تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۲۶
کد مطلب : ۱۰۴۳۰۷
پلمب ۲۰ قصابی که غیرمجاز گوشت میفروختند
۰
کبنا ؛مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۲۰ واحد قصابی غیرمجاز عرضه گوشت گرم در منطقه تنگاری یاسوج پلمب شدند.
عبدالله بهمنش در گفتو گوی افزود: این واحدها به صورت غیربهداشتی اقدام به فروش گوشت گرم به رهگذران می کردند که بر اساس مصوبه شورای سلامت و با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهر یاسوج تعطیل شدند.
وی بیان کرد: ذبح دام میبایست در کشتارگاه های مجاز و با نظارت دامپزشکی، کارشناسان بهداشت رعایت ضوابط شرعی کشتار شود.
بهمنش با بیان اینکه این گوشتها زیر نور مستقیم آفتاب نگهداری میشد، اظهار کرد: به دلیل تابش مستقیم نور آفتاب چربی موجود در این گوشت ها محل رشد انواع میکروب های خطرنا ک می شود.
وی عنوان کرد: این افراد دام ها را در محل فروش ذبح میکردند که علاوه بر غیربهداشتی بودن موجب آلودگی و نارضایتی اهالی منطقه شده بود.
این مسئول تاکید: این فرهنگ غلط در بین مردم ما وجود دارد که فکر می کنند اگر دام به صورت زنده و درحضورخود کشتار شود قطعا گوشت سالم تری دارد،در صورتی که این تصور اشتباه است.
وی افزود: به عنوان مثال لاشه مبتلا به تب مالت هیچگونه علائمی نداشته و مصرف گوشت تازه آن خطرناک خواهد بود در صورتیکه اگر همین دام در کشتارگاه کشتار شود، لاشه آن ۲۴ ساعت در سردخانه کشتارگاه نگهداری و شرایط خاصی در لاشه ایجاد شده که عامل بیماری در آن از بین رفته و خطری برای مصرف کننده نخواهد داشت.
منطقه تنگاری در ۲۵ کیلومتری یاسوج در جاده بابامیدان به یاسوج واقع شده است./ایرنا
عبدالله بهمنش در گفتو گوی افزود: این واحدها به صورت غیربهداشتی اقدام به فروش گوشت گرم به رهگذران می کردند که بر اساس مصوبه شورای سلامت و با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهر یاسوج تعطیل شدند.
وی بیان کرد: ذبح دام میبایست در کشتارگاه های مجاز و با نظارت دامپزشکی، کارشناسان بهداشت رعایت ضوابط شرعی کشتار شود.
بهمنش با بیان اینکه این گوشتها زیر نور مستقیم آفتاب نگهداری میشد، اظهار کرد: به دلیل تابش مستقیم نور آفتاب چربی موجود در این گوشت ها محل رشد انواع میکروب های خطرنا ک می شود.
وی عنوان کرد: این افراد دام ها را در محل فروش ذبح میکردند که علاوه بر غیربهداشتی بودن موجب آلودگی و نارضایتی اهالی منطقه شده بود.
این مسئول تاکید: این فرهنگ غلط در بین مردم ما وجود دارد که فکر می کنند اگر دام به صورت زنده و درحضورخود کشتار شود قطعا گوشت سالم تری دارد،در صورتی که این تصور اشتباه است.
وی افزود: به عنوان مثال لاشه مبتلا به تب مالت هیچگونه علائمی نداشته و مصرف گوشت تازه آن خطرناک خواهد بود در صورتیکه اگر همین دام در کشتارگاه کشتار شود، لاشه آن ۲۴ ساعت در سردخانه کشتارگاه نگهداری و شرایط خاصی در لاشه ایجاد شده که عامل بیماری در آن از بین رفته و خطری برای مصرف کننده نخواهد داشت.
منطقه تنگاری در ۲۵ کیلومتری یاسوج در جاده بابامیدان به یاسوج واقع شده است./ایرنا