای دشت خان احمدها شرکت خواهند کرد.
عملیات اجرایی کارخانه لاستیک سازی جنوب کشور با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی بیش از هزار نفر امروز آغاز خواهد شد.
 
معاون وزیر صنعت از واحدهای صنعتی گچساران بازدید کرد
معاون وزیر صنعت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران صبح امروز در سفر به گچساران از واحدهای صنعتی این شهرستان بازدید کرد.
علی یزدانی مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران صبح امروز در سفر به گچساران از واحدهای راکد و نیمه راکدی که در دولت یازدهم به چرخه تولید برگشتند، بازید کرد.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در بازدید از ناحیه صنعتی ناصرآباد گچساران(امامزاده جعفر) گفت: حمایت از تولید و صنعت جزو اولویت‌های اصلی دولت و این سازمان بوده و تاکنون در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذاری نشده است.
تامین بذر ۱۷ استان کشور در گچساران
معاون وزیر نیرو در این سفر از کارخانه خوشه طلایی نیز بازید کرد و گفت: این واحد تولیدی در آستانه ورشکستگی از تسهیلات بانکی و حمایت دولت برخوردار شد و به چرخه تولید برگشت.
آزیتا محمدی مدیرعامل کارخانه خوشه طلایی زرد کیفیت بذر تولیدی توسط این واحد تولیدی را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: این کارخانه بذر مورد نیاز کهگیلویه و بویراحمد و ۱۰ تا ۱۷ استان دیگر را نیز تولید می‌کند.
وی بیان کرد: این کارخانه در گذشته برای ۳ نفر به طور مستقیم و ۳ نفر نیز فصلی شغل ایجاد کرده بود که هم اکنون ۱۰ نفر به طور مستقیم و ۳۰ نفر نیز فصلی مشغول بکار هستند.
محمدی از راه اندازی فاز ذرت خشک کنی کارخانه خوشه طلایی زرد گچساران خبر داد و گفت: در صورت حمایت دولت فاز ذرت پوست کنی و بسته بندی غلات نیز ایجاد می‌شود.
بازدید معاون وزیر از کارخانه آرد مارون
معاون وزیر صنعت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران همچنین از یک کارخانه ترشی جات و شوری جات و همچنین یک خط تولید دستکال کاغذی بازدید کرد.
علی یزدانی همچنین از کارخانه ماشین سازی پارس که با اعتبار ۲۵ میلیارد تومانی احداث شده و برای ۶۰ نفر شغل ایجاد کرد، نیز از نزدیک بازدید و در جریان مشکلات این واحد تولیدی قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران همچنین از کارخانه آرد مارون گچساران با ظرفیت تولید سالانه ۱۵۰ هزار تن و شرکت دوماوند کار با ظرفیت اسمی ۲ هزار تن بازدید کرد.
بیش از ۸ هزار بنگاه در شهرک‌های صنعتی سراسر کشور بهره‌برداری شد
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون ۸ هزار و ۷۴۶ نگاه در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
علی یزدانی اظهار داشت: در دولت یازدهم ۱۵۱ هزار شغل از طریق بنگاه‌های ایجاد شده در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور ایجاد شده است.
وی از راه‌اندازی مجدد بیش از ۳ هزار بنگاه تولیدی راکد در این دولت خبر داد و افزود: با برگشت این تعداد واحد صنعتی به چرخه تولیدی زمینه اشتغال ۵۴ هزار نفر فراهم شد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: رونق تولید و بازار و کسب و کار از مهمترین دغدغه‌های دولت تدبیر و امید از ابتدا تاکنون بوده و در این زمینه موفقیت‌های خوبی حاصل شده است.
 
۲۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد در دولت یازدهم ازنعمت گاز برخوردارشدند
کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی افزون بر ۷۰۰هزار نفر در جنوب غربی ایران واقع است.
سید موسی خادمی در جشن سبز گاز رسانی به شهرستان گچساران در روستای آبریگون از توابع دهستان بویراحمد گرمسیری اظهار داشت: هم اینک عملیات گازسانی به ۱۲۰ روستای و ۲ شهر در این استان (قلعه ریسی و دشموک) در دست اجراست.
وی طول شبکه گازرسانی به قلعه رئیسی را ۷۳ کیلومتر و دیشموک را ۹۰ کیلومتر ذکر کرد و افزود: ۱۶۰ روستا در حریم ۱۵ کیلومتری این ۲ شهر در فاز دوم، گازرسانی خواهند شد.
استاندار کهگیلویه و بویر احمد تصریح کرد: بیش از یکهزار و ۷۰۰ خانوار با بهره برداری از این طرح در شهرهای قلعه رییسی و دیشموک در این استان از نعمت گاز برخوردار می شود.
خادمی تصریح کرد: با توجه به تولید بیش از ۲۰ درصد نفت و گاز کشور در گچساران و منابع غنی جنگلی در کهگیلویه و بویراحمد گاز رسانی به روستاهای این استان ضروری است.
وی تصریح کرد: هم اکنون برخی از مناطق شهرهای کهگیلویه، باشت و بویراحمد نیاز به گازرسانی دارد که با توجه به ذخایر جنگلی این مناطق از مسئولان کشوری انتظار می رود که برای اجرای گازرسانی در این استان همکاری لازم را داشته باشند.
خادمی اظهار داشت: با وجود تحریم های ظالمانه دشمنان، دولت تدبیر و امید توانست بخش زیرساخت‌های رفاهی در مناطق روستایی موفق باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: توسعه زیرساخت های روستایی در اولویت دولت یازدهم بوده و در این راستا ارتقای امکانات دسترسی روستاها از مهمترین برنامه های عمرانی در این استان است.
خادمی ابراز کرد: هم اینک بیش از ۶۲ روستای بالای ۲۰ خانوار شهرستان گچساران از نعمت گاز برخوردارند.
وی ادامه داد: ۲۳ هزار و ۵۰۰ خانوار در این روستاها سکونت دارند.
پیشنهاد به معاون وزیر برای ساخت مجتمع تفریحی نفت در گچساران/اجرای عملیات گازرسانی در ۱۳۰ شهر و روستای کهگیلویه و بویراحمد
مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد پیشنهاد ساخت مجتمع تفریحی نفت در گچساران را داد.
حمیدرضا عراقی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران امروز سفری یک روزه به استان کهگیلویه و بویراحمد و شهر گچساران داشت.
رحمان خادم مدیرعامل شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد در آیینی با حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اهمیتی که گاز خانگی دارد اظهار کرد: در دولت کنونی کارها و اقدامات خوبی برای گازرسانی به روستاها انجام شده و برنامه این است که همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار در استان گازرسانی شوند.
مدیرعامل شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت: در حال حاضر شهرستان گچساران تعداد ۲۳ هزار و ۵۰۰ خانوار زیر پوشش گاز خانگی دارد.
این مسؤول با بیان اینکه این تعداد خانوار جمعیتی ۹۱ هزار و ۸۰۰ نفری را شامل می‌شوند افزود: تعداد خانوارهای زیر پوشش گاز در روستاهای این شهرستان نیز ۶ هزار و ۶۰۵ خانوار است.
وی گفت: در کل استان تعداد ۱۷ شهر داریم که ۱۵ شهر آن زیر پوشش گاز طبیعی هستند و دو شهر دیگر نیز عملیات اجرایی گازرسانی در آن‌ها انجام خواهد شد.
خادم اظهار کرد: از تعداد ۷۵۲ روستای واجد شرایط تعداد ۵۷۲ روستا از نعمت گاز برخوردار هستند که کار گازرسانی به روستاهای واجدشرایط با سرعت انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه تعداد ۱۶۷ هزار مشترک گاز خانگی در کل استان داریم افزود: از این تعداد ۱۲۴ هزار مشترک ما شهری و ۴۳ هزار مشترک نیز روستایی هستند.
خادم از عملیات گازرسانی به تعداد دو شهر و ۱۲۸ روستای استان اشاره کرد و گفت: در این دولت شبکه‌گذاری گاز روستایی تاکنون ۶۰۲ کیلومتر بوده است.
مدیرعامل گاز استان همچنین در این نشست از مدیرعامل شرکت ملی گاز و معاون وزیر نفت خواست تا برای ساخت مجتمع تفریحی نفت در شهرستان گچساران به عنوان یکی از قطب‌های نفت و گاز در ایران اقدام شود.
بازدید معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از روند نوسازی بافت فرسوده گچساران
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از بافت فرسوده گچساران و روند بازسازی و نوسازی آن بازدید به عمل آورد.
حمیدرضا عراقی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران به همراه استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی و همچنین نماینده کهگیلویه بزرگ در مجلس به همراه فرماندار این شهرستان و سایر مسؤولان استانی و شهرستانی از بافت فرسوده گچساران بازدید کردند.
معاون وزیر نفت که برای پی‌گیری مشکلات در بافت فرسوده در این مناطق حاضر شده است از بافت فرسوده گچساران در مناطقی مانند رادک، محله لبنان، محله سادات، پل بردستانی، خیابان سعدی و پروبالی بازدید به عمل آورد و در جریان تخریب و نوسازی این مناطق و همچنین مشکلاتی که دارد قرار گرفت.
در این بازدید فرماندار گچساران با بیان اینکه یکی از مشکلات اصلی در شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران همین بافت فرسوده است اظهار کرد: با پی‌گیری مسؤولان و نماینده مردم اقدامات بسیار خوبی در زمینه نوسازی بافت فرسوده در حال انجام است.
عبدالرحیم رحیمی گفت: در کل حدود سه هزار منزل مسکونی در بافت فرسوده قرار دارد که تعدادی تخریب شده و در حال نوسازی هستند.
سرایت ریزگردها به گچساران در صورت عدم پیشگیری در خوزستان
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط بد جوی در خوزستان گفت: اگر این شرایط در خوزستان کنترل و پیشگیری نشود ریزگردها به استان‌های همجوار بخصوص شهرستان گچساران سرایت خواهد کرد.
غلامرضا تاجگردون در آیین کلنگ‌زنی پروژه آبرسانی از سد کوثر به دشت مور گچساران که با حضور مسوولان استانی و شهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: امروز خوشحالم که بعد از تلاش و زحمات مسؤولان ذی‌ربط  مشکلات آبرسانی به این دشت نیز برطرف شده است.
نماینده مردم گچساران و باشت با اشاره به شرایط کشور در کم آبی گفت: این روزها شاهد مشکلاتی در کشور هستیم و آن هم کمبود آب است.
نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط بد خوزستان افزود: در چند روز گذشته جلسه‌ای که با نمایندگان شهرهای بزرگ برای رفع مشکل ریزگردها در مجلس برگزار شد، تصریح کرد: اگر در خوزستان این شرایط بد جوی را کنترل نکنیم و در اهواز کار نکنیم تا چند مدت دیگر استان‌های مانند کرمان و اصفهان همانند اهواز خواهد شد.
تاجگردون با بیان این‌که شهر هندیجان در خوزستان کانون پخش ریزگردها در استان‌های همجوار است، افزود: کهگیلویه و بویراحمد و یا همین شهرستان گچساران مگر چقدر با شهرهندیجان فاصله دارد و اگر در هندیجان کار نشود مسلما این ریزگردها به استان و شهرستان گچساران را نیز فرا خواهد گرفت.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید به فکر آینده باشیم، عنوان کرد: اگر امروز به فکر آب، خاک و فرزندان این خاک نباشیم مانند دیگران خواهیم شد.
تاجگردون با اشاره به تصویب طرح‌های اجرایی در کل کشور گفت: امروز به جرات خواهم گفت در هیچ نقطه کشور طرحی که بیش از ارتفاع ۲۰۰ متر داشته باشد افتتاح و تصویب نشده است.
وی با اشاره به آبرسانی از سد کوثر به دشت مور خاطرنشان کرد: ارتفاع دشت مور از سد کوثر در حدود ۳۹۴ متر است و این اختلاف کار را سخت می‌کند و تصویب این پروژه نشان از همت و تلاش مسوولان این استان است.
تاجگردون با اشاره به انتقال آب سد کوثر به استان بوشهر ابراز کرد: ما این تعهد را داده‌ایم که انتقال آب سد کوثر به استان بوشهر فقط در زمینه شرب استفاده شود و دلیلی ندارد آب سد کوثر برای صنایع استان بوشهر هزینه شود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرایی شدن فاز دوم پتروشیمی گچساران اظهار کرد: اولین نیاز پتروشیمی گچساران در فاز دوم آب است که در طرح‌ها به این مورد اشاره نشده است.
وی با اشاره به آبرسانی از سد کوثر به اراضی دشت مور گفت: با اجرایی شدن این طرح قریب بر ۱۵۰۰ هکتار زمین‌های این دشت آبیاری می‌شود.
تاجگردون با اشاره به وجود زمین‌های حاصل‌خیز در این منطقه گفت: منطقه دشت مور دارای زمین‌های حاصل‌خیزی است و شرایط خوبی برای کشاورزی دارد.
رئیس کمیسیون برنامه بودجه با اشاره به تغییر الگوی کشت اذعان کرد: امروزه در یک منطقه استان یزد با ۷۰ میلیون متر مکعب قریب بر ۱۲ هزار هکتار اراضی‌های خود را آبیاری می‌کنند.
وی با اشاره به سیستم آبیاری نوین در دشت امام‌زاده جعفر(ع) بیان کرد: قریب بر ۳۱۰۰ هکتار از زمین‌های دشت امامزاده جعفر (ع) به سیستم آبیاری نوین تحت فشار تغییر پیدا کرده و قریب بر دو هزار فواره آب در این دشت روشن می‌شود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه‌های افتتاح و کلنگ‌زنی  در شهرستان‌های گچساران و باشت گفت: بیش از هزار میلیارد تومان در دو شهرستان گچساران و باشت پروژه‌های عمرانی افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.
تاجگردون با اشاره به مطالعات طرح اول و دوم آبرسانی از سد کوثر به دشت مور گفت: مطالعات مرحله اول و دوم در سال‌های ۱۳۹۴ و ۹۵ توسط شرکت مهندسی مشاور پاراب فارس انجام گرفته است.
وی ادامه داد: شبکه آبیاری طرح شامل ۱۲۳۰ هکتار خالص بخش از اراضی دشت مور است که از این تعداد ۶۵۱ هکتار به روش قطره‌ای، ۳۸۷ هکتار به روش بارانی و ۱۹۲ هکتار نیز به روش تیپ آبیاری می‌شود.
نماینده مردم گچساران و باشت تصریح کرد: محدوده اجرای طرح در ۱۵۳ کیلومتری جنوب غربی یاسوج و ۳۵ کیلومتری شمال غربی دوگنبدان قرار گرفته است.
تاجگردون با اشاره به اهداف این طرح گفت: توسعه و بهبود اراضی کشاوری این منطقه، اعمال الگوی کشت بهینه در جهت بهبود و توسعه وضعیت موجود، افزایش در آمد کشاورزان و دامداران و به طور کلی ایجاد تحولات اجتماعی و اقتصادی در منطقه و همچنین ایجاد فرصت‌های شغلی جهت جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها است.
نام شما

آدرس ايميل شما

125
Iran, Islamic Republic of
حاج زارع کو بنازم تاج گردونه
Iran, Islamic Republic of
گچساران همچنان در صدراست اقای... بویراحمد را به خاک سیاه نشاند
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
1