تاریخ انتشار
شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۰:۳۸
کد مطلب : ۱۰۶۳۵۹

سرگردانی بیمارستان ۳۶ تختخوابی لنده

۳
۰
کبنا ؛بیمارستان ۳۶ تختخوابی لنده که بنا به گفته مسئولان در سال‌های گذشته باید محقق می‌شد همچنان در لابه‌لای پرونده‌های سطح‌بندی و پیگیری وزارت بهداشت و درمان سرگردان مانده است.
بهداشت و درمان یکی از مهمترین ضروریات جامعه و از شاخص‌های اصلی توسعه‌یافتگی در جامعه به حساب می‌آید که دولتمردان در عرصه‌های مختلف سعی در تحقق و دستیابی به سطح بالایی از آن در جامعه خود هستند.
به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی در طی سال‌هایی که از عمر با برکت انقلاب می‌گذرد خدمات ارزشمندی در زمینه بهداشت و درمان و توسعه خدمات درمانی در سطح مناطق و استان‌های محروم صورت پذیرفته است.
شهرستان لنده یکی از مناطق محروم و توسعه‌نیافته‌ای در استان کهگیلویه و بویراحمد بوده که در سال‌های اخیر در حوزه بهداشت و درمان با ارتقاء درمانگاه شهر لنده به مرکز بستر درمانی و راه‌اندازی یک مرکز بهداشتی درمانی (چهار‌ راه آل‌طیب) تا حد قابل توجهی توانسته پیشرفت‌هایی داشته باشد.
اما با شهرستان شدن لنده و وعده‌ و وعیدهای مسئولان در جهت ارتقای سطح بهداشت و درمان و راه‌اندازی یک بیمارستان در این شهرستان سطح توقعات مردم نیز بالا رفته است.
در جلسه شورای سلامت مورخ ۱۷ فروردین ۱۳۹۲، سید عبدالحسین موسویان‌زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان وقت شهرستان‌های کهگیلویه و لنده به پیگیری مسئولان استانی و شهرستانی در خصوص احداث بیمارستان در شهرستان اشاره و گفت: سعی کرده‌ایم بتوانیم بیمارستان خود را به مرحله سطح‌بندی و تصمیم‌گیری برای احداث برسانیم، که خوشبختانه این اتفاق در خصوص لنده انجام و بیمارستان ۳۶ تختخوابی لنده برای سطح‌بندی و مراحل بعدی در حوزه مربوطه مطرح و مراحل تصمیم‌گیری پایانی‌ خود را سپری می‌کند.
حال پس از گذشت دو سال از این وعده مسئولان همچنان شاهد سردرگمی بیمارستان لنده و گم شدن آن در لابه‌لای پرونده‌های سطح‌بندی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند و می‌بینیم شهرستان‌هایی که به مرحله سطح‌بندی نرسیده بودند کلنگ احداث بیمارستانشان زودتر از شهرستان لنده زده شده که این خود بی‌اعتمادی مردم به وعده‌های مسئولان را نیز به همراه خواهد داشت.
بار دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی خواهشمندیم در جهت تحقق وعده‌های خود در حوزه بهداشت و درمان گام مؤثری بردارند. امیدواریم در آینده نه‌چندان دور شاهد کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از بیمارستان ۳۶ تختخوابی لنده باشیم.
---------------
فارس
--------------
نام شما

آدرس ايميل شما

هم استانی
Iran, Islamic Republic of
از نظر سطح بندی خدمات بهداشتی و درمانی بستر درمانی برای شهرستان لنده کافی می باشد ما باید علمی و منطقی تقاضا داشته باشیم چند در صد بیماران بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت از شهرستان لنده می باشند ؟ کمتر از دو درصد اشغال تخت در این بیمارستان متعلق به شهرستان لنده است پس ضرورتی برای احداث بیمارستان نیست .
Iran, Islamic Republic of
مگه وزیر بهداشت نگفته بیمارستان زیر دویست تخت نمیسازند چون هیچ توجیه منطقی ندارد وهدردادن منابع و بیت المال است ، !
Iran, Islamic Republic of
بیمارستان یعنی محلی که دارای اتاق عمل سی سی یو ، ای سی یو، بخش اطفال زنان جراحی وداخلی است برای لنده سی هزارجمعیت ساختن همچین بنایی معناندارد باید بیمارستاپ امام دهدشت پیشرفته ترشود تاهمه استفاده اش کنند باید آمبولانسهای بهتر جادههای امنتر وهلی کوپترامدادتهیه شود این یعنی پیشرفت
رفتار خوارج‫‌گونه برخی مدعیان!

رفتار خوارج‫‌گونه برخی مدعیان!

حتی چندی قبل نیز این بی مسئولیتی و تکبر ناشی از عدم پاسخگویی، باعث شد که مدیر مسئول روزنامه ...
بازخوانی تاریخ ترورهای نافرجام یک آیت الله

بازخوانی تاریخ ترورهای نافرجام یک آیت الله

امروز هفتم آبان سالروز سومین ترور نافرجام سیدحسن طباطبایی معروف به سیدحسن مدرس است. هم ...
انتخابات آمریکا و چشم انداز قیمت دلار در ایران

انتخابات آمریکا و چشم انداز قیمت دلار در ایران

میثم‌ رادپور درباره اینکه اگر ترامپ پیروز شود چه اتفاقی رخ خواهد داد، گفت: «همین مسیرادامه ...
1